Nasıl yani ilk defa buraya bişey yazıyorum bi bilgim yok.Konuyu ayrıntıya yazsanız da sormak zorunda olmasak okusak ona göre yorum yapsak olmaz mıydı?
Bdv ?Konuyu Bdv'ye taşırsanız daha çok etkileşim alır.Derdinizi yazın,yardımcı olmaya çalışırız.
Oyle bir evde yasadim mecburiyetten ama imkanim olsa bir dkk durmazdim cnku psikolojim bozuldu sagligim bozuldu nefrs alamamak evde bogulmak nedir cok ii blirim ozaman o cocuklrada faydaniz olmaz zaten insan evinde mtlu degilse gitgide hayati da mutsuzlasiyor dedigin gibi misafir cagiramiordm herkes pisiordu yatiya gelmeye kimseye yer yok evde essalari koyacak arti biyer olmadigindan hicbirsy sallanamiyo sabit. Offff anlatinca bile daraldim oyuzden bence hic alakasi yok tasinmak en iisi sizinde cocugunu olur ins zaten o zaman mecbr tasincksiniz o evde cocuk durmaz hasta olurÖncelikle merhaba. İçinden çıkamadığım bi süreçteyim ve fikirlere ihtiyacım var. 3 ay sonra evleneli 2 sene olacak. Eşimi çok seviyorum onunda bana sevgisine şüphem yok. Hiçbir sorunumuzda yok. Ev meselesi dışında. Eşimin ilk evliliğinden ikitane oğlu var. Benimse ilk evliliğim. Çocuklara eşimin annesi bakıyor yani babaneleri. Anneleri haftada bir alıyor haftasonlrı onda kalıyorlar. Benim çocuklara karşı bir sorumluluğum yok. Sadece iyi bi abla olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Hatta eşime babalığı konusunda sürekli nasihat veriyorum çocuklarıyla daha çok ilgilenmesi için. Yardım istediğim konu ise eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz. Evimiz çatı katı basık bi ev 1+1 mutfağımın tezgahı bi kol boyunu geçmez. Çeyizlerimin yarısını çıkaramadım. Ev çok karanlık güneş almıyor evin için boğuluyor gibi hissediyorum. Bide bu ev eski karısıyla yaşadığı ev bu yüzden hiç benimseyemiyorum benim evimmiş gibi gelmiyor. Misafir çağıramıyorum yazın sıcakta çatı olduğu için uyuyamıyoruz nefes alamıyoruz resmen. Evlenirken eşime eski eşiyle yaşadığı evde yaşamak istemediğimi söyledim oda bi sene idare etmemi istedi. Eşimin kendi işi var ve eve bir saat uzaklıkta hergün o yolu gidip geliyor. Oda bıktı bende bıktım taşınmak istiyoruz. Ama ailesi çocukları terkedip gidecekmisin diyor. Bizim öyle bi niyetimiz yok gelecekler bizdede kalacaklar biz sürekli gelicez. Ben vicdanen asla uzak tutamam zaten uyku uyuyamam geceleri. Biz sadece kendimize ait işimize yakın temiz bi yuva istiyoruz. Eşim ister istemez kendini kötü hissediyor banada hak veriyor kendide görüyor çünkü bu evin bekar evi olduğunu. Ben çocuklarından ayırmış mı oluyorum fikirlerinizi söylermisiniz
Okadar iyi tarif ettinki duygularımı. Zaten ben çocuklarından asla mahrum etmem dediğin gibi mutlu değilim burda eski eşiyle yaşadığı eve tekrar bi yuva kurmaya çalışıyoruz. Çocuğum olursa kıyafetini koyacak hiç bir alanım yok inanki zatenOyle bir evde yasadim mecburiyetten ama imkanim olsa bir dkk durmazdim cnku psikolojim bozuldu sagligim bozuldu nefrs alamamak evde bogulmak nedir cok ii blirim ozaman o cocuklrada faydaniz olmaz zaten insan evinde mtlu degilse gitgide hayati da mutsuzlasiyor dedigin gibi misafir cagiramiordm herkes pisiordu yatiya gelmeye kimseye yer yok evde essalari koyacak arti biyer olmadigindan hicbirsy sallanamiyo sabit. Offff anlatinca bile daraldim oyuzden bence hic alakasi yok tasinmak en iisi sizinde cocugunu olur ins zaten o zaman mecbr tasincksiniz o evde cocuk durmaz hasta olur
Bir derdim var bölümü.
Eski eş hayatta mı?Çocuklara neden kayınvalide bakıyor?Okadar iyi tarif ettinki duygularımı. Zaten ben çocuklarından asla mahrum etmem dediğin gibi mutlu değilim burda eski eşiyle yaşadığı eve tekrar bi yuva kurmaya çalışıyoruz. Çocuğum olursa kıyafetini koyacak hiç bir alanım yok inanki zaten
Cokcok iyi anliyorum birde eski esin yasadigi ev sarayda olsa zaten bence hep bir duvar gibi kalir aranizda. En iisi tasinmakOkadar iyi tarif ettinki duygularımı. Zaten ben çocuklarından asla mahrum etmem dediğin gibi mutlu değilim burda eski eşiyle yaşadığı eve tekrar bi yuva kurmaya çalışıyoruz. Çocuğum olursa kıyafetini koyacak hiç bir alanım yok inanki zaten
Hayatta. Çocukları terkedip gitmiş bikaç ay gelmemiş görmemiş. Sonrasında da istememiş çocukları ben bakamam demiş aileside istememiş. Oyüzden kayınvalidemler bakıyor bebekliklerinden beri. Haftasonu bir gece annelerinde kalıyorlarEski eş hayatta mı?Çocuklara neden kayınvalide bakıyor?
Yani düşünmeden edemiyorum burda mı yattılar burdamı yediler vs vsCokcok iyi anliyorum birde eski esin yasadigi ev sarayda olsa zaten bence hep bir duvar gibi kalir aranizda. En iisi tasinmak
Keşke evlenmeden önce kabul etmeseydiniz bu durumu,kayınvalideye iki tane çocuk sorumluluğu yüklenmiş ve kadın bakmak zorunda da değil yani.Çocuklara cidden çok üzüldüm ama olay eşiniz olacak kişide bitiyor.Sakın hamile kalmayın bu süreçte,belki de kadın anlattığı gibi biri değil ve size yalan söylüyorlardır.Hiç bir anne kolay kolay iki çocuğunu bırakıp gitmez.Hayatta. Çocukları terkedip gitmiş bikaç ay gelmemiş görmemiş. Sonrasında da istememiş çocukları ben bakamam demiş aileside istememiş. Oyüzden kayınvalidemler bakıyor bebekliklerinden beri. Haftasonu bir gece annelerinde kalıyorlar
En buyuk sorun bence bu diger turlu insan mevburiyette biraz sabrediyor ama insan eskiden gittikleri bir kafeye bile gitse hep kafasinda doner durur kaldiki ayni ev. Esinle bunu acikca konus bu evde mutsuzum rahatsiz oluyorum cok sukur evliligimiz iyi ve dusunuyorsaniz cocuk dusunuyorum artik yasinalim de ve bunu yeni bir hayatim varken sitresssiz yasamak isterm deyin bence. Onun cocuklariyla bunun hicbir alakasi yok sonucta babasi sorumluluguna devam edecek anneside ilgilensin siz bunun ceremesini cekmemelisinizYani düşünmeden edemiyorum burda mı yattılar burdamı yediler vs vs
Cokcok iyi anliyorum birde eski esin yasadigi ev sarayda olsa zaten bence hep bir duvar gibi kalir aranizda. En iisi
Benim çocuklarla ilgili hiçbir sorunum yokki. Allah razı olsun ne eşim ne ailesi bana bi bardak su ver çocuklara yada şugün bak demez. Aksine bu çocukları bizden almanız için cesedimizi çiğnersiniz diyorlar. Çok severek bakıyorlar. O durumla ilgili hiçbir sorun yok. Ben taşınmak istiyorum diye vicdan yapıyorum sadece haklımıyım bunu danışmak istedim sizeKeşke evlenmeden önce kabul etmeseydiniz bu durumu,kayınvalideye iki tane çocuk sorumluluğu yüklenmiş ve kadın bakmak zorunda da değil yani.Çocuklara cidden çok üzüldüm ama olay eşiniz olacak kişide bitiyor.Sakın hamile kalmayın bu süreçte,belki de kadın anlattığı gibi biri değil ve size yalan söylüyorlardır.Hiç bir anne kolay kolay iki çocuğunu bırakıp gitmez.
Keşke evlenmeden önce kabul etmeseydiniz bu durumu,kayınvalideye iki tane çocuk sorumluluğu yüklenmiş ve kadın bakmak zorunda da değil yani.Çocuklara cidden çok üzüldüm ama olay eşiniz olacak kişide bitiyor.Sakın hamile kalmayın bu süreçte,belki de kadın anlattığı gibi biri değil ve size yalan söylüyorlardır.Hiç bir anne kolay kolay iki çocuğunu bırakıp gitmez.
Anneleri hakkında yalan söylemeleri konusu da iki senedir içlerindeyim. Benim kadına tek hak verdiğim konu ailesi istemediği için çocukları alamamış olabilir. Onun dışında çocuklar ondayken hasta olsalar kaynanamı arayıp gel al hasta bunlar diyor. Daha biçok şey var gördüğümKeşke evlenmeden önce kabul etmeseydiniz bu durumu,kayınvalideye iki tane çocuk sorumluluğu yüklenmiş ve kadın bakmak zorunda da değil yani.Çocuklara cidden çok üzüldüm ama olay eşiniz olacak kişide bitiyor.Sakın hamile kalmayın bu süreçte,belki de kadın anlattığı gibi biri değil ve size yalan söylüyorlardır.Hiç bir anne kolay kolay iki çocuğunu bırakıp gitmez.
Yani kadın en çok evde vakit geçiren kisi siz bence çocuklardan değil evden bıkmışsiniz.Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu zamanda zor tabi yek maaş ile geçim yapmak. Eşiniz taşınma konusunda ne diyor ?Öncelikle merhaba. İçinden çıkamadığım bi süreçteyim ve fikirlere ihtiyacım var. 3 ay sonra evleneli 2 sene olacak. Eşimi çok seviyorum onunda bana sevgisine şüphem yok. Hiçbir sorunumuzda yok. Ev meselesi dışında. Eşimin ilk evliliğinden ikitane oğlu var. Benimse ilk evliliğim. Çocuklara eşimin annesi bakıyor yani babaneleri. Anneleri haftada bir alıyor haftasonlrı onda kalıyorlar. Benim çocuklara karşı bir sorumluluğum yok. Sadece iyi bi abla olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Hatta eşime babalığı konusunda sürekli nasihat veriyorum çocuklarıyla daha çok ilgilenmesi için. Yardım istediğim konu ise eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz. Evimiz çatı katı basık bi ev 1+1 mutfağımın tezgahı bi kol boyunu geçmez. Çeyizlerimin yarısını çıkaramadım. Ev çok karanlık güneş almıyor evin için boğuluyor gibi hissediyorum. Bide bu ev eski karısıyla yaşadığı ev bu yüzden hiç benimseyemiyorum benim evimmiş gibi gelmiyor. Misafir çağıramıyorum yazın sıcakta çatı olduğu için uyuyamıyoruz nefes alamıyoruz resmen. Evlenirken eşime eski eşiyle yaşadığı evde yaşamak istemediğimi söyledim oda bi sene idare etmemi istedi. Eşimin kendi işi var ve eve bir saat uzaklıkta hergün o yolu gidip geliyor. Oda bıktı bende bıktım taşınmak istiyoruz. Ama ailesi çocukları terkedip gidecekmisin diyor. Bizim öyle bi niyetimiz yok gelecekler bizdede kalacaklar biz sürekli gelicez. Ben vicdanen asla uzak tutamam zaten uyku uyuyamam geceleri. Biz sadece kendimize ait işimize yakın temiz bi yuva istiyoruz. Eşim ister istemez kendini kötü hissediyor banada hak veriyor kendide görüyor çünkü bu evin bekar evi olduğunu. Ben çocuklarından ayırmış mı oluyorum fikirlerinizi söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?