- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
HaklısınızKondom sevmiyormuş. Oldu paşam başka isteği de var mıymış? O zaman hakim olacak sevişmeyecek. Ne ala ya, korunmayı da kadına yık, stresi de kadına yık. Korunmuyorsa uzak durun madem.
Geri çekilme yapıyordu ama bu sefer kontrolünü sağlayamadı sanırım.O da bende ne olduğunu anlayamadık tam olarakkadinlarin her ihtimali düsünüp önlem almasi gerek erkege birakirsak ohoho yanliz tam olarak ne demek istedigini anlamadim
Kontrollü bile olsa geri çekilme bir korunma yöntemi de-ğil-dir.Ben o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı
İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Bende böyle yapacağını tahmin edemedim.Kontrolü sağlardı,bilinçliydi ama olmadı bu sefer.Kızsam ne fayda şu saatten sonra
Bende böyle yapacağını tahmin edemedim.Kontrolü sağlardı,bilinçliydi ama olmadı bu sefer.Kızsam ne fayda şu saatten sonra
Evlenin o zaman, eğer hamile kalmamışsanız boşanırsınız mı desek ne desek bilemedimElla alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.
kontrollü ne demek biri bana anlatsa ya çok cahil kalmışımBen o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı
Ailem bunu kabul etmez sanmıyorum.Erkek arkadaşım ne tepki verir Onuda bilmiyorumÇocuk fikri bu kadar soru işareti yaratıyorsa kafanızda önlem alacaktınız. Sorduğunuz soruların hiçbirinin cevabı burada değil. Partnerinizi, ailenizi tanıyan sizsiniz.
Ne zaman çekileceğini bilmek demekkontrollü ne demek biri bana anlatsa ya çok cahil kalmışım
Geri çekilme yapıyordu ama bu sefer kontrolünü sağlayamadı sanırım.O da bende ne olduğunu anlayamadık tam olarak
Korunmasız demeyelim ama etkisiz bir korunma var diyelim.Bunca ay bir şey olmadı sonuçta diye alıştık böyle.Hamile kaldiginiz takdirde bebegi kabul edecegine emin olamadiginiz biriyle korunmasiz iliskiye girmenin mantigi tam olarak ne, anlatsana biraz...
Ovülasyon döneminiz yakın mıydı? Ella alın en iyisi.İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Peki neden buraya yazmak yerine koşup eczaneden ilaç almıyorsunuz?Ailem bunu kabul etmez sanmıyorum.Erkek arkadaşım ne tepki verir Onuda bilmiyorum
Ben o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum kicanim geri cekilme bir dogum kontrol yöntemi degildir bunu burda birsürü konuda yazdik ufff ertesi günü hapi falan almadin miKondom sevmiyorum diye birsey yok senide düsünecek sinir oldum bak ama sende israr etmeliydin
Karar veremediğim için olabilir mi?Peki neden buraya yazmak yerine koşup eczaneden ilaç almıyorsunuz?
Bende bunu anlamış değilim
Bilgim var zaten ama böyle bir durumda ne yapacağımı bilemedim.Karıştı elim ayağım.Yaşanmadan anlaşılmıyormuşElla bir kere kullanmakla öldürmüyor hanımefendi. 2 gün olmus üstelik. Bence daha fazla zaman kaybetmeden hemen gidip alın ilacı. Zaman gectikçe etki süresi azalıyor çünkü. Gebe kalma sansınız artıyor.
Keske biraz arastırıp oylelikle olası bir bebegin hayatıyla ilgili böyle bir risk alsaydınız.
O haptan falan bahsetmedi bile bana.Belki ben kuruntu yapıyorum veya o fazla rahatBunu önce birlikte olduğun adamla oturup konuş !
Kontrolünü kaybederken düşünseydi ya biraz.
O ilacı gecikmeden alın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?