- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
6 saatten az uçuşları yazdım. Başka alıntım yok sankiYanlış mı alıntıladınız acaba? Ben de sizinle aynı fikirdeyim çünkü.
Yanlış alıntıladınız diye yazdığım mesajda görünüyor mesajınız. Neyse sorun yok.Yanlış mı alıntıladınız acaba? Ben de sizinle aynı fikirdeyim çünkü.
Otobuse binenler surunerek mi geliyor? Otobusler gayet konforlu siz en son ne zaman otobuse bindiniz 1990li yillarda mi?Eşinizin üzerindeki haklarını düşününce uçak bileti fazla mı geliyor size gerçekten?
Konuyu ilk başta sizin ailenize uçak bileti alıyor diye okudum. Tabi öyle olsa söylenir miydiniz hiç
Kötü kalpli olmayın. Bu sömürmek değil, siz sömürmek görmemişsiniz.
Ayrıca ne desinler "yok oğlum senin durumun var alma, onunla eşine kıyafet alırsın, bize otobüs bileti al biz sürünerek geliriz" mi desinler??
Esim bir kac kez bilet masraflarini karsiladi diye surekli bu masrafi bizim cekmemizi bekler gibi halleri canimi sıkıyor haliyle
Gördüm evet. Yanlış alıntı yok. Araçla 6 saatten kısa süren noktalara uçuş var. Bunu ifade ettim sadece.Yanlış alıntıladınız diye yazdığım mesajda görünüyor mesajınız. Neyse sorun yok.
Otobüsün neyi konforlu yahu oturduğun yerde çakılıp kalıyorsun saatlerce, sağa dönsen orana burana batıyor koltuk. 20 dakika molan var ne yapacağını şaşırıyorsun, 2 yaşlı insanın hem ihtiyaç giderip hem yemek yemeğe çalıştıklarını düşünsenizeOtobuse binenler surunerek mi geliyor? Otobusler gayet konforlu siz en son ne zaman otobuse bindiniz 1990li yillarda mi?
Soyle söyleyeyim ben esimin ailesine kendi ailemden daha cok koşmuş ve destek olmusumdur. Ben maddi konularda bazen onlari anlayamiyor ve eşimin iyi niyetine karsilik bazen suistimale kacan hareketlerine cok rastladığım icin ucakla gelme takintilarina ve yol masrafini surekli ama surekli istememiyan cebimr seklinde ogullarina cektirtmelerine karsiyim..Herles forumda atip tutuyor oyle gereksiz konularda bile ne gazlar veriliyor veya akilci cozumler sunuluyor..Lafim size degil lutfen yanlis anlamayin ama benim actigim konu baskalarinin actigi ailevi maddi meseleler gibi hatta cogundan daha mantikli..Neden bu kadar kotu kalpli kotu gelin imaji verdim cozemedm..Otobuse binenler surunerek mi geliyor? Otobusler gayet konforlu siz en son ne zaman otobuse bindiniz 1990li yillarda mi?
Az once de belirttim yine belirteyim.Esimin ailesi sandiginiz kadar yasli ve hasta degil.Gayet saglikli ve iyi durumdalar.Benim aileme gelince onlara ben en basta esimin yaptığı gibi davransaydim surekli benim ucak bileti almami beklemez arada sirada kendi imkanlari ile gelmeyi akil ederlerdi.Otobüsün neyi konforlu yahu oturduğun yerde çakılıp kalıyorsun saatlerce, sağa dönsen orana burana batıyor koltuk. 20 dakika molan var ne yapacağını şaşırıyorsun, 2 yaşlı insanın hem ihtiyaç giderip hem yemek yemeğe çalıştıklarını düşünsenize
Tabi ki yapan var ama insan annesi babası rahat etsin ister. Evlenince evlat olmaktan çıkmıyorsunuz
Sizin ailenize uçak bileti alınacak olsa bu sefer de otobüsle geliverin der misiniz söyleyin hele.
Evet otobusle de gittiğim oldu.Ucakla da ..Biletimizi aldirtmadan kendi imkanlarimizla gittik geldik.Esiniz sizin maasinizdan alıp o biletleri almıyorsa size bu konuda söz düştüğünü düşünmüyorum. Siz memleketlerine giderken otobüsle gidiyorsunuz sanırım, hani cok. Konforlular ya otobüsler?
Tabiki otobusler ucaklar kadar konforlu degil..Ama otobus yolculugu yapan bir ton insan var onlarin cani yok mu?Esiniz sizin maasinizdan alıp o biletleri almıyorsa size bu konuda söz düştüğünü düşünmüyorum. Siz memleketlerine giderken otobüsle gidiyorsunuz sanırım, hani cok. Konforlular ya otobüsler?
Gayet sağlıklı olabilirler ama ortada maddi imkan varken kimse aman ben otobüse bineyim demez. Siz ailenize hiç masraf yapmaz mısınız? Eşiniz sizin senede 2-3 kez yaptığınız masrafa "hop ne oluyoruz bizim paramız o" dese ne dersiniz? Ben evlendiğimde çalışıp kazandığım paradan aileme yol parası ayırınca bana laf edecek kocaya haddini çok güzel bildiririm mesela. Sanırım siz çok cimrisiniz.Az once de belirttim yine belirteyim.Esimin ailesi sandiginiz kadar yasli ve hasta degil.Gayet saglikli ve iyi durumdalar.Benim aileme gelince onlara ben en basta esimin yaptığı gibi davransaydim surekli benim ucak bileti almami beklemez arada sirada kendi imkanlari ile gelmeyi akil ederlerdi.
Yeri geldi ucak biletine harcama yaptigi icin benden para istemek zorunda kaldigi zamanlar oldu esimin.Maasinin eksi hesabina girerek aldigi ucak bileti de oldu.Bu durumda beni etkiliyor..Tabiki otobusler ucaklar kadar konforlu degil..Ama otobus yolculugu yapan bir ton insan var onlarin cani yok mu?
Kusura bakma ama çok gereksiz bir konu.Ben şahsen bunun lafını etmeye utanırım eşime.Ana-baba bu sanki elaleme alıyor.Keşke rahmetli kayınpederim kayınvalidem yaşasa da ben kendim alsam biletlerini.Merhaba,
Bazisina göre sıkıntı degil belki ama beni bi süredir rahatsiz eden bir konu var.Esimin ailesi uzakta yaşıyor ve arada sirada ziyarete geliyorlar bazen biz onlara .Cok degil senede 2 3 kez gelirler,ama en basindan beri esim gelis gidis masraflarini karsilar ve hep otobus yerine hep uçak ile ulaşımlarını saglar.yani son zamanlarda dolar artisi nedeni ile şehir ici ucuslari bile ekonomik degil artik ,bi ucak biletine bile para harcanirken dusunmek gerekir acil bir durum yoksa.yani otobus ile de gidip gelebilecekleri mesafe de cok dayanilmaz degil.benim canimi sıkan konu su ki hem her seferinde esimin bu ulasim masraflarini karsilamasi,onlarin da bu durumdan hoşnut olmalari .hemde daha ekonomik olan otobus dururken uçakla gidip gelmeleri.devir luks devri degil ,bu kadar saga sola yersiz para sacilmasi bana gereksiz geliyor.kv ve kp de biletlerini onceden kendilerinin aldığını duymadim,gelmeye niyetlerinin oldugunu soylemeleri yeterlidir biletler alinacak nasilsa diye.biletimizi al demezler ama al demis kadar olurlar yani..esim de genel de hep bu detaydan savunmaya gecer onlar istemediki ben aldim diye..bukadar futursuz davranmalari artik beni germeye basladi.esimle nasil duzgunce konusmaliyim nasil ikna etmeliyim artik bu gideri bir gorev gibi ustlenmemesi gerektigine? Cunku ona gore bu bir sorun degil,dogru konusma sekli ile ilerlemessem tartismaya oldukca acik bu konuda esim.Nasil konuya girmeliyim?
Tabiki otobusler ucaklar kadar konforlu degil..Ama otobus yolculugu yapan bir ton insan var onlarin cani yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?