İkimiz de calisiyoruz gelirimiz ust duzey diyemem ama istedigimiz bisey olunca alabiliyoruz kredi kartiyla falan toparliyoruz sonra..Ama olay geliriniz iyi ise takilmayinlik bi konu gibi gelmiyor bana artikMaddi durumunuz nedir peki yani geliriniz ne durumda ?
Yani uc de oluyor iki de oluyor.Ama artik bilincli yapilan birsey gibi geldi,birkere de biz biletimizi aldik geliyoruz dediklerini duymadim..Borcunuz harcınız yoksa yılda üç kez değil de iki kez gelsinler ama uçakla gelsinler yine.
Ben çekemiyorum genç yaşımda otobüs yolculuğunu yazık onlar nasıl çeksin?
Yok takilmayin demicem çünkü sinir bozucu bi durum kabul ediyorum. Durum kötü ise bizim evimizin parası oraya verme tarzı bi konuşma yapilabilir diye düşündüm ama zaman başka bi fikir sunucam size. Esinizle açık açık rahatsızlığını konuşun eğer kavga boyutuna girerse susun ve onlar gene aradığı zaman bak konuştum ama ispatı deyin. Artık bazı anne babalar para gelsin de isterse evladım zorlansin fikrindeler. Ve o para da sizin de hakkınız var. Hemde çalışıyormussunuz daha ne olsun. Sizin paranız da biletlere gitmiş oluyorİkimiz de calisiyoruz gelirimiz ust duzey diyemem ama istedigimiz bisey olunca alabiliyoruz kredi kartiyla falan toparliyoruz sonra..Ama olay geliriniz iyi ise takilmayinlik bi konu gibi gelmiyor bana artik
Siz eşinizin memleketine kaç kez gidiyorsunuz? Hani yılda iki üç kez de siz gidiyorsanız tamam ama nasıl buluşsunlar?Esim bir kac kez bilet masraflarini karsiladi diye surekli bu masrafi bizim cekmemizi bekler gibi halleri canimi sıkıyor haliyle
Gelemeyecek durumda degiller.otobusle isterseler gayet rahat gelirler.Ama ucak varken ve masrafini ogullari cekiyorlen ne diye otobusle gelsinler kafasindalar..Senede iki kez otobusle 6 saat yolculuk cok buyuk bir zorluk mu? Arada tabiki ne bileyim donus bileti vs alinir ama arada..Bunlar hem uçakla gelmeye alistilar hem de size gelmeyi dusunuyoruz dediklerinde aninda hemen biletlerinizi alayim denmesine...Siz eşinizin memleketine kaç kez gidiyorsunuz? Hani yılda iki üç kez de siz gidiyorsanız tamam ama nasıl buluşsunlar?
Sizin aileniz gelemeyecek olsaydı siz karışlamaz mıydınız?
Bence bilet alma demeyin sıklığını azaltın üç değil iki kez gelsinler onun yerine daha uzun kalsınlar.
Bu arada biz de senede iki kez falan gtmeye calisiriz.Siz eşinizin memleketine kaç kez gidiyorsunuz? Hani yılda iki üç kez de siz gidiyorsanız tamam ama nasıl buluşsunlar?
Sizin aileniz gelemeyecek olsaydı siz karışlamaz mıydınız?
Bence bilet alma demeyin sıklığını azaltın üç değil iki kez gelsinler onun yerine daha uzun kalsınlar.
Benim fikrim konu bile açmaman hatta konu etmemen ,çünkü anne ve babasıMerhaba,
Bazisina göre sıkıntı degil belki ama beni bi süredir rahatsiz eden bir konu var.Esimin ailesi uzakta yaşıyor ve arada sirada ziyarete geliyorlar bazen biz onlara .Cok degil senede 2 3 kez gelirler,ama en basindan beri esim gelis gidis masraflarini karsilar ve hep otobus yerine hep uçak ile ulaşımlarını saglar.yani son zamanlarda dolar artisi nedeni ile şehir ici ucuslari bile ekonomik degil artik ,bi ucak biletine bile para harcanirken dusunmek gerekir acil bir durum yoksa.yani otobus ile de gidip gelebilecekleri mesafe de cok dayanilmaz degil.benim canimi sıkan konu su ki hem her seferinde esimin bu ulasim masraflarini karsilamasi,onlarin da bu durumdan hoşnut olmalari .hemde daha ekonomik olan otobus dururken uçakla gidip gelmeleri.devir luks devri degil ,bu kadar saga sola yersiz para sacilmasi bana gereksiz geliyor.kv ve kp de biletlerini onceden kendilerinin aldığını duymadim,gelmeye niyetlerinin oldugunu soylemeleri yeterlidir biletler alinacak nasilsa diye.biletimizi al demezler ama al demis kadar olurlar yani..esim de genel de hep bu detaydan savunmaya gecer onlar istemediki ben aldim diye..bukadar futursuz davranmalari artik beni germeye basladi.esimle nasil duzgunce konusmaliyim nasil ikna etmeliyim artik bu gideri bir gorev gibi ustlenmemesi gerektigine? Cunku ona gore bu bir sorun degil,dogru konusma sekli ile ilerlemessem tartismaya oldukca acik bu konuda esim.Nasil konuya girmeliyim?
Evet ben bunun farkindayim ama bana bunu dusunduren kisiler degil hareketler,eylemler..Cocuk dunyaya getirmek onu maddi veya manevi somurme hakkini vermemeli diye dusunuyorumOnlar eşinizin annesi ve babası biliyorsunuz değil mi?
Birisi onu doğurup dünyaya getiren kadın,diğeri de ona aş sevgi emek veren adam.
Ne alakası var allah aşkına?Evet ben bunun farkindayim ama bana bunu dusunduren kisiler degil hareketler,eylemler..Cocuk dunyaya getirmek onu maddi veya manevi somurme hakkini vermemeli diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?