- 12 Nisan 2016
- 1.141
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.978
- 133
Bakıcı değil temizlik için gelen kadinlardan bahsetmiyor musun? Çocuk ne alaka anlamadım.birinin sana muhtaç oldugunu bile bile bu şekilde davranmalarından bahsediyorum
işin içinde çocugun varsa ve bakacak kımsen yoksa mecbursundur ,
Yok, aslında ezilen oymuş çünkü muhtaçmış, öyle diyor.İğrenç üslubuna devam etmen hiç şaşırtmadı “Bunlar şunlar biz yüce olanlar sen de bu işi mi yapıyorsun” Bu 2 mesajını şikayet edin canlansın ve üslubunu düzeltmeden gelemesin buraya
Haklısın, şikayeti hak ediyor.İğrenç üslubuna devam etmen hiç şaşırtmadı “Bunlar şunlar biz yüce olanlar sen de bu işi mi yapıyorsun” Bu 2 mesajını şikayet edin banlansın ve üslubunu düzeltmeden gelemesin buraya
bence en basta mesaj yazmanızda yerındeydı arasaydınız belkı kendı doktugunuz toz pasdır dıyecektı ancak mesajla gosterebılırsınız haftaya kadar o kırıntıyı orda bekletecekte degılsınız herkesın aksıne ılk mesajla haber vermenız bence mantıklı olandı resmını cekıp saklayamayacagınıza gore...Bir de normalde çok saygılı ve ılımlı bir kadın. Benim mesajım mı kadını etkiledi onu anlamaya çalışıyorum. Bu Arada tekrar mesaj atıp beni arayacağını söylemiş. Bakalım ne diyecek?
Siz kimsiniz ki?atarları bizden falza bunların
bu saatten sonra yaptıgı işi iyice boşluyacak ben sana deyim
atarları bizden falza bunların
bu saatten sonra yaptıgı işi iyice boşluyacak ben sana deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?