- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Saçmalıyor olabilirim tabi ama ne bileyim kafam çok karıştı o yüzden2 günlük can ne yahu git iç ilacı başına iş mi açmak istiyorsun sevgilinin senle evlenmesini mi?
Belki hiçbirisine gerek kalmadan çözülür.Hamile kalmamışımdır :/
neden 2 günlük sevgiliyle ilişki yaşıyorsun ki anlmadımBelki hiçbirisine gerek kalmadan çözülür.Hamile kalmamışımdır :/
neden 2 günlük sevgiliyle ilişki yaşıyorsun ki anlmadımşimdi çocuk olsa ne olacak inşallah yoktur adetin ne zaman
konu sahibi 2 gün önce ilişkiye girmiş ben öyle anladım fakat 3, 5 günlük sevgiliye güvenerek nasıl iişkiye giriliyor anlmdım bi nişanlan , evlen ondan sonra istediğini yap sevgilisine yarın birgün hamileyim diyince ne yapacak bakalım kabullenecekmi inşallah hamile deyildirdemek istedigi konu sahibinin sanirim 2 gün önce iliskiye girdikti yanlis ifade etmis önce bende öyle algiladim
2 günlük sevgili olduğunu nerden çıkardınız kineden 2 günlük sevgiliyle ilişki yaşıyorsun ki anlmadımşimdi çocuk olsa ne olacak inşallah yoktur adetin ne zaman
3 hafta sonra falan adetimneden 2 günlük sevgiliyle ilişki yaşıyorsun ki anlmadımşimdi çocuk olsa ne olacak inşallah yoktur adetin ne zaman
o zaman bebek hemen olmaz sanırım olma olasılığı %20 felandır ilişkiden sonra hemen kalkmışsındır umarım3 hafta sonra falan adetim
Bende bunu düşünüyorum.Belki kuruntu yapıyorumdurREGL dönemibi bekle bebek varsa hemen evlen.
ha 2 gün ha 2 yıl sonuçta eşiniz değil sevgili2 günlük sevgili olduğunu nerden çıkardınız ki
o zaman bebek hemen olmaz sanırım olma olasılığı %20 felandır ilişkiden sonra hemen kalkmışsındır umarım
konu sahibi 2 gün önce ilişkiye girmiş ben öyle anladım fakat 3, 5 günlük sevgiliye güvenerek nasıl iişkiye giriliyor anlmdım bi nişanlan , evlen ondan sonra istediğini yap sevgilisine yarın birgün hamileyim diyince ne yapacak bakalım kabullenecekmi inşallah hamile deyildir
Öyle evet.ha 2 gün ha 2 yıl sonuçta eşiniz değil sevgili
bence hamile değilsin o zaman30 sn sonra falan kalkmışımdır işte
ha 2 gün ha 2 yıl sonuçta eşiniz değil sevgili
Evet ne tepki verir bilmiyorum.Belkide sevinir çünkü o da çocukları seviyor.umarim gercekten hamile degildir cünkü konu sahibide sevgilisine güvense acaba kabul edermi diye teredütte düsmezdi diye düsünüyorum
Kesinlikle.Hata onun hatası aslında.Eğer kalırsam bunu o çözmeli.Hamile değilseniz eğer evliliği gündeme getirmeniz saçma olur. Sevgilinizin şu an ki durumun nelere sebep olabileceğini ve alması gereken sorumluluğu kendisinin bilmesi gerekir. Bunu kendisi dile getirmeli..
sevişe bilir ama evlilik olmadan ilişki olamaz sonuçta zinaya giriyor benim fikrim budurNiye sevgililer sevişemiyor mu?
Evet ne tepki verir bilmiyorum.Belkide sevinir çünkü o da çocukları seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?