Yardımınıza cok ihtiyacım var

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar herşeyi o kadar ince düşünüyorum ki eşim surda ne demek istedi kaynanam niye böyle yaptı bilmem ne gibi kafamda sorular biri bana yüksek sesle konuşsa bile kafama takarım eşime gelip ağlarım hep eşimde üzülüyor çok çözüm bulamıyor ben ağlayınca dünyası kararıyor resmen ona 5 dk ulaşamazsam 50 kez arıyorum bu durumdan nasıl çıkabilirim bu arada daha 1 seneye yakındır evliyim nasıl çıkabilirim bu durumdan Allah aşkına yardim edin sürekli ağlıyorum bu ara ben bide ocakta düşük olayı yaşadım bebegimi kaybettim ama bundan öncede böyleydim ve sürekli evimiz huzursuz bu yüzden ama kocamla birbirimizi çok ama çok seviyoruz her zaman yanimda oldu

Bir de kayinvalidemle bi türlü anne kız modu hissedemiyorum o hariç herkesle çok iyi anlaşırım ama bi türlü o kavramı yakalayamadık banada gelmiyor hiç oturmaya sormaz etmez bilmiyom nasil olucak eşime sürekli dert yanıyorum oda isteyen gelsin istemeyen gelmesin o canını neden sıkıyorsun diyo sen saygını göster yeter diyo bu

Siz eşlerinizi iyice baglamak için neler yaptınız kızlar veya ablalarım ben daha 20 yaşındayım akliniza ihtiyacım var ve burası iyiki var simdiiii sizi bekliyorum konuşmak icinnnn

Siz eşlerinizi iyice baglamak için neler yaptınız kızlar veya ablalarım ben daha 20 yaşındayım akliniza ihtiyacım var ve burası iyiki var simdiiii sizi bekliyorum konuşmak icinnnn
Sağlam bir gemici halatı iyi bağlar bence 😌

Arkadaşlar herşeyi o kadar ince düşünüyorum ki eşim surda ne demek istedi kaynanam niye böyle yaptı bilmem ne gibi kafamda sorular biri bana yüksek sesle konuşsa bile kafama takarım eşime gelip ağlarım hep eşimde üzülüyor çok çözüm bulamıyor ben ağlayınca dünyası kararıyor resmen ona 5 dk ulaşamazsam 50 kez arıyorum bu durumdan nasıl çıkabilirim bu arada daha 1 seneye yakındır evliyim nasıl çıkabilirim bu durumdan Allah aşkına yardim edin sürekli ağlıyorum bu ara ben bide ocakta düşük olayı yaşadım bebegimi kaybettim ama bundan öncede böyleydim ve sürekli evimiz huzursuz bu yüzden ama kocamla birbirimizi çok ama çok seviyoruz her zaman yanimda oldu

Bende ilk öyleydim ama evlilik oturunca geçiyo bunlar biraz zamana ihtiyacınız var

Yaptıklarını yapma.. 50 kere aramak nedir ? 😳 Birde sürekli şikayet modunda olmamalısın.. Eşin bir dinler iki dinler üçüncüde patlar.. Ne güzel demiş eşin gelmezse gelmesin sen saygını koru yeter..

Yavrum, bebegim, yaşıtlarınla, arkadaşlarınla vakit geçirmek varken niye kaynanan sana gelmiyor diye karalar bağlayıp, bir de eşini darlıyorsun? Daha 20 yasindasin.
Hadi bir niyet ettin evciliğe, bari çocuk için biraz bekle. Kendin çocuksun.

Eşini kendine bağlayıp ne yapacaksın? Özgür iradesi ile yanında kalırsa sevgisinden emin olursun, senin çabanla kalırsa ne önemi var?

Yani hayat kocadan, kayınvalideden ya da başka birinden ibaret değil.
Kendimizi geliştirin diyeceğim farazi olacak sizin için ama, bu hayata yalnız geldik ve öyle gideceğiz.
Kendine ne kadar yatırım yaparsanız başkalarına olan ihtiyacınız azalacak ve dolayısıyla böyle sürekli annesi bırakmış 3 yaşında yavru modunda olmazsınız.
Bağımlı değil bağlılığı esas alan ilişkiler kurmanız gerek.

Yaptıklarını yapma.. 50 kere aramak nedir ? 😳 Birde sürekli şikayet modunda olmamalısın.. Eşin bir dinler iki dinler üçüncüde patlar.. Ne güzel demiş eşin gelmezse gelmesin sen saygını koru yeter..
O şikayet konusu oluyor maalesef çünkü rahatsız oluyorum kendimi bi kenara atılmış gibi hissediyorum tek gelinim ben gözbebeği gibi bisey olmam lazımkibirli değilim evine giderim yemegimden götürürüm yardim ederim pazarlığını alırım daha ne yapabilirim ki 50 kere arama konusu lafin gelişi yani üst-üste ariyorim

Yavrum, bebegim, yaşıtlarınla, arkadaşlarınla vakit geçirmek varken niye kaynanan sana gelmiyor diye karalar bağlayıp, bir de eşini darlıyorsun? Daha 20 yasindasin.
Hadi bir niyet ettin evciliğe, bari çocuk için biraz bekle. Kendin çocuksun.

Eşini kendine bağlayıp ne yapacaksın? Özgür iradesi ile yanında kalırsa sevgisinden emin olursun, senin çabanla kalırsa ne önemi var?
Eşim çok şükür bağlı evine bana sanırım benimde biraz ince düşünceden çıkmam gerekiyor niye gelmediler niye öyle niye böyle diye

Peki sizin düzeldi mi yani eşinizin huyları size karşı yaklaşımı gibi gibi
Sana şöyle bir örnek vereyim ben evliliğin ilk zamanları neyin ne olduğunu bilemediğim için şımarık davrandım eşim bişey ister kalk kendin al bişey derse kıyametleri koparırdım üstüne de ağlardım ilk zamnlar yinede gönlümü alıyodu sonra birgün patladı o zman fark ettim yanlış bişey olduğunu kendimi düzelttim ve sonra fark ettimki iyiki değişmişim eşim bana aşkla bakıyo o kadar güzel yaklaşıyoki anlatamam diyeceğim o ki biraz zaman ve kendinizi düzeltmeye bakın😊

Daha tam büyümeden evlenmissin ablacım 🥴

Eşin haklı, kayınvalidenle saygı çerçevesinde bir ilişki yeterli fazlası için zorlamaya gerek yok.

Eşinle ilişkinle böyle devam etme, sürekli ağlayan, ulaşamayınca 30 kere arayan birinden kim olsa bir yerden sonra bunalir.

Kendini geliştirmeye odaklanan, kitap oku, yarıda kalan okulun tamamla. Gözünü seveyim , çocuk falan düşünme uzun bir süre. Sen daha kendin çocuksun.

Yani hayat kocadan, kayınvalideden ya da başka birinden ibaret değil.
Kendimizi geliştirin diyeceğim farazi olacak sizin için ama, bu hayata yalnız geldik ve öyle gideceğiz.
Kendine ne kadar yatırım yaparsanız başkalarına olan ihtiyacınız azalacak ve dolayısıyla böyle sürekli annesi bırakmış 3 yaşında yavru modunda olmazsınız.
Bağımlı değil bağlılığı esas alan ilişkiler kurmanız gerek.
Haklısnız kafamı dağıtan şeylerle uğraşmam gerek sürekli kafamı bunlara yorarsam kendime zarar veririm kafa olarak

Sana şöyle bir örnek vereyim ben evliliğin ilk zamanları neyin ne olduğunu bilemediğim için şımarık davrandım eşim bişey ister kalk kendin al bişey derse kıyametleri koparırdım üstüne de ağlardım ilk zamnlar yinede gönlümü alıyodu sonra birgün patladı o zman fark ettim yanlış bişey olduğunu kendimi düzelttim ve sonra fark ettimki iyiki değişmişim eşim bana aşkla bakıyo o kadar güzel yaklaşıyoki anlatamam diyeceğim o ki biraz zaman ve kendinizi düzeltmeye bakın😊
Burda yazılanlara bakılırsa beni şuan en iyi anlayan ve on yargıyla yaklaşmayan sizsiniz teşekkür ederim 😍

Burda yazılanlara bakılırsa beni şuan en iyi anlayan ve on yargıyla yaklaşmayan sizsiniz teşekkür ederim 😍
Rica ederim canım ben 22 yaşındayım evlendğimde 21 yaşındaydım o duyguları çok iyi biliyorum mutluluklar dilerim size😊😘

Back
X