- 4 Aralık 2024
- 64
- -1
- 1
- 21
Ben Meryem, size kendi hayatimi anlatmak isteyorum, uzun oluçak okudugunuz için tesekkur ederim. Biz iki kardesiz, annemizi 8 yasimizda kaybetdik, annem kendi çanina kiydi babam yuzunden, baban annemide bizide çok doverdi ,annemi ayazin ortasinda sokaga gonderirdi butun gece disarda kalirdi annecim, babama yalvarirdik lutfen annemi dovme diye , annem dayanamadi artik babama ve kendi canina kiydi , sonra babaannemlere goturdi babam bizi 1 yil okulumuzu orada okuduk, sonrada yatili muzik okula gonderdi babam bizi, ben cok sorunlu cocukdum okula gitmezdim derslerim hep cok kotudu bazen arkadaslarimin cukalatalarini paralarini calardim bir kac kere yakalandimda sonra babam evlendi bosandi evlendi bosandi bir kac kere bizde bayramda giderdik babamizin evine, yillar gecdi 16 yasima geldigimde babam benim goguslerime dokunmaya kendisine masaj yaptirmaya basladi ben bunun kotu bir sey oldugunu anlayordum ama ne yapigami bilmiyordum sonra bayram bitdi okula geri donduk her sefer babamin yanina gidince oyle oluyordu o eve gitmek istemiyordum hic kimseyede anlatamiyordum sonra intar etmeye kalisdim beceremedim uvey anneme soyledim oda polise goturdu sonra kendi evinde yasamama izin verdi yatili okul bitirnce , 3 ay sonra konsservutuar kazandim cok zeki hemen ogrenen ve ogrendiklerimi unutmaz biriyim ben, 1 nji kursa basladim yeni arkadaslarim oldu, hayatimda bu kadar mutlu olmamisdim ondan once , sonra bir adamla tanisdim baya iy anlasdik sevgili olduk, ben okuldan sonra piano egtimi veriyordum, tatildede kafede barista olarak calisyordum,.. sonra yeni ogrenci aldim baya iy odeyordu ders parasini her geldiginddede hediyeler getiriyordu ayri bir ev tutdu piano aldi ogrenmek icin , haftalar geldi ben bu adamdan hoslanmaya basladim cok kibardi nazikdi bir centilmendi ama adam evliydi ve benden 20 yas buyukdu, ben duygularimi bastirdim hic bir sey olmamis gibi derlerme devam etdim bir gun ders bitdiginde , adam biraz oturup kahve icelimmi dedi bende tamam dedim o zaman soyledi sana bir sey soylicem lutfen beni yalnis anlama ama ben senden uzun zamandir hoslaniyorum dedi, benden icimdekini soyledim sonra opusdik sarildik ama ileri gitmemize izin vermedim sonra haftada 2 gun oyle gecirdik 1 ay falan ama ileri gitmedik hic cunki ben sevglimden halime oldugu ogrendim ama o adamida birakmak istemedim sonra okul basladi okuldan cikmaya karar verdim cunki evli degildim ve hamileydim rezil olmak istemedim , dilekcemi verdim dekanda babami aramis uvey annemde beni aradi, bende o zaman yurtdan esyalarimi alip sevgilimin evine tasindim onunda ailesi beni istemediler bennde onlari istemiyordum ama mecburdum sonra resmi nikahlandik esimle dugun olmadi sonra kizim oldu esimin annesi vefat etdi , kizim su an 2 yasinda , kayinbabam gelecek sene okula baslimak isteyormusun dedi bende evet dedim gitdi ayarladi gelecek yil kaldigim yerden devam ediyorum, 9 ay kaldi yani, okula donunce napicagimi bilmiyorum her kez ogrenmis okuldan neden cikdigimi, cok utaniyorum, bide o ogrencimi ozluorum o bir hataydi ama cok sevmisdim onu yada onun bana yapdiklari cok hosuma gitdismi galiba, ama ona bir daha ulasmiycam hayatimi yavas yavas yoluna girmeye basladi , ben psihologa gorunmek isteeyorum ama odecek imkanim yok , okudugunuz icin tesekkur ederim size. ne deseniz haklisiniz cok gunahim oldu ama ben hayatimin bundan sonrasini iy gecirmek ve mutlu olmak isteyorum