Mesaj dili iste,aslinda sert olmamak icin caba sarfediyorsunuz ama okuyan icin sevimsiz gorunuyor. Genel olarak memnuniyetsizlik varsa en guzeli yollari ayirmak. O size muhtac degil siz de ona muhtac degilsinizDaha önce bir iki defa daha oldu. Bu sefer ünitenin altına döktüğü orkide toprağını temizlemeden çıkmıştı. Ben temizledim ve geldiğinde uygun bir dille söyledim. Ben temizlemiştim a nasıl olur ki diye tepki verdiğinden temizliğim hemen sonrası foto çekip gönderdim.
Evet haklısınız ama dediğim gibi bu ev pazar günü hariç hergün silinip süpürülüyor. Mutfak da tek bir damla bile yağ olmuyor. Açıkçası camları çok önemsemediğimi söyledim. İstediği gibi siliyor. Bazen 1-2 bazen hepsini. Benim istediğim yerler zaten dolap üstü ve mobilya altları.Kalan yerler sadece resimdeki gibiyse çok sorun edilecek bişey yok bence.İllaki kalır ufak tefek.Ama diyalog sert.
Zaten iki kanepe var bunlar onların altları.Bence kadının agrasif tavrı “koltuk altlarını almayı unutmuşsun galiba” kısmı tüm koltuk altları öyleyse amenna ama gözünden kaçmış bir kısım için koltuk altları tümü öyle gibi yazılması kadının agrasif tavrına sebep olmuş olabilir
Neticede bende her yeri yapsam ve gözümden kaçan bi yer olsa oranın tamamının yapılmamış olması gibi bi düşünceyle hükm edilmesini istemezdim . Eğer yapmadığımı düşündüyseniz bırakalım demiş yani .
Mesajınız biraz sert gibi olmuş ama.buraya yazdığınız mesajalriniz bile ılımlı birisi olduğunuzu gösteriyor. Bence karşı tarafın bir derdi yoksa yaptığı ayıp. Hoş bir cevap degilEvet haklısınız ama dediğim gibi bu ev pazar günü hariç hergün silinip süpürülüyor. Mutfak da tek bir damla bile yağ olmuyor. Açıkçası camları çok önemsemediğimi söyledim. İstediği gibi siliyor. Bazen 1-2 bazen hepsini. Benim istediğim yerler zaten dolap üstü ve mobilya altları.
Anlıyorum sizi.Ama dediğim gibi kadının tavrı daha büyük bir sorun bence.Acaba kötü bir gününe mi denk geldi.Belki çok yoruldu o gün belki bişeye canı sıkıldı.Genel tavrı böyle degilse bir şans verin.İnsanlik halidir bazen eşref saatine denk gelir.Evet haklısınız ama dediğim gibi bu ev pazar günü hariç hergün silinip süpürülüyor. Mutfak da tek bir damla bile yağ olmuyor. Açıkçası camları çok önemsemediğimi söyledim. İstediği gibi siliyor. Bazen 1-2 bazen hepsini. Benim istediğim yerler zaten dolap üstü ve mobilya altları.
Evimde çalışan insanlara hep nazik davranırım. Bakıcım beş senedir benimle daha bir kez kalbini kurmamışımdır. Bu nedenle biraz şaşırdım açıkçası.Mesajınız biraz sert gibi olmuş ama.buraya yazdığınız mesajalriniz bile ılımlı birisi olduğunuzu gösteriyor. Bence karşı tarafın bir derdi yoksa yaptığı ayıp. Hoş bir cevap degil
Bu işi yapmıyorum, yazdığından rahatsız olmak için bu işi yapmak ya da atarlı olmak gerekmez. Çok merak ediyorsan söyleyeyim, mesleğim öğretmenlik.
Bu işi yapmıyorum, yazdığından rahatsız olmak için bu işi yapmak ya da atarlı olmak gerekmez. Çok merak ediyorsan söyleyeyim, mesleğim öğretmenlik.
"Bunların atarı bizden fazla." ? Pardon? Sizler kimsiniz "bunlar" kim? Her yerinden kibir akan bir yorumu beğenmedim, bu kadar.
Bu arada bağlaç olan de ayrı yazılır
Muhtaç olduğun insanlar hakkında onlar bunlar deme o zaman canımne kadarrr ögreticisiniz maşallahhhhh ,
konumuz evde çalışan yardımcılardan bahsediyoruz ve benım evimde de 5 yıldır aynı kişi çalışıyor
ve onların ne kadar atarlı olduklarını gayet iyi biliyorum çünkü kendilerine mecbur oldugumuzdan eminler ,
o yüzden eyvallahları yok ,
birügn yaşar ögrenirsiniz umarım
Muhtaç olduğun insanlar hakkında onlar bunlar deme o zaman canım
Ya da muhtaç olma, kendi işini kendin yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?