- 17 Nisan 2013
- 487
- 150
- 323
Canım boşver çoçuklar daha o yaşta en fazla elini tutar çoçugun yanaktan öpme en fazla dudağından öper
emin misin 13-14 yaşlarında hamile olanlar var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım boşver çoçuklar daha o yaşta en fazla elini tutar çoçugun yanaktan öpme en fazla dudağından öper
O çoçukta zaten belli olur 13 14 yaşında öpüşmeye izin veririm anca ama 12 yaşında çoçuğun yapıcagı en çok şey dudaktan öpmekemin misin 13-14 yaşlarında hamile olanlar var canım
canım onu çok isterdim gerçekten ama benim ailem o konularda biraz geri düşünceye sahipler asla böyle bir şeye izin vermezler kendi başıma olsaydım bende gözümün önünde görüşmelerini çok isterdim.Çocuğum için düşün eski eşimden yemediğim laf kalmadı ya
Anladım. Tüh . Neyse.
Hayırlısı olur inşallah hakkinizda.
Dua edeceğim size . İyi geceler :)
O çoçukta zaten belli olur 13 14 yaşında öpüşmeye izin veririm anca ama 12 yaşında çoçuğun yapıcagı en çok şey dudaktan öpmek
Kızına otur cinsel egitim dersi ver cinsel ilişki için küçük olduğunu filan söyle şuanın erkek arkadaşının en fazla onu dudaktan öpücegini daha ilerde cinsel ilişki yaşayacağını anlat çoçuğabunu kestiremiyorum işte
Ben 11 yaşındayken annem kırmızı renk Tişört giymeyi yasaklamıştı.
Saçlarımı salmam da yasaktı falan filan.
Bi çocukla adını duyarsam seni öldürürüm tehditleri...
12 yaşına gelince aşık oldum, o da beni seviyordu sanırım ama ne zaman konuşmak istese hep kaçardım.
Sonra herkesten kaçtım. Öyle kaçtım ki lisede de hep çekingen oldum artık daha anlayışlı olduğu halde. Kimi sevsem başkasıyla sevgili oluşunu izledim. 20 yaşına gelene kadar sevgilim olmadı.
Benim annem de beni yalnız büyüttü ve küçük dedikoducu bir ilçedeydik o zamanlar. Fazla korumacıydı, keşke o kadar olmasaydı.
Kızınız için empati yapmaya çalıştığımda yine de çocuğun ailesinin bizim çocuğumuz erkektir, yapar demesi bana batıyor. Ailesinin kafa yapısı çocuğun kafa yapısı ile ne yazık ki aynı olacaktır. Çünkü çocukta küçük. O çocuğun yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum sizin kızınız için. Böyle ataerkil zihniyette yetişen bir çocuğun neler yapıp övünebileceği, ayrıldığında kızınızı nasıl yaralayacağı belli değil.
Kızınızı alttan alttan işleyin.
Karıcım/kocacım lafları, mezarlıkta buluşmaları "özellikle bu yaşta" hiç normal değil.
Bu buluşmalar kısa sürede masumiyetini yitirir diye düşünüyorum. Televizyonda cinsellik çağrıştıran diziler, hormonlu gıdalar erken ergenliğe sebep olurken.
Önerim o çocuktan soğumasını sağlayın. Alenen vazgeçirmeye çalışıp kendinizden soğutmayın kızınızı.
Fazla rahat gerçi karşınızda sırıtarak konuşması filan hoş değil. Sanırım kızınıza sizden korkmayı hiç öğretmediniz. Bana göre bu önemli bir eksiklik. Hiç dövmediği halde bir bakışıyla çocuğu muma çeviren ebeveynler var. Gözünde gerçek bir saygınlık kazanabilmiş olsaydınız muhtemelen korku da duyardı. Bazı eksiklikler var ilişkinizde. Yalnız büyütmenizin duygusallığı ile kurduğunuz fazla yakınlıktan kaynaklanıyor sanırım.
Ne kadar samimiyseniz bir o kadar da mesafeli olmalısınız söz konusu çocuklar olduğunda.
İyi bir psikolog desteği işe yarayabilir diye umuyorum.
Kızına otur cinsel egitim dersi ver cinsel ilişki için küçük olduğunu filan söyle şuanın erkek arkadaşının en fazla onu dudaktan öpücegini daha ilerde cinsel ilişki yaşayacağını anlat çoçuğa
okullarda nelere şahit oluyoru bi bilseniz benim 27 yaşında yapamayacağım şeyleri 13-14 yai gurubu maalesef yapıyor![]()
önce sakin olun bence..anlattıklarınızdan etkilendim ve bence çok iyi bir annesiniz siz...işmdiki nesil çok erken ergenliğe giriyor,bu yüzden bizim zamanımızla kıyaslamak yanlış bana göre..of ben ne yapacağım![]()
önce sakin olun bence..anlattıklarınızdan etkilendim ve bence çok iyi bir annesiniz siz...işmdiki nesil çok erken ergenliğe giriyor,bu yüzden bizim zamanımızla kıyaslamak yanlış bana göre..
yani benim de o yaşlarda ilk sevgilim olmuştu ama elele bile tutuşamamıştık,cinselliği yaşamak aklımıza gelmeyen birşeydi.şimdiki nesil erken olgunlaşıyor herşeyle erken yaşta tanışıyor.
ablam da 13 yaşındaki oğluyla benzer sorunlar yaşıyor şu ara.yeğenim de aklı başında efendi dünya iyisi bir çocuktur..ama kızın eski sevgilisi!!!! yeğenime bıçak çekmiş...duyunca şoka girdik..13 yaşında bunlar daha..
yasaklamak daha da dışarı itiyormuş.konuşmak bir derece işe yarıyor ama en önemlisi arkadaş çevreleri..etraflarındaki insanlara bakmak lazım,normalleştiren onlar çünkü..
kızınızın arkadaşları nasıllar?
pedagog sizi daha iyi yönlendirir mutlaka..