• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcım arkadaşım olunca

yol verin, hepimiz hayatla mücadele halindeyiz. herkese yardım edebilir misiniz ki? zaten işi varmış, kendinize başka arkadaşlar edinin

Maalesef sizin hayal ettiğiniz ve istediğiniz gibi gitmiyor olaylar
Pazartesi konuşun ama yavaş yavaş nerede durması gerektiğini bildirin her ortama sokmayın sizin evde çalıştığının farkında olsun

Yardımcınızın beklentilerini yükseltmişsiniz istemeden.
Bazen iyi niyetlerimizin kurbanı oluyoruz.
Merhamet maraz doğuruyor maalesef.
Pazartesi yüz yüze konuşun.
Böyle davranmaya devam ederse, istemeden de olsa işine son vermeniz gerekeceğini sezdirin ona.
Umarım yardımcınız, kendini tez zamanda toparlar ve yanlışlarını telafi eder.

Bence birisi dedikodu yapmis.Kadinin dediklerinden o cikiyor.Sizin yardimciniz icin kocam da hayatimda gozu var dediginizi soylemis birisi boyle bir dedikodu donmus.Yoksa niye soylesin evinizde hayatinizda gozum yok isteseydim her kose badin da bulurdum bir koca diye.

İnan’ın o kadar üzgünüm ki... verdiğim değere ve aldığım karşılığa üzülüyorum
Siz iyi niyetle yaklaşmışsınız. Bu saatten sonra sınır çizseniz de zor. Bu noktaya geldikten sonra aklını başına alıp işine sarılır misali bilemiyorum. Daha çok bilenebilir.

Ben sizin gibi olamicam derken sizin hayatinizi yasamak istemis yerinizde olmak istemis. Sizce de cok tehlikeli degil mi? Uzaklastirmalisiniz hayatinizdan ben olsam pazartesi eve gelmesini istemez yarin disarida bi cafede oturur yollarimizi ayiriyorum gorusmek istemiyorum derdim.
Bir soz var acima acinacak olursun diye. Tabiki yardim etmeli ama yardim ettiginiz kisi sizin yerinize gecmek istemis iste burasi cok tehlikeli
Dediğiniz gibi olabilir bence de. Ben olsam çalışanla bu kadar samimi olmazdım. Ama bir ihtimal daha var bunları düşünme sebebinde kızın. Kötü niyetli olmayabilir yani konu sahibinin hayatını yaşamayı direkt istiyor gibi olmayabilir de durum. Kız yabancıymış. Belki de bu yüzden kompleks yapıyor. Sizin gibi olamayacağım derken belki de yabancı bir ülkede yaşadığını ima etmek istedi.
Yazlığınıza göndermeler oğlunuza ne alırsanız almalar konu sahibi, kimse yapmazdı sizin yaptığınızı. Kız nankör bence de. Ama zor bir hayat yaşadığını düşünmekte haklısınız. Yine de bundan sonra kızla çalışmazdım ben senin yerinde olsam çünkü biraz ürkütücü davranmış.

Yanlışı en başından siz yapmışsınız.. tamam yardımcı olmak doğru bir davranış,ihtiyacı olan şeyler olabilir alamayabilir,bu durumda devreye girip yardım etmek hoş bir davranış. Ama arkadaş çevrenize sokmak doğru olmadı. O sizin yardımcınız mesafeli olmalıydınız. Şimdi biraz zor olur mesafe koymak.

Yardımcınızın beklentilerini yükseltmişsiniz istemeden.
Bazen iyi niyetlerimizin kurbanı oluyoruz.
Merhamet maraz doğuruyor maalesef.
Pazartesi yüz yüze konuşun.
Böyle davranmaya devam ederse, istemeden de olsa işine son vermeniz gerekeceğini sezdirin ona.
Umarım yardımcınız, kendini tez zamanda toparlar ve yanlışlarını telafi eder.
İnşallah çünkü ben de istemiyorum zor durumda kalmasını. Fakat telefonda benim art niyetli düşündüğümü düşünüyorsan hiç görüşmeyelim zaten diye rest çektim. Gereğinden fazla değer verdiğimden geldi başıma bunlar hep.

Dediğiniz gibi olabilir bence de. Ben olsam çalışanla bu kadar samimi olmazdım. Ama bir ihtimal daha var bunları düşünme sebebinde kızın. Kötü niyetli olmayabilir yani konu sahibinin hayatını yaşamayı direkt istiyor gibi olmayabilir de durum. Kız yabancıymış. Belki de bu yüzden kompleks yapıyor. Sizin gibi olamayacağım derken belki de yabancı bir ülkede yaşadığını ima etmek istedi.
Yazlığınıza göndermeler oğlunuza ne alırsanız almalar konu sahibi, kimse yapmazdı sizin yaptığınızı. Kız nankör bence de. Ama zor bir hayat yaşadığını düşünmekte haklısınız. Yine de bundan sonra kızla çalışmazdım ben senin yerinde olsam çünkü biraz ürkütücü davranmış.
Çok şaşırdım. Hiç ummadığım bir tepki. Kendine acımak gibi geldi bana ama asıl kırılması gereken benim. Ağlıyor falan telefonda. Benim sözüme karşılık başkasına inanıp bana tavır alması hem kırıcı hem kızdırıcı bi davranış. Üzerine çocuğum ateşli hastaneye gidiyordum yolda.canımla uğraşırken bir de böyle safsatalarla cebelleşiyorum. Ucuz ucuz muhabbetler hiç sevmediğim şeyler.

Merhaba bayanlar. Benim 2 yıllık yardımcım var. Yabancı uyruklu ve yaşıtım. Kendisinin 4 yaşında bir oğlu var ve yalnız büyütüyor. Çocuk babasını hiç görmedi ve öyle de olacak gibi. Tek başına yaşam mücadelesi veriyor hayatta. Ben ona o kadar çok sahip çıktım ki, oğluma ne aldıysam onun oğluna da aldım. Yazlığımıza tatile gönderdim oğluyla tek başına. Çevresi yoktu kendi arkadaş çevreme sokup özel hayatıma aldım onu.
Gelelim olan olaya. Geçen gün arkadaşıma giderken biraz bozuldu. Hatta arkadaşımla konuşurken ben geldim sen nereye gidiyorsun gibi konuştu arkadaşım da duyup güldü bu olaya. Son günlerde üzerinde bir huysuzluk var anlıyorum yaşam zor. Hele ki İstanbul’da yalnız biri için. Başka bir arkadaşıma da temizliğe gidiyor. O arkadaşım beni aradı ve lena neden gergin telefon açtım dayak yemiş gibi oldum dedi. Ben de şaşırdım bana da yaptı böyle ama aramızda idare edelim hayatı çok zor o da dayanamıyor artık napayım bizim gibi rahat değil ki dedim.
Akşam üzeri arkadaşım tekrar aradı şimdi lena ile yine konuştum azarladı suratıma kapattı falan dedi. Ben de lenayı aradım. Bana bir öfkeli anlamadım. Ne oldu dedim sen istediğin yere git umurumda değil ben yanlış yaptım ben sizin gibi değilim sizin gibi olamam. İstesem her köşe başında koca bulurdum kimsenin evinde yerinde gözüm yok. Abuk sabuk konuşmalar. Sen kızmışsın bana söylemişsin arkamdan. Ay bir canım sıkıldı. Ben de ona söylendim sen beni tanımadın mı bu kadar zaman. Ben seni hiç ayırmadım. Senin için kötü düşünecek biri miyim ben? Diyorum susuyor. Sanki öyleymişim gibi. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdi pazartesi bana gelecek ne yapmalıyım?nasıl tavır alayım?
Bence birisi dedikodu yapmış kadına,sen kızmışsın bana söylenmişsin arkamdan diye,sanırım kocanızın ve sizin dedikodunuz dönmüş,istesem her köşe başında koca bulurdum diye bu yüzden söylemiş,ikinizin arkadaşlığını çekemeyen birisi var diyorum ben.

Kocaniz ve sizin dedikodunuz donmus.

Olay ''kocaya goz koymak'' boyutuna kadar gelmisse iliskiniz cok tehlikeli bir hal almis.
Bence bu saatten sonra yollari ayirmaniz gerekiyor cunku aranizda ki iliski laçkalasmis.

Back
X