- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.604
- 898
ben öldün bittin gibi bir şey söylemedim... sadece kendini kandırma dedim... gerçekten seven insan bekarete bakmaz cümlelerine hemen kapılma demek istiyorum... çünkü garantisi olmayan birşeyin tesellisi de acı verir...
istisnalar elbette olur, biri çıkar sever önemsemez zar mar, o ayrı bir şey... ama istisnalara göre hayatını yönlendirmesinin yanlış olduğunun altını çizerek tekrar söylüyorum... bu kızın en mantıklı yapacağı şey, bundan sonraki sevdiği insana olanı biteni gizlemeden anlatması.... o insan da kabullenir severmiş evlenirmiş, umarım öyle olur...
lakin kesin öyle olur diye bunun da pembe hayallerini kurmaması gerekir.. garantisi yok çünkü...
Bilmiyorum yazdigim ornekleri okudunuz mu ama, kultur seviyesi yuksek , ortalama ustu sosyo-ekonomik siniftan erkekler ilkel zihniyetli degiller, yani insanlarin bekarete onem vermemesi istisna degil. Kultur duzeyine bagli.
Bakin, zardan bagimsiz olarak sevgiyi aski bulmanin bir garantisi yok zaten. Bu konu kader, kismet; zar bu konuda bir degisken olarak yer almiyor.
Ben yazdigim her seyin %100 arkasindayim. Sevmedigi , mutlu olmadigi birine mecbur hayat gecirmek kendi kendini mahvetmek demek. Kendisini sevmeyen biriyle zaten mutlu olamaz. Seven, adam gibi deger veren adam zaten zirvaya takili kalmaz. Deger verecek , sevecek adam gelsin; sevmeyenler zaten mutlu edemiyor ki. Seven de zaten zara , bekarete bilmem neye bakmiyor.