- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Anlamadım ki baksa yine bulur..Adres şaşıyo heralde
İkisi birlikte olsa yine bulur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ki baksa yine bulur..Adres şaşıyo heralde
burcunu sormussun ?Eger cok gencse tecrübesiz olabilir diye düsündüm. Doktora gitmesinde fayda olur bu durumda
Yanlış olmasın denemelerimizin hepsinde eşim boşalıyor ama girmeye çalışırken ugrasmalarımızdan dolayı sönmede oluyor yada fazla ön sevisme oldugu zamanlar yine boşalıyorEsinin daha once hic tecrubesi olmadigindan heyecanlaniyordur dicem de bosaliyor demiyorsun sonuyor diyorsun esinin dr a gorunmesi lazim. Ikna edebilirsen cok iyi olur
Anlamadım ki baksa yine bulur..
İkisi birlikte olsa yine bulur..
zıpzıp ne alaka şimdi..Burcu ne esinin?
Peki senin canin aciyor mu denemelerinizde?Yanlış olmasın denemelerimizin hepsinde eşim boşalıyor ama girmeye çalışırken ugrasmalarımızdan dolayı sönmede oluyor yada fazla ön sevisme oldugu zamanlar yine boşalıyor
BendeeeeAslansa zaten onlar hic bulamaz keske kocla mi evlenseydin diyeceksin . Sana resmen kil oluyorum.
zıpzıp ne alaka şimdi..
O zaman çok kasıyor konu sahibi kendini. Eşinde de sorun olabilir tabi.Canım buluyomuş ama içeri adım atınca sönüyomuş. Ereksyon problemi var ikiside bilgisiz olunca olmuyo
ilk başlarda hiç bişey hissetmemiştim ama son denemelerimizde yani son 2-3 diyebilirim acıma zorlanma varr. ama yarıda kalıyor tamamıyla girme olmadığı için çekilince geciyor.Peki senin canin aciyor mu denemelerinizde?
Bence hiç alakası yok. O kadar tecrübeli olsaydı adam eliyle koymuş gibi bulması lazımdı. Önce bulma sorunu yaşamış.Bence sebeb Şu bu kişi daha önce hayat kadınlarıyla beraber oldugundan falloş cuval,
o sebeblen benzetemıyor hedefleri
bu bir ciddi yorum
inanma öyle şeylere. tıp denen şey var.Bazi burclar cinsellik konusunda daha etkisizdir
Ya siz direk olaya mı giriyorsunuz?ilk başlarda hiç bişey hissetmemiştim ama son denemelerimizde yani son 2-3 diyebilirim acıma zorlanma varr. ama yarıda kalıyor tamamıyla girme olmadığı için çekilince geciyor.
eşimin ilk tecrübesi daha önce böyle birşey yaşamamışBence hiç alakası yok. O kadar tecrübeli olsaydı adam eliyle koymuş gibi bulması lazımdı. Önce bulma sorunu yaşamış.
Bana da öyle geliyor.Ya siz direk olaya mı giriyorsunuz?
Hayır tabikide ön sevişme oluyor, ıslanma olmasını bekliyoruzYa siz direk olaya mı giriyorsunuz?