Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

kadinlarin her ihtimali düsünüp önlem almasi gerek erkege birakirsak ohoho yanliz tam olarak ne demek istedigini anlamadim
Geri çekilme yapıyordu ama bu sefer kontrolünü sağlayamadı sanırım.O da bende ne olduğunu anlayamadık tam olarak

Ben o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı
Kontrollü bile olsa geri çekilme bir korunma yöntemi de-ğil-dir.

Bu sefer olmasa sonraki sefer olurdu. Bir sefer illa ki olurdu.

Şu anda hamileyseniz bile bebek değil o. Birkaç hücre sadece. Bekar anne olma riskini alamıyorsanız ilaç alın.

Lütfen geri çekilmeyi bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanmayın. O korunmak istemiyorsa siz korunabilirsiniz.

Bende böyle yapacağını tahmin edemedim.Kontrolü sağlardı,bilinçliydi ama olmadı bu sefer.Kızsam ne fayda şu saatten sonra

Bakın bunun bilinçle falan alakası yok. Precum dediğiniz olaydan bile hamile kalınabildiğine dair araştırmalar var. Hatta üstüste iki kez sevişiyorsanız bu bile hamile kalma riski size. Geri çekilme korunma yönetemi değildir.

Bende böyle yapacağını tahmin edemedim.Kontrolü sağlardı,bilinçliydi ama olmadı bu sefer.Kızsam ne fayda şu saatten sonra

Hamile kalmak o kadar kolay gerçekleşir mi bilmem.. bu kişiyle evlilik düşünmüyorsanız eğer gidip alın o ilacı. İlaca rağmen gebelik oluşursa, şerefli bir erkekse eğer evlenir hamile bıraktığı kadınla !

Çocuk fikri bu kadar soru işareti yaratıyorsa kafanızda önlem alacaktınız. Sorduğunuz soruların hiçbirinin cevabı burada değil. Partnerinizi, ailenizi tanıyan sizsiniz.
Ailem bunu kabul etmez sanmıyorum.Erkek arkadaşım ne tepki verir Onuda bilmiyorum

Geri çekilme yapıyordu ama bu sefer kontrolünü sağlayamadı sanırım.O da bende ne olduğunu anlayamadık tam olarak

canim geri cekilme bir dogum kontrol yöntemi degildir bunu burda birsürü konuda yazdik ufff ertesi günü hapi falan almadin mi Kondom sevmiyorum diye birsey yok senide düsünecek sinir oldum bak ama sende israr etmeliydin

Hamile kaldiginiz takdirde bebegi kabul edecegine emin olamadiginiz biriyle korunmasiz iliskiye girmenin mantigi tam olarak ne, anlatsana biraz...
Korunmasız demeyelim ama etkisiz bir korunma var diyelim.Bunca ay bir şey olmadı sonuçta diye alıştık böyle.

Ovülasyon döneminiz yakın mıydı? Ella alın en iyisi.

canim geri cekilme bir dogum kontrol yöntemi degildir bunu burda birsürü konuda yazdik ufff ertesi günü hapi falan almadin mi Kondom sevmiyorum diye birsey yok senide düsünecek sinir oldum bak ama sende israr etmeliydin
Ben o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum ki

Bilgim var zaten ama böyle bir durumda ne yapacağımı bilemedim.Karıştı elim ayağım.Yaşanmadan anlaşılmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…