Bırakın gitsin. Belki de ayrılmak için yapmıştır. Bahane bulamamış hemen beğenmiyorsanız bilmem ne. Tabi ki begenilmeyecekArkadaşlar dün temizlik günüydü. Bakıcım ve temizlikçimi evde yalnız bırakarak evden ayrıldın ve gece döndüm. Sabah baktığımda koltuk altlarının temizlenmemiş olduğunu, dolap üstlerinin de alınmadığını gördüm. Fotoğrafları çekip ona mesaj attığımda bana hiç ılımlı bir cevap vermedi.
Bu arada haftada bir temizlikçi geliyor. Diğer günler her gün ev süpürüp silindiği için ev pek kirli olmuyor açıkçası. İş biriken diye sadece pazar günü evi süpürmüyorum. Bu nedenle sabah 8:30’da gelip 3 gibi çıkıyor. Kızımın ev tozlarına alerjisi olduğu için benim için en önemli yerler dolap üstü yatak altı gibi yerler buna rağmen istediklerimi dikkate almamış. Ne yapmalıyım sizce?
Gözünden kaçtıysa da kusura bakmayın diyebilirdi. Başka bir problem yoksa, ev sahibi güzel ve sormuşken direkt oyle yazmasi hos degil.Belli ki gözünden kaçmış..
verdiği cevap başka ne olacaktı ki
Ben olsam bırakırım ..
ama evinizi bırakıp gidecek kadar güvenilirliği olan birine rastlar mısınız tekrar bilemiyorum tabi..
Kadın resti çekmiş ne yaparsanız da olmaz hani buna göz yumabilirsiniz ancak olay buArkadaşlar mesaja eklememişim. Kadın düzgün bir insan ve güvenilir. Ben 3 çocuklu bir anneyim ve maalesef detaylı temizliğe ayıracak enerjim ve vaktim olmuyor. Ve burası yazlık bir ilçe yani tatil yöresi. Yardımcı kadın bulmak imkansıza yakın. Bu nedenle ne yapayım diye sordum.
Arkadaşlar mesaja eklememişim. Kadın düzgün bir insan ve güvenilir. Ben 3 çocuklu bir anneyim ve maalesef detaylı temizliğe ayıracak enerjim ve vaktim olmuyor. Ve burası yazlık bir ilçe yani tatil yöresi. Yardımcı kadın bulmak imkansıza yakın. Bu nedenle ne yapayım diye sordum.
Daha önce bir iki defa daha oldu. Bu sefer ünitenin altına döktüğü orkide toprağını temizlemeden çıkmıştı. Ben temizledim ve geldiğinde uygun bir dille söyledim. Ben temizlemiştim a nasıl olur ki diye tepki verdiğinden temizliğim hemen sonrası foto çekip gönderdim.Onun dedigini yapin
Memnun degilsiniz sonucta parayi da agactan toplamiyorsunuz,birakin gitsin. Temizlige yardimci hanim mi yok sanki?
Ama bunu keske yuzyuze soyleseydiniz,mesajla sormak hos olmamis sahsi fikrim
Sonuçta para ödüyorsunuz. Keşke iletişimi sizinle düzgün kurabilseymişArkadaşlar dün temizlik günüydü. Bakıcım ve temizlikçimi evde yalnız bırakarak evden ayrıldın ve gece döndüm. Sabah baktığımda koltuk altlarının temizlenmemiş olduğunu, dolap üstlerinin de alınmadığını gördüm. Fotoğrafları çekip ona mesaj attığımda bana hiç ılımlı bir cevap vermedi.
Bu arada haftada bir temizlikçi geliyor. Diğer günler her gün ev süpürüp silindiği için ev pek kirli olmuyor açıkçası. İş biriken diye sadece pazar günü evi süpürmüyorum. Bu nedenle sabah 8:30’da gelip 3 gibi çıkıyor. Kızımın ev tozlarına alerjisi olduğu için benim için en önemli yerler dolap üstü yatak altı gibi yerler buna rağmen istediklerimi dikkate almamış. Ne yapmalıyım sizce?
ekleme:
Arkadaşlar mesaja eklememişim. Kadın düzgün bir insan ve güvenilir. Ben 3 çocuklu bir anneyim ve maalesef detaylı temizliğe ayıracak enerjim ve vaktim olmuyor. Ve burası yazlık bir ilçe yani tatil yöresi. Yardımcı kadın bulmak imkansıza yakın. Bu nedenle ne yapayım diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?