- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Canım yaşamaması başka bir şey ama sertleşmenin çabuk bitmesi başka bir şey.eşimin ilk tecrübesi daha önce böyle birşey yaşamamış
Ne kadar sürüyor bu uğraş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaşamaması başka bir şey ama sertleşmenin çabuk bitmesi başka bir şey.eşimin ilk tecrübesi daha önce böyle birşey yaşamamış
Bence sizin zarla ilgili bir probleminiz var orayi assaniz gerisi gelir zaten. Kayganlastirici jellerden kullanin hic islanmayi on sevismeyi falan dusunmeyin direk yirtarim daglari enginlere sigmam tasarim modunda girsin icine s3n de sik disini boyle giderse hic yapamazsiniz.ilk başlarda hiç bişey hissetmemiştim ama son denemelerimizde yani son 2-3 diyebilirim acıma zorlanma varr. ama yarıda kalıyor tamamıyla girme olmadığı için çekilince geciyor.
“Hiçbir şey hissetmedim” deyince bana da öyle geldi ama “öyle değil” diyor.Bana da öyle geliyor.
Bence kız kocasından daha mantıklı ve çözüm bulmaya yatkın. Elinden geleni yapmış ve kendinden kaynaklı bir sorun var mı yok mu diye doktora gitmiş.İpek kızın ılkı olacagı ıcın cekınıyorda olabılır bılmıyorum sımdıde
olaya dırek gırmıyorlar yanı sanırım ereksyon sorunu var
Sürüyor, bakıyor falan derken ya boşalıyor yada sönüyorCanım yaşamaması başka bir şey ama sertleşmenin çabuk bitmesi başka bir şey.
Ne kadar sürüyor bu uğraş?
Bence sebeb Şu bu kişi daha önce hayat kadınlarıyla beraber oldugundan falloş cuval,
o sebeblen benzetemıyor hedefleri
bu bir ciddi yorum
Diyor ama bilemedim. Acaba birbirlerinin cinsel organlarını mı tanımıyorlar.“Hiçbir şey hissetmedim” deyince bana da öyle geldi ama “öyle değil” diyor.
Sen kasma kendini, rahat ol. Ne kadar kasarsan o kadar zorlaşır.Sürüyor, bakıyor falan derken ya boşalıyor yada sönüyor
Şaka gibi.. Nasıl yani???Diyor ama bilemedim. Acaba birbirlerinin cinsel organlarını mı tanımıyorlar.
Burda daha önce anlatmıştım bir akrabam yıllarca anal yoldan ilişkiye girmiş, çocuk olmuyor diye doktora gittiklerine farkedilmiş. Tecrübesizlik zor. Oturup birlikte inceleseler keşke.
Yok daha neler yaaa inanamiyorumDiyor ama bilemedim. Acaba birbirlerinin cinsel organlarını mı tanımıyorlar.
Burda daha önce anlatmıştım bir akrabam yıllarca anal yoldan ilişkiye girmiş, çocuk olmuyor diye doktora gittiklerine farkedilmiş. Tecrübesizlik zor. Oturup birlikte inceleseler keşke.
Bende anlamıyorum ki gerçekten böyle diyince komik gelebiliyor ama bulamıyorum diyor.![]()
bende yönlendirmeye çalışıyorum canım bulur gibi oluyosa da bu sefer girmede sorun yaşıyoruz cok ugrasıncada sertleşme gidiyor.