Merhaba arkadaşlar. Fikir ve paylaşımlarınıza çok ihtiyacım var. 17 aylık bir oğlum var. Eşimle deli gibi severek evlendik ve çok sağlamda bir ilişkimiz var. Saygı sevgi anlayış hoşgörü hepsi buna dahil. Birbirimizin aileleri ile de aramız gayet iyi. Oğlumuz olduktan sonra işler biraz değişti sanki. Geceleri hiç uyumayan gündüz ise çok aktif bir çocığa sahibiz. Geceleri hiç uyumuyor gibi birşeyim ve çalışıyorum. Eşimle akşamları geç saatlere kadar oturur kahve içer sohbet ederdik. Şimdi yorgunluk ve uykusuzluktan bitap durumda olduğum için çok fazla dayanamıyorum. Haftasonu oğlanı uyuturken uyuya kalırsam sabah trip yiyorum. Çocukla bir yere çıkmak eşime büyük külfet geliyor. Her seferinde anneme bırakmak istiyor. Haftaiçi annem baktığı için bırakmak istemiyorum ki zaten oğlumla vakitte geçirmek istiyorum. Bu sebeplerden dolayı bazen tartışmalarımız oluyor. Eşimin ilgisinde alakasında belirgin şekilde azalma var. Nolur bana akıl verin ne yapayım ben. Yada bu tarz durumlar yaşadınız mı çocuktan sonra.