• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Babasina gondermeniz kizinizin sizden daha da uzaklasmasina neden olabilir Ayrıca teknolojiden uzak da olsa ne yapar eder gorusurler bence sizin gözünüzün önünde olmaları daha iyi bir seçenek olur
Geçen ay karşılaştığım bir durumda sizin kızınız yaşlarında bi kız çocuğu annesi kendilerinin görüşmesine engel oluyor diye böyle olunca nasıl olsa bizi engelleyemezler hatta evlendirirler diye düşünerek erkek arkadaşıyla birlikte olmuştu ve daha 13 yaşındaydı ailesi şikayetci oldu erkek arkadaşi yargılanıyor kız hala ailesine düşman olaydaki herkesin hayati mahvoldu Ne olursa olsun kizinizi kendinizden uzaklastirmayin Bu durumu hem çok normallestirmeden hem de çok karşı cikmadan konuşun ve bence bir Psikolog dan yardım alın

Babası ne kadar i lgileneceki sadece görüşme zamanında anca görmeye gelmiş çocuğunu.gözünüzün önünde olması daha mantıklı olurdu.

Doğru olmamış bence şimdi kızınız onu cezalandırdığınız için babasına gönderdiğinizi düşünebilir ki adamın da karısı ve başka çocuğu olduğuna göre kendini iyice dışlanmış hissedecek . Göndermeyin babasına bosanmıs anne babanın cocugu olarak söylüyorum belki siz kötü niyetle yapmadınız ama kızınız bunu böyle algılamayacak.

Göndermeniz doğru olmamış
Size düşman bile kesilebilir
Bir uzmanla gorustursenız daha iyi olur gibi.

Kızınız şuan en deli çağında.Sizin erkek arkadaşından ayırmak için onu göndermeniz size karşı öfke dolu olmasını ve iyice uzaklaşmasını sağlayabilir.
Bildiğim böyle 2 örnek var.Aileler yaşları küçük diye ayırmaya,uzaklaştırmaya çalıştıkça daha da bağlandı çocuklar sevgililerine ,aileye düşman olup biri 17,diğeri 18 yaşında kaçarak evlendiler.
Tavsiyem acil bir pedagoga gidin kızınızla birlikte.

Merhaba kızlar;
Evet yine bir derdim var ve size danışmak istediklerim var.Önecelikle kendim hakkımda ön bilgi vermek istiyorum.Ben eşimden boşandım 12 yaşında da bir kızım var kızım 2 aylıkken ayrıldık ve günden sonra kendim büyüttüm babası sadece mahkemenin söylediği günlerde gördü başka da arayıp soran bir tip değil.
Sorunum şu kızımın şuan sevgilisi olduğunu öğrendim konuşmaya çalıştığımda ise gayet normal bir şeymiş gibi konuşmaya başladı ama çocukla yazışmalarını okuyunca resmen şok oldum.Ben şimdi onu biraz evden uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü çocukla aynı mahallede oturuyoruz.O yüzden babasıyla konuşup bir süre onda kalması gerektiğini söyledim o da kabul etti.(eski eşim evli ve çocuğu da var şuan ) Sizce doğru mu yaptım çocuğumu uzaklaştırmakla bir akıl verin ne olur.

Kızınız ergenliğe girmek üzere ve kendine güveninin en fazla sarsıldığı dönemde şu an. Bir erkek ondan hoşlandığını belirtirse çok hoşuna gidecektir bu. Gitmiş de. Cinsel içerikli değilse konuşmalar abartmayın ve kızınızı eşinizin anından alır. Çünkü bunu yapmazsanız ANNE= Düşman olacak maalesef :/ Hele de babası konuşmalarına göz umarsa eyvahlar olsun iyice babaa yaklaşır dinlemez bi daha sizi.Cinsel içerikliyse çocuğun da yaşına bağlı olarak şikayete kadar yolu var. O zaman sorun sizin kızınızda değil o karşısındaki çocuktadır. Ailesine bildirir şikayet edeceğinizi belirtirsiniz.

babaya göndermek ve teknolojiden uzak bırakmak sorunu çözmeyecektir,her frsatta iletişim kurmanın,görüşmenin yolunu arayacatır yine.en iyisi pedagoga götürmektir.

Bence yanlış yapmışsınız çünkü onu çocuktan uzaklaştırmak için yaptığınızı anlarsa size kin duyacaktır muhtemelen. Yasak olan şey her zaman çekicidir. Yazışma diyorsunuz zaten, eski eşinizin evinde bilgisayar yok mu? Kesinlikle vardır yani onlar yine bir yolunu bulur her türlü konuşur. Ama bunun yanlış olduğunu kendiniz anlatamıyorsanız bir psikologtan yardım alabilirsiniz bence 12 yaş gerçekten çok küçük bir yaş her şeyi erken yaşaması doğru değil.

buluşma yerleri mezarlık desem.Birbirlerine karıcım kocacım diye hitap ediyorlar beynimden vurulmuşa döndüm resmen.
Çocuk 13-14 yaş falan
Tövbe bismillah ablacım:KK57:
Oğlan satanist falan mı yoksa, hani tuhaf tuhaf giyinip, saçı başı bir acayip yapıyorlar ya:KK57:
Abla valla dikkat et, karıcım kocacım ne, 13 yaş ne ya hu bunlar için?
Yok yok sen bu kızı bu çocuktan uzaklaştır ne yap et.

Merhaba kızlar;
Evet yine bir derdim var ve size 'indanışmak istediklerim var.Önecelikle kendim hakkımda ön bilgi vermek istiyorum.Ben eşimden boşandım 12 yaşında da bir kızım var kızım 2 aylıkken ayrıldık ve günden sonra kendim büyüttüm babası sadece mahkemenin söylediği günlerde gördü başka da arayıp soran bir tip değil.
Sorunum şu kızımın şuan sevgilisi olduğunu öğrendim konuşmaya çalıştığımda ise gayet normal bir şeymiş gibi konuşmaya başladı ama çocukla yazışmalarını okuyunca resmen şok oldum.Ben şimdi onu biraz evden uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü çocukla aynı mahallede oturuyoruz.O yüzden babasıyla konuşup bir süre onda kalması gerektiğini söyledim o da kabul etti.(eski eşim evli ve çocuğu da var şuan ) Sizce doğru mu yaptım çocuğumu uzaklaştırmakla bir akıl verin ne olur.
yas 12 ve sevgilisi var aman alalhim allah yardimciniz olsun:KK43:

Tövbe bismillah ablacım:KK57:
Oğlan satanist falan mı yoksa, hani tuhaf tuhaf giyinip, saçı başı bir acayip yapıyorlar ya:KK57:
Abla valla dikkat et, karıcım kocacım ne, 13 yaş ne ya hu bunlar için?
Yok yok sen bu kızı bu çocuktan uzaklaştır ne yap et.

yok çocuk satanist değil normal çok şükür de bende çok korkuyorum ne yapıcağımı bilemiyorum.O kadar çıkmazdayım ki anlatamam gerçekten işin kötüsü eski eşimde laftan anlamıyor çok bunaldım

yok çocuk satanist değil normal çok şükür de bende çok korkuyorum ne yapıcağımı bilemiyorum.O kadar çıkmazdayım ki anlatamam gerçekten işin kötüsü eski eşimde laftan anlamıyor çok bunaldım
Mezarlıkta buluşmak bana hiç normal gelmedi açıkçası ablacım.
Sordun mu niye böyle takılıyorsunuz diye?

Bence yanlış yapmışsınız çünkü onu çocuktan uzaklaştırmak için yaptığınızı anlarsa size kin duyacaktır muhtemelen. Yasak olan şey her zaman çekicidir. Yazışma diyorsunuz zaten, eski eşinizin evinde bilgisayar yok mu? Kesinlikle vardır yani onlar yine bir yolunu bulur her türlü konuşur. Ama bunun yanlış olduğunu kendiniz anlatamıyorsanız bir psikologtan yardım alabilirsiniz bence 12 yaş gerçekten çok küçük bir yaş her şeyi erken yaşaması doğru değil.

Katılıyorum haklısınız.Hayır evinde bilgisayar internet falan yok telefonu da normal öyle akıllı telefon falan da değil çok tembihledi gözünden kaçırma dedim.Bende akşama tekrardan çocuğun annesiyle konuşmayı deneyeceğim.

babaya göndermek ve teknolojiden uzak bırakmak sorunu çözmeyecektir,her frsatta iletişim kurmanın,görüşmenin yolunu arayacatır yine.en iyisi pedagoga götürmektir.

pedagogtan randevu aldım fakat burası küçük bir yer öyle her zaman randevu bulamıyorum çarşamba gününe aldım zaten o güne kadar da babasında kalıcak mecburen çalışıyorum takip edemiyorum evde ne yapıyor ne ediyor diye o yüzden babasına gönderdim.

Merhaba kızlar;
Evet yine bir derdim var ve size danışmak istediklerim var.Önecelikle kendim hakkımda ön bilgi vermek istiyorum.Ben eşimden boşandım 12 yaşında da bir kızım var kızım 2 aylıkken ayrıldık ve günden sonra kendim büyüttüm babası sadece mahkemenin söylediği günlerde gördü başka da arayıp soran bir tip değil.
Kızınız ergenlik çağında ve haliyle karşı cinse ilgi duyup erkek arkadaşları olacak...Konuşmaları ne içerikte bilemem ama çocuğunuzu ben babanın yanına göndermenin doğru olduğu kanaatinde değilim.Yaşı gereği zaten asiliği olacak,bunu yapmanız öfkelenmesine neden olacaktır.
Çocuğunuzla doğru bir şekilde iletişim kurmaya çalışın,bazen ters tepeceğini de unutmayın.Arkadaşıyla nasıl yazıştığını bildiğinizi çaktırmadan ve onu yargılamadan onunla kız-erkek ilişkileri ile ilgili konuşun.
Zamanla zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendisi de anlayacaktır.
Pedagog yardımı da alın derim.

Back
X