Yardımınıza ÇOK ihtiyacım var.

Kızlar birkaç yorum hariç hepiniz benden yana olmuşsunuz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada sabah günaydın diye mesaj atmış ama cevap yazmadım.

sakın yanıtlama, bırak gitsin, yedeklemeye çalışıyor, tuzağına düşme
şu erkek milletine gıcık kapıyorum, dansözlerden daha yetenekliler.

kesinlikle uzak durmalısın böyle birisinden. seni kullanır atar bir köşeye. sadece uzak dur.

tecrubesiz oldugun icin ne yapacagini bilmemen dogal...
burdaki ablalarinin ogutlerini iyi dinle...
benden de tavsiye ONDAN UZAK DUR....tuzaga sakin dusme....oyleleri kulllanip atmayi cok sever...ama gercekten kimseyi sevemezler....

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkürler kızlar.Onu unutmaya çalışıcam ama nasıl hiç bilmiyorum
cikmamissin sevgili.olmamissin unut gitsin...millet 3 5 yillik sevgillisini unutuyor .....uzak dur o pislikten...pislik o camurrrr...anla be guzelim...

bende 18 yasındayken kendimden büyük bir hocama aşık olmuştum o zamanlar nasıl aşıktım dersler filan hak getire neyse o da benle ilgileniyordu resmen hep benle uğraşıyordu geç geliyordum nerdesin derdi oysaki diğer kızlara hiç sormaz bir hapşursam hemen hastamısın bak kendine dikkat et bilmem ne demeler felan filan daha bunun gibi çok ayrıntı
sonra ne mi oldu? okul bitti ve ben hocamın ismini bile hatırlamıyorum
bunlar gelip geçici yaşından dolayı olan şeyler
kendi yaşında düzgün birini bul ve onla çık bak bakalım o zaman hocan aklına geliyormu

senden 9 yaş büyük olan damın hiç de olgun bir yapıda olduğunu düşünmüyorum.
o , yaptığı işin gereğini yerine getirsin sen de amaçların doğrultusunda kursa gidip gelmeye devam et bence ve
görmezden gel.

kızlar eşim gecelik set çok seviyo giyiyo napmalıyım

ilgilendiğiniz için çok teşekkürler kızlar ama bugün fark ettim sanırım artık eskisi kadar takmıyorum bu beni çok mutlu etti =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…