- 20 Ocak 2015
- 9.579
- 13.991
- 448
- 40
- Konu Sahibi Yagmur2110
Suanda tek gelinim ama kv denin gözbebeği değilim. Sever eder ama öyle cokra sey değil olacak diye birşey yok öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ön yargıyla yaklaşıyorsunuz daha tam büyümeden gibi. Bir kız babadan sevgi görmeyince saygı görmeyince eşinden saygı bekler sevgi de bekler. Daha büyümeden konusuna geçince herşey yaşla olduğunu sanıyorsunuz sanirsam herşey kafaya başlar orda biter. Yaşadıklarımız sizi büyütür. 20 yaşındaki bir kız çocuğu gibi gördüğünüz insan belkide 40Yasindakilerin yaşamlarına taş çıkartır gördüklerine. Bunun gibi düşünürseniz daha iyi anlaşabiliriz.
Sana şöyle bir örnek vereyim ben evliliğin ilk zamanları neyin ne olduğunu bilemediğim için şımarık davrandım eşim bişey ister kalk kendin al bişey derse kıyametleri koparırdım üstüne de ağlardım ilk zamnlar yinede gönlümü alıyodu sonra birgün patladı o zman fark ettim yanlış bişey olduğunu kendimi düzelttim ve sonra fark ettimki iyiki değişmişim eşim bana aşkla bakıyo o kadar güzel yaklaşıyoki anlatamam diyeceğim o ki biraz zaman ve kendinizi düzeltmeye bakın![]()
Ben şahsen çelik halat kullanıyorum, normal bildiğimiz kumaş, ip şeylere güven olmaz; bu devirde çelik halattan şaşmamak lazım. Her ne kadar bir miktar ağırlık da yapsa buna değer. Mukavemeti iyi hesaplanmalı, arada yağlanmalı ki sürekli ses çıkarıp dikkati üzerine çekmemeli "Burada Night'ın kocası var" dememeliler yani. Elbette bununla kalmadım, Çin Vuhan'dan mikroçip siparişi verdim, akıllı mikroçip. Kaba ete bir operasyon yardımı ile yerleştiriliyor ki maalesef tanıdık hekimler de dahil bir türlü kabul ettiremedim. İş başa düştü tabi. Neyse ayrıntı vermeyeyim.
Bu çip sayesinde artık kocamı 4.5G hızıyla takip edebiliyorum ve elbette bunun da yeteceğini düşünmediğim için gündüzden işe yollarken 3 baş soğan ve 5 diş sarımsak yediriyorum ki, yanına yaklaşan ölsün.
Ben eşimi çok iyi tanıyorum onun patlaması aslında büyük bir çığlıktı bu dediğim evliliğin ilk ayları şuan 1 buçuk yıllık evliyiz şimdilik dediğiniz gibi birşey olmadı o ilk ve son olarak kaldıMaşallah ibretlik bir hikaye gerçekten .
Peki canımın ici, ablacım,
Kocana neyi ogrettiginin farkında mısın?
Işler yolunda gitmeyince, 'patlar'sa onun istediği gibi olacağını.
Buradaki patlamak benim için bağrış çağrış falan. Daha azı olsa, bir gün oturduk konuştuk derdin (neden onu tercih etmediniz anlamadim) daha fazlası ise de çok üzülürüm, inşallah degildir.
Sevgili konu sahibi Y Yagmur2110
Yaş her şey demek değil.
Ama tecrübe çok şey demek
O da ne yaşarsan yasa, yaşın olmadıkça olmuyor.
Ayrıca da ulaşamadığın kocanı 50 kere arıyorsan, cocuksundur. Hadi cocuk olma, iliskide comezsindir..
Nasıl bağlarım diye soruyorsun, cünkü kaybetmekten korkuyorsun. Biraz kendini tani.
Bir beyin cerrahi bulursan, haber ver,
Yeni bir çip cıkmış, yerlestiriyorsun beyne, ver komutu sen ne istersen o. Toptan cozum
Arada kendi takılsın modu var
Arada uçuş modu.
Yeni nesil voodoo bebeği.
Kabul etmiyollağğ, "Hannfendi talep ettiğiniz şey yasal değil, bakın bey efendiyi baygın halde getirmişsiniz ve elini tutarak imza attırmaya çalışıyorsunuz, görüyoruz bakın, yapmayın bunu" dediler.
Hipnoz üzerine çalışmaya başladım, kendini çiplettirmeye razı geleceği bir beyin yıkama seansı için üzerinde çalışıyorum ve fekkat tek yapabildiğim gece uykusunda su şırıltısı dinleterek altına kaçırmasını sağlamak. Daha çok çalışmam lazım Turuncu, çook... Çelik halat kaç para olmuş haberin var mı? Hurdacılar dikmiş gözünü, kesecekler bir gün fark edemiycim diye içimm ürperiyorr ya evde yoksan nnn nari nımmm...
Bugun kaynanam aradı havalar ısındı sana gelcez dedi (pesinde kendi kaynanasida var) cinlerim tepeme çıktı . Soguk soguk iyi gelin dedim kapattım sen daha ne ariyosun bırak gelmesin amannnn..Bir de kayinvalidemle bi türlü anne kız modu hissedemiyorum o hariç herkesle çok iyi anlaşırım ama bi türlü o kavramı yakalayamadık banada gelmiyor hiç oturmaya sormaz etmez bilmiyom nasil olucak eşime sürekli dert yanıyorum oda isteyen gelsin istemeyen gelmesin o canını neden sıkıyorsun diyo sen saygını göster yeter diyo bu