Senede besbin tl az mi sizce? Otobusle gelebilmek gibi blr alternatif varken ??Senede 3 defa uçak masraflarını karşılamak bütçenizde onarılamaz bir gedikmi oluyor.
Yapmayın ya yazıktır.cok masraf etse senede 5 bin masraf eder.Annesi babası neticede.Size zararları yoksa,bunu dert etmeyin derim ben.Yilda 3 defa karşıladığı bir masraf için eşinizi üzmenize kendinizi germenize gerek yok bence.
Değişiyor..Gidiş dönüş size ne kadara geliyor?
Yurt dışında mı yaşıyorsunuz?Senede besbin tl az mi sizce? Otobusle gelebilmek gibi blr alternatif varken ??
GEREKMEZ !Bilemiyorum bana dokunuyor.Ben gelmelerine birsey soylemiyorum. Yani sunu deseler , gerek yok biz biletimizi aldik geliyoruz anliyacagim.Ulasim masrafini cekmesek gelmeyecekler yani ben buradan bunu anliyorum.Ve bunun sureklilik kazanmasi hos olmiyor artik.Evet annesi babasi dogru ama bir gun de bir anne baba evladim karsiliyor hep ya biz artık kendi masrafimizi kendimiz karsilayalim demesi gerekmez mi?
5 bin lira az değil.Ama eşiniz bunu karşılayabilecek durumdaysa ve anne babasını rahat ettirmek istiyorsa kafaya takmaya değmez.Senede besbin tl az mi sizce? Otobusle gelebilmek gibi blr alternatif varken ??
Hayir yurt disinda yaşamıyorum ozaman ucaktan baska alternatif yok zaten ya da kendi araciniz varsa..Yurt dışında mı yaşıyorsunuz?
Kalbinizi bozmayın bence anne ve babasını hoşnut ediyor sonuçta yetiştirmiş büyütmüşler anne baba duası alanın sırtı yere gelmez bizim kayınpederime yaptıklarımızı duysaydın bilmiyorum ne düşünürdünSenede besbin tl az mi sizce? Otobusle gelebilmek gibi blr alternatif varken ??
Esim bunu karsilayabilecek durumda evet ama ailesi de bir ucak olmasa da otobusle gelebilecek durumlari elbette var..her gelis gidisleri ucakla olmak zorunda degil ki ben de bunu anlatmaya çalışıyorum..5 bin lira az değil.Ama eşiniz bunu karşılayabilecek durumdaysa ve anne babasını rahat ettirmek istiyorsa kafaya takmaya değmez.
Artı 5 bini sembolik yazdım.Yol ucretleri hakkında bilgim yok
6 saat az değil, yazık yahu. Ben otobüse binseler uçakla gelin derim.Siz eşinizin memleketine kaç kez gidiyorsunuz? Hani yılda iki üç kez de siz gidiyorsanız tamam ama nasıl buluşsunlar?
Sizin aileniz gelemeyecek olsaydı siz karışlamaz mıydınız?
Bence bilet alma demeyin sıklığını azaltın üç değil iki kez gelsinler onun yerine daha uzun kalsınlar.
Var 6 saate uçuş. İstanbul- Ankara, istanbul- edremit, istanbul- çanakkale.6saatlik otobüs mesafesine uçuş olduğunu sanmıyorum. Siz kendi aracınızla gittiğinizde 6saat olduğunu düşünüyorsunuzdur. Bahsettiğiniz şehirlerden biri üç büyük şehirden biri ise ve uçuşlar bayram gibi absürt tarihlerde olmazsa kişi başı 200-250tl yapar gidiş geliş. İki kişi 3uçuşa 1500tl sen fazla vermezsiniz. Ayıp ettiğiniz laf.
Yanlış mı alıntıladınız acaba? Ben de sizinle aynı fikirdeyim çünkü.6 saat az değil, yazık yahu. Ben otobüse binseler uçakla gelin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?