Kulitta cim, zar kafasindan bakarsak evli/evlilik disi iliski yasamis olmanin farki yok dedim, zira baskasiyla sevismis adin istemem diyorsa erkek, sonucta ikisi de ayni kapiya cikiyor, kadin baskasiyla sevismis iste. Ille de zar diyen biri icin sonuc ayni, zar yok iste .
Bence sevismek tabi ki pisman olunacak bir sey degil, hasa.
2. paragrafta anlatmaya calistigim sey, kiz yaptiginin hata oldugunu dusundugu icin pisman. Bence de hata yapmis, cunku adam kendisini sevmiyor, sonra da bu yuzden kizimiz kendisini degersiz goruyor. Degmeyecek adamlara deger verek hata bence, bu ayri bir hikaye tabi. Burda pismanlik duyulan yer, cinsellik yasamak degil ama 5 para etmeyen birine prim vermek bana gore. Ben olsam pismanlik duyardim, ama bekaret yuzunden degil, neyse. Bu kiz da cinsellik yuzunden degil ama herifin adi, rezil bir herif olmasi yuzunden pisman olmali.
Ama kizimiz altindan kalkamayacagi bir sorumlulugu aldigina pisman. Yaptigi eylemin sorumlulugunu alamayacagini simdi anlamis , bir de ustune herif tehdit ediyor. Insanlar bazen dusunmeden hareket ediyorlar. Kizimiza gore de bekaret onemli belli ki, ama eyleme kalkismadan once iyice dusunup tartmamis, simdi de eylemin sonuclarindan pismanlik duyuyor. Yaptigi eylemlerin sonuclarini tartamayan tek insan bu kiz degil ki, hayatta herkes cuvalliyor. Burda eylem ne olursa olsun , ideal olan tabi ki sonuclarina katlanamyacagin islere girmemek. Benim burda bu kiza anlatmaya calistigim sey, basina gelenleri kendisi de ben de farkli yonlerden hata olarak addetsek de, dunyanin sonu degil. Olan olmus bir kere , benim ona anlatmak istedigim sey, insanin degeri zarindan, bacak arasindan gelem, o yuzden kendini degersiz gorup santaj yapan bir herife gitmesin. Hayatta altindan kalkamayacagi islere girip sonra pismanlik duyan tek insan da o degil, ama ben de bu kadar pismanlik duymasi gereken bir durum olmadigini yazdim ona mesajlarimda.
Gercekten konu sahibesi pismanlik duymayi, kafani bekarete yormayi birak bence. 20 yasindasin daha, hayatta seni ne guzellikler bekliyor ama bu heriften lutfen uzak dur. Sen ona kendini mecbur hissettikce bu herif her seyi yapar vallahi. Kendine asla defolu mal muamelesi yapma, beni de alan cikar mi diye dusunme. Ille de bekaret diyenler cikarsa da tekmeyi koy gec. Adam gibi sevecek, mutlu edecek erkek gelsin; adam olmayacaklar gule gule derim :)