Yardımınıza cok ihtiyacım var

Daha tam büyümeden evlenmissin ablacım 🥴

Eşin haklı, kayınvalidenle saygı çerçevesinde bir ilişki yeterli fazlası için zorlamaya gerek yok.

Eşinle ilişkinle böyle devam etme, sürekli ağlayan, ulaşamayınca 30 kere arayan birinden kim olsa bir yerden sonra bunalir.

Kendini geliştirmeye odaklanan, kitap oku, yarıda kalan okulun tamamla. Gözünü seveyim , çocuk falan düşünme uzun bir süre. Sen daha kendin çocuksun.
Neden ön yargıyla yaklaşıyorsunuz daha tam büyümeden gibi. Bir kız babadan sevgi görmeyince saygı görmeyince eşinden saygı bekler sevgi de bekler. Daha büyümeden konusuna geçince herşey yaşla olduğunu sanıyorsunuz sanirsam herşey kafaya başlar orda biter. Yaşadıklarımız sizi büyütür. 20 yaşındaki bir kız çocuğu gibi gördüğünüz insan belkide 40Yasindakilerin yaşamlarına taş çıkartır gördüklerine. Bunun gibi düşünürseniz daha iyi anlaşabiliriz.

Haklısnız kafamı dağıtan şeylerle uğraşmam gerek sürekli kafamı bunlara yorarsam kendime zarar veririm kafa olarak
Kafanızı kendinize yormalısınız.
Ben size hobi edinin meşgul olun demiyorum.
Kendinize yatırım yapın diyorum.
Örneğin mesleki anlamda bir eğitim kazanın, konuşmanızı geliştirin, bir beceriniz üzerine yoğunlaşıp kalfalığa terfi edin, yalnız başınıza kaliteli zaman geçirin, düşünceleriniz kendinizle alakalı oldukça, diğerlerinin ne gereksiz olduğunu anlayacaksınız.

O şikayet konusu oluyor maalesef çünkü rahatsız oluyorum kendimi bi kenara atılmış gibi hissediyorum tek gelinim ben gözbebeği gibi bisey olmam lazımkibirli değilim evine giderim yemegimden götürürüm yardim ederim pazarlığını alırım daha ne yapabilirim ki 50 kere arama konusu lafin gelişi yani üst-üste ariyorim
Ben eşimi en fazla 2 kere ararım üst üste ulaşamazsam.. Sonra işi vardr diye bırakır beklerim onun aramasını ve işi bittiği gibi arar beni.. Ve gözbebeği olmak zorundayım derken kime göre neye göre 🙄 Tek gelin olmak illa gözbebeği olmak demek değil ki.. İnan bana eğer istediğin gibi yapsalar o kadar çok sıkılacaksın kii eşim tek erkek sürekli evimdeler demeye başlayacaksın bir süre sonra.. Küçüksün şuan aklın almıyor anlamıyorsun ama gün gelecek çok şükür diyeceksin.. Yapma sen sadece eşinle mutluluğuna bak yuvana konsantre ol.. Kapını kapattığın zaman dışarda kalan insanları kendine dert edip eşinle huzursuz olma..

Ben eşimi en fazla 2 kere ararım üst üste ulaşamazsam.. Sonra işi vardr diye bırakır beklerim onun aramasını ve işi bittiği gibi arar beni.. Ve gözbebeği olmak zorundayım derken kime göre neye göre 🙄 Tek gelin olmak illa gözbebeği olmak demek değil ki.. İnan bana eğer istediğin gibi yapsalar o kadar çok sıkılacaksın kii eşim tek erkek sürekli evimdeler demeye başlayacaksın bir süre sonra.. Küçüksün şuan aklın almıyor anlamıyorsun ama gün gelecek çok şükür diyeceksin.. Yapma sen sadece eşinle mutluluğuna bak yuvana konsantre ol.. Kapını kapattığın zaman dışarda kalan insanları kendine dert edip eşinle huzursuz olma..
Evet çok haklisiniz bundan sonra daha dikkatli olacagim

Bir de kayinvalidemle bi türlü anne kız modu hissedemiyorum o hariç herkesle çok iyi anlaşırım ama bi türlü o kavramı yakalayamadık banada gelmiyor hiç oturmaya sormaz etmez bilmiyom nasil olucak eşime sürekli dert yanıyorum oda isteyen gelsin istemeyen gelmesin o canını neden sıkıyorsun diyo sen saygını göster yeter diyo bu
Kayınvalide ile nasıl anne kız gibi olacaksınız ki? Mümkün mü bu? Ayrıca size sık sık gelse de bunalırsınız. Zaten yeni evli insanların evinde ne işi varmış ki sık sık gelecek? Kayınvalideniz ve eşiniz gayet mantıklı düşünüyor bence. Siz de kendinize uğraşacak bir şeyler bulsanız, bir işe girseniz ya da kursa falan gitseniz iyi edersiniz.

Neden ön yargıyla yaklaşıyorsunuz daha tam büyümeden gibi. Bir kız babadan sevgi görmeyince saygı görmeyince eşinden saygı bekler sevgi de bekler. Daha büyümeden konusuna geçince herşey yaşla olduğunu sanıyorsunuz sanirsam herşey kafaya başlar orda biter. Yaşadıklarımız sizi büyütür. 20 yaşındaki bir kız çocuğu gibi gördüğünüz insan belkide 40Yasindakilerin yaşamlarına taş çıkartır gördüklerine. Bunun gibi düşünürseniz daha iyi anlaşabiliriz.
Ön yargıyla yaklaşmıyorum, yazdığınız konuya yorum yaptım. Herşeye ağlayan,her hareketten bir anlam çıkaran, eşine ulaşamayınca 50 defa ağlayan, kayınvalidesinin gelip gitmeyisini kafaya takan sizsiniz.

Pek tabi ki bunun yaşla ilgisi var. Bunu kabul etmekle başlayabilirsiniz işe. 20 yaşındaki biri 40 yaşındakilere nasıl taş çıkartır bilmiyorum, taş çıkarmasına da gerek yok zaten 20 yaşındaki yaşının getirdiğini yaşasın en güzeli.

Mesleğiniz yoksa meslek edinin sonrada çalışın. Böylece hayat kendi etrafınızda dönmeye başlar. Birde kaygı bozukluğun var psikolojik destek alın. Eşiniz zaten yanınızda neden ekstra çaba harcayasınız?

Mesleğiniz yoksa meslek edinin sonrada çalışın. Böylece hayat kendi etrafınızda dönmeye başlar. Birde kaygı bozukluğun var psikolojik destek alın. Eşiniz zaten yanınızda neden ekstra çaba harcayasınız?
Hemşire :)

Hemsireyim mesleğim var çok şükür sağlam bir iş bulamadım sadece o kadar

Arkadaşlar herşeyi o kadar ince düşünüyorum ki eşim surda ne demek istedi kaynanam niye böyle yaptı bilmem ne gibi kafamda sorular biri bana yüksek sesle konuşsa bile kafama takarım eşime gelip ağlarım hep eşimde üzülüyor çok çözüm bulamıyor ben ağlayınca dünyası kararıyor resmen ona 5 dk ulaşamazsam 50 kez arıyorum bu durumdan nasıl çıkabilirim bu arada daha 1 seneye yakındır evliyim nasıl çıkabilirim bu durumdan Allah aşkına yardim edin sürekli ağlıyorum bu ara ben bide ocakta düşük olayı yaşadım bebegimi kaybettim ama bundan öncede böyleydim ve sürekli evimiz huzursuz bu yüzden ama kocamla birbirimizi çok ama çok seviyoruz her zaman yanimda oldu
Canım bunun sonu panik atak anksıyete ben Allah korusun. Ben bu huyum yuzumden cok sey kaybettim imkanım varsa destek al. Ve duygu yonetımını arastır benim baya isime yaradı duygularımı kontrol etmeye basladogımdan beri hayat daha guzel.

Siz eşlerinizi iyice baglamak için neler yaptınız kızlar veya ablalarım ben daha 20 yaşındayım akliniza ihtiyacım var ve burası iyiki var simdiiii sizi bekliyorum konuşmak icinnnn

Ben şahsen çelik halat kullanıyorum, normal bildiğimiz kumaş, ip şeylere güven olmaz; bu devirde çelik halattan şaşmamak lazım. Her ne kadar bir miktar ağırlık da yapsa buna değer. Mukavemeti iyi hesaplanmalı, arada yağlanmalı ki sürekli ses çıkarıp dikkati üzerine çekmemeli "Burada Night'ın kocası var" dememeliler yani. Elbette bununla kalmadım, Çin Vuhan'dan mikroçip siparişi verdim, akıllı mikroçip. Kaba ete bir operasyon yardımı ile yerleştiriliyor ki maalesef tanıdık hekimler de dahil bir türlü kabul ettiremedim. İş başa düştü tabi. Neyse ayrıntı vermeyeyim.
Bu çip sayesinde artık kocamı 4.5G hızıyla takip edebiliyorum ve elbette bunun da yeteceğini düşünmediğim için gündüzden işe yollarken 3 baş soğan ve 5 diş sarımsak yediriyorum ki, yanına yaklaşan ölsün.

Bir de kayinvalidemle bi türlü anne kız modu hissedemiyorum o hariç herkesle çok iyi anlaşırım ama bi türlü o kavramı yakalayamadık banada gelmiyor hiç oturmaya sormaz etmez bilmiyom nasil olucak eşime sürekli dert yanıyorum oda isteyen gelsin istemeyen gelmesin o canını neden sıkıyorsun diyo sen saygını göster yeter diyo bu
Kv nin evine az gelmesı inan cok daha hayırlı yeryuzunde kaynana gelin ana kız gıbı olan kimseye yoktur bu emelınden vazgeçmelisin uzulme diye soyluyorum

Kayinvalide ile anne gibi olan gelin cok cok az. Hicbir kayinvalide kendi annenin yerini tutamaz. Sık sık gelmemesi, sana karismamasi guzel seyler aslinda. Evine ve evliligine alisman icin. Yoksa tek derdin o olabilirdi. Daha evliligime alisamadim, hergun geliyor, o gelmese de her gun gelmemi bekliyor, evini temizlememi istiyor gibi gibi sikayetlerin olabilirdi. Gelmemesi guzel aslinda.
Ikincisi surekli aglayan, hayatindan memnun olmayan, herseyden sikayetci insani kimse istemez. Bu huyundan vazgecmeli ve sorunlarini kendin cozmelisin. Farkinda misin profilindeki nickin bile " yagmur". Bunu aliskanlik haline getirme.
Tavsiyem esini bu kadar sık arama. Eger ulasamiyorsan, bil ki o an acamamistir, o seni sonra arar. Bosluktan esine sarma. Esini hayatinin merkezi yapma. Daha cok gencsin. Egitimini tamamla. Mumkunse ise gir, is seni oyalar, sosyallestirir, gelistirir, yeni insanlar tanirsin. Arkadas edin, yuruyus yap, kitap oku. Kisisel gelisimin icin birseyler yap. Boylece saygi da kazanirsin. Eger cok sık aglarsan insanlar seni cocuk gozuyle gorup sana cocukmus gibi davranir.

Son düzenleme:
Back
X