- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi nuripapacium
-
O zaman ona sor o nasıl mutlu olursa öyle yap..Ben o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum ki
Ben o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum ki
Geri çekilme yapıyordu ama bu sefer kontrolünü sağlayamadı sanırım.O da bende ne olduğunu anlayamadık tam olarak
Haklısnız teşekkür ederimKontrollü bile olsa geri çekilme bir korunma yöntemi de-ğil-dir.
Bu sefer olmasa sonraki sefer olurdu. Bir sefer illa ki olurdu.
Şu anda hamileyseniz bile bebek değil o. Birkaç hücre sadece. Bekar anne olma riskini alamıyorsanız ilaç alın.
Söyleyeceğim bunu sağolunAma simdi böyle karar karara düsünürsün iste. Yapma lütfen ya bak o düsünmüs mü ya bu kiz hamile kalirsa diye?! Önce kendini düsüneceksin. O nasil mutlu oluyorsa diye degil. Bence bundan sonra kesinlikle israr et. Yada hap kullan
Ben o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum ki
Seviyorum zaten.Evlenmek de İsterim Tabiki ama o ne tepki verir hiç bilmiyorum ki.Hamile kalmak o kadar kolay gerçekleşir mi bilmem.. bu kişiyle evlilik düşünmüyorsanız eğer gidip alın o ilacı. İlaca rağmen gebelik oluşursa, şerefli bir erkekse eğer evlenir hamile bıraktığı kadınla !
Kafanıza silah mı dayadım ?bize mi dert
O haptan falan bahsetmedi bile bana.Belki ben kuruntu yapıyorum veya o fazla rahat
Biran önce karar verseniz iyi olur.Karar veremediğim için olabilir mi?
Söyleyeceğim bunu sağolun
Seviyorum zaten.Evlenmek de İsterim Tabiki ama o ne tepki verir hiç bilmiyorum ki.
Haklısınız Neyse bekleyip göreceğim artıkBakın bunun bilinçle falan alakası yok. Precum dediğiniz olaydan bile hamile kalınabildiğine dair araştırmalar var. Hatta üstüste iki kez sevişiyorsanız bu bile hamile kalma riski size. Geri çekilme korunma yönetemi değildir.
Belki hiçbirisine gerek kalmadan çözülür.Hamile kalmamışımdır :/Evlilik öncesi birliktelik kişinin kendi tercihidir. İster yapar ister yapmaz. Ama hamilelik ciddi konu. Korunacaksınız, korunmuyorsan hap alıcaksın başka çare yok. Yoksa hamile kalırsın yani neden soruyosun ki? Ya hap ya hamilelik tercih senin..
Ayrıca geri çekilme korunma yöntemi değil
3 hafta sonra adet olacaktım.Ovülasyon döneminiz yakın mıydı? Ella alın en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?