Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Ben o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum ki

Ama simdi böyle karar karara düsünürsün iste. Yapma lütfen ya bak o düsünmüs mü ya bu kiz hamile kalirsa diye?! Önce kendini düsüneceksin. O nasil mutlu oluyorsa diye degil. Bence bundan sonra kesinlikle israr et. Yada hap kullan

Haklısnız teşekkür ederim

Söyleyeceğim bunu sağolun

biz ne yapabılırz ki? zamanını bekleyıp test yapıp göreceksın sonucu zaten. ella hapı yanı ertesı gün hapı diye gecıyor, 2 gün sonrası için olur mu bılemem. şu erkekler zevkın doruklarına varacak diye bu kadar korunmasız ilişkiler yaşamayaın arkadas. bişi yapıyorsunuz bilinçli olun biraz

Seviyorum zaten.Evlenmek de İsterim Tabiki ama o ne tepki verir hiç bilmiyorum ki.

Seviyorum zaten.Evlenmek de İsterim Tabiki ama o ne tepki verir hiç bilmiyorum ki.

Hamile değilseniz eğer evliliği gündeme getirmeniz saçma olur. Sevgilinizin şu an ki durumun nelere sebep olabileceğini ve alması gereken sorumluluğu kendisinin bilmesi gerekir. Bunu kendisi dile getirmeli..

Evlilik öncesi birliktelik kişinin kendi tercihidir. İster yapar ister yapmaz. Ama hamilelik ciddi konu. Korunacaksınız, korunmuyorsan hap alıcaksın başka çare yok. Yoksa hamile kalırsın yani neden soruyosun ki? Ya hap ya hamilelik tercih senin..
Ayrıca geri çekilme korunma yöntemi değil

Haklısınız Neyse bekleyip göreceğim artık

Belki hiçbirisine gerek kalmadan çözülür.Hamile kalmamışımdır :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…