Yardımcımın gönderdiği mesaj

birinin sana muhtaç oldugunu bile bile bu şekilde davranmalarından bahsediyorum
işin içinde çocugun varsa ve bakacak kımsen yoksa mecbursundur ,
Bakıcı değil temizlik için gelen kadinlardan bahsetmiyor musun? Çocuk ne alaka anlamadım.

Ayrıca neden muhtaç olasın? Başka eleman mi yok? Tüm temizlikciler şöyle, tüm bilmemneciler böyle gibi genellemeleri sevmiyorum.

K Kuf yaptıgım yorumun neyini begenmedin çok merak ettim

sende bu işi yapıyorsun ve atarlısın sanırım
İğrenç üslubuna devam etmen hiç şaşırtmadı “Bunlar şunlar biz yüce olanlar sen de bu işi mi yapıyorsun” Bu 2 mesajını şikayet edin banlansın ve üslubunu düzeltmeden gelemesin buraya

İğrenç üslubuna devam etmen hiç şaşırtmadı “Bunlar şunlar biz yüce olanlar sen de bu işi mi yapıyorsun” Bu 2 mesajını şikayet edin canlansın ve üslubunu düzeltmeden gelemesin buraya
Yok, aslında ezilen oymuş çünkü muhtaçmış, öyle diyor.

Siz kırmamak icin güzelce sormuşsunuz fakat kadının pek minneti yok gibime geldi.. demekki işi bol.. sizde işini daha iyi yapan, daha çok ihtiyacı olan birini bulursunuz..

Ben olsam resim mesaj yapmazdım da haftaya geldiğinde söylerdim: geçen hafta gözünden kaçmış galiba, bugün sil mutlaka derdim. Ha silmiştim derse o zaman gösteririm resmi.

Son düzenleme:
Karşı tarafın tepkisini oldukça sert buldum. Durumunuzu anlıyorum ancak bu restten sonra beraber çalışmaya devam ederseniz bu gibi diyaloglara daha fazla kendinizi alıştırmanız lazım. Çünkü kendisine muhtaç olduğunuz konusunu tasdiklemiş olacaksınız.

Konudan bağımsız olarak, durumunuz uygunsa evinize hem silen hem süpüren robot süpürge almanızı öneririm. koltuklarınız yüksek. altına kolayca girip çıkar. Her gün çalıştırırsınız. Ben inanılmaz memnunum.

Bence gayet kibarca sormuşsunuz, onun memnun değilseniz bırakalım diye bir tepki vermesi anlamsız olmuş bence. Sonuçta bir bedel ödeyip hizmet alıyorsunuz. Gergin bir anına geldiyseniz demek. Arayacakmiş belki kusura bakmayın çok tepki verdim diyecek.

kusura bakmayın gozumden kacmıs dese konu kapanacaktı
ben yaptıgım temızlıgı bılırım begenmıyorsanız bırakalım dıyorsa zaten gıtmek ıstıyor bırakın ıstıyor demektır bıle bıle bunu yapmıs demektır acık soyleyeyım
arkasından ozellıkle yere kırıntı dokecek degılsınız heralde temızlememıs ıste bırde ınsanoglu unutabılır dalgınlıgına gelebılır bunlar normal her hafta gelen bırıymıs telafısı olan bırsey ama konusma seklı yanlıs sızı ozellıkle secım yapmak zorunda bırakmıs

ben olsam uslubundan dolayı bırakırdım

Bir de normalde çok saygılı ve ılımlı bir kadın. Benim mesajım mı kadını etkiledi onu anlamaya çalışıyorum. Bu Arada tekrar mesaj atıp beni arayacağını söylemiş. Bakalım ne diyecek?
bence en basta mesaj yazmanızda yerındeydı arasaydınız belkı kendı doktugunuz toz pasdır dıyecektı ancak mesajla gosterebılırsınız haftaya kadar o kırıntıyı orda bekletecekte degılsınız herkesın aksıne ılk mesajla haber vermenız bence mantıklı olandı resmını cekıp saklayamayacagınıza gore...

kadının uslubu kotu ve bu sekılde cevap vermesıne ragmen devam edersenız emın olun 2-3 hafta eksık bıraktıgı ısı yuzunden daha kotu yuz goz olacaksınız daha cok canınız sıkılacak bosa vakıt kaybetmeyın bence

Konu sahibi çalışan kişinin kabullenmeme gibi bir huyu var . Herzamanki gibi yaptim demek daha öncekilere de pek ozenmiyordum demek.

Rica ettiğiniz halde bu şekilde davranması da düşündürücü .

Sizin yerinize kendimi koydum da sanırım kendim yapmayı göze alırdım . Benim de en çok önem verdiğim yer kanepe altı. Kendim yapıyorum ben evinin işini. ama bir sildigim yeri en az 3 defa siliyorum. Çocuklu olunca gerçekten zor ben de haftada bir kanepe altlarını alabiliyorum.couklarimla eşim ilgileniyor ben de temizlik yapıyorum.

Sizin ılımlı yaklaşımınıza karşılık verdiği egoist cevap hiç hoş olmamış. Salın gitsin derim ben yeteri kadar seviyesiz bir cevapla olabileceği kadar çirkinleşmiş zaten artık ağzıyla kuş tutsa da benim için biterdi şahsen.

Bu tavırdan sonra bırakmanız lazım bence. Bundan sonrası daha can sıkıcı bir şey yaşarsınız çünkü. İki tarafın da kalbi kırılmasın. Siz ona iftira atacak değilsiniz. Gözden kaçırdığı yeri gösterip, bir dahaki sefere daha dikkatli ol yazmışsınız.

onun cevabının iki manası var: ya ben işimi bildiğim gibi yaparım, işine gelirse. Ya da yalan söylüyorsun, ama Ben sana açıkça yazmıyorum, onun yerine atar yapıyorum.

ayrıca yardımcının yaptığı işi kontrol edip uyarmakta sıkıntı yok. Ben onlar evde olduğu zamanda kontrol ederdim. Olmayan yeri de söylerdim. Yatak odasını bitirdim deyip dolap altlarına hiç bez sürmemiş olanı da gördüm. Zaten normal silip süpürmeyi ben de yapıyorum. Dolap altları ve detaylı temizlİk için çağırıyorum onu.

Siz çok güzel bi üslupla yazmışsınız. Zaten ne kadar kibar olunursa o kadar suistimal ediliyor. Böyle bir cevaptan sonra ben asla calismazdim. Ben de allerjik astim hastasiyim. Yardımcıların stresinden biktigim için bir kac senedir esimle yapıyoruz temizliği.

Msjda ne kadar ıyıde yazsan yanlıs anlasılabılıyor ses tonu mımık olmadıgı ıcın belkı resımlı olunca bıde kızdıgınızı yada soyledıgınızı yanlıs sınırlı bır tavırla anlamıstır. Ben bırıne msj yazarken cok dusunup sılıp sılıp tekrar yazıyorum cunku gercekten yanlıs anlasılabılıyor. Keske arayıp soyleseydınız daha ıyı olurdu emınım boyle bısey olmazdı.

atarları bizden falza bunların

bu saatten sonra yaptıgı işi iyice boşluyacak ben sana deyim

pardon da sen kimsin?
sana insanları aşağılama hakkı veren kim de ayrıştırıyosun şunlar bunlar diye?
bir de birine yazmışsın sen de temizlikçisin heralde diye, eeee öyleyse ne olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…