• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var lütfen

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
Merhaba kızlar;
Evet yine bir derdim var ve size danışmak istediklerim var.Önecelikle kendim hakkımda ön bilgi vermek istiyorum.Ben eşimden boşandım 12 yaşında da bir kızım var kızım 2 aylıkken ayrıldık ve günden sonra kendim büyüttüm babası sadece mahkemenin söylediği günlerde gördü başka da arayıp soran bir tip değil.
Sorunum şu kızımın şuan sevgilisi olduğunu öğrendim konuşmaya çalıştığımda ise gayet normal bir şeymiş gibi konuşmaya başladı ama çocukla yazışmalarını okuyunca resmen şok oldum.Ben şimdi onu biraz evden uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü çocukla aynı mahallede oturuyoruz.O yüzden babasıyla konuşup bir süre onda kalması gerektiğini söyledim o da kabul etti.(eski eşim evli ve çocuğu da var şuan ) Sizce doğru mu yaptım çocuğumu uzaklaştırmakla bir akıl verin ne olur.

istedikten sonra heryerden ulaşır hele de teknoloji bu kadar gelişmişken..
uzaklaştırmanın bir fayda edeceğini düşünmedim ben..
keşke karşınıza alıp konuşsaydınız ..
benimde kızım 12 yaşında , bir arkadaşçasına fakat anne olduğunuzu da unutturmadan konuşmalısınız..

merhaba ,
evet en iyisini yapmışsın bence ,ama bunu yaparken kızına niyetinin o olduğunu farkettirme öyle olduğunu hissederse daha çok yapışır çocuğa...
daha yaşı çok küçük korumalısınız onu...
sürekli bir sosyal faaliyet içerisinde olup aklının o yöne kaymasını engelleyin mesela çocuğuna kitap okuma alışkanlığı ,güzel bir diziyi sürekli izleme alışkanlığını edindirin...diziden kastım bizim saçma sapan dizilerimiz değil sezonlar halinde yayınlanan ve internetten izlenen diziler var onlardan biri ama aşk dizisi olmamasına dikkat edin duyguları falan depreşir :)

bence doğru olmamış görüşmek istedikten sonra herşekilde görüşür buluşur...bence karşınıza alıp yaptıklarının doğru olmadığını,erkek arkadaşına karşı çıkmadığınızı,kızınınız yanında olduğunuzu ancak konuşulanların hoş olmadığını anlatmanız lazım...uzaklaştırmak en son çözüm olmalı....

istedikten sonra heryerden ulaşır hele de teknoloji bu kadar gelişmişken..
uzaklaştırmanın bir fayda edeceğini düşünmedim ben..
keşke karşınıza alıp konuşsaydınız ..
benimde kızım 12 yaşında , bir arkadaşçasına fakat anne olduğunuzu da unutturmadan konuşmalısınız..

Şuan teknolojiyle hiç alakası olmayacak yani elinde bir şeyi yok.Bu ilk değil geçen sene olmuştu ilk aldım karşıma konuştum şuan neden olmaması gerektiğini zamanı gelince onun da erkek arkadaşının olabiliceğini anlattım ama pek faydası olmamış ki ikinci kez karşılaştım.

merhaba ,
evet en iyisini yapmışsın bence ,ama bunu yaparken kızına niyetinin o olduğunu farkettirme öyle olduğunu hissederse daha çok yapışır çocuğa...
daha yaşı çok küçük korumalısınız onu...
sürekli bir sosyal faaliyet içerisinde olup aklının o yöne kaymasını engelleyin mesela çocuğuna kitap okuma alışkanlığı ,güzel bir diziyi sürekli izleme alışkanlığını edindirin...diziden kastım bizim saçma sapan dizilerimiz değil sezonlar halinde yayınlanan ve internetten izlenen diziler var onlardan biri ama aşk dizisi olmamasına dikkat edin duyguları falan depreşir :)

neler yapmadım ki ama olmadı işte

Endişelerinizde haklısınız. Ama babası ve onun yeni eşi kızınızın bir süre onlarda kalmasını nasıl karşıladılar? Kızınız orada rahat edecek mi? Sizden duygusal olarak uzaklaşacak mı? "Sevgilisi"yle görüşemiyor diye size düşman olacak mı? Babasının yanındayken çocukla iletişim halinde olup olmadığı sağlıklı bir şekilde denetlenebilecek mi? Ben anne olsaydım ilk tercihim kızımı yanımda tutup onunla iletişim kurmaya çalışmak olurdu. Yaşına rağmen dizilerin ve filmlerin de etkisiyle aşka özeniyor demek ki. Siz yazıştığı çocuğu ve ailesini tanıyor musunuz? Belki onlarla görüşmeniz yararlı olur.

Konuşmanın içeriği neydi ki
Babasına gidince görüşemeyecek mi

gorusmek ıstedıkden sonra herturlu gorusur
sızın gozunuzun onunde olsa sankı daha ıyı olurdu
konusma ıcerıgınde cok rahatsız edıcı seyler varsa o cocugun annesıne konusma metınlerını gosterebılırsınız karsısındakıde kucuk cocuk sonucta kızınızın
kızınıza artık genc kız olmaya dogru gıttıgını dogrunun yanlısın ne oldugunu herseyın bı zamanı oldugu guzelce anlatın derım
yazıstıklarını gordugunuzu bılmesın kızınız gızlı yolunu bulur daha kotu olur
allah evlatlarımızı korusun kotuluklerden yanlıslardan

12 yaş sevgili içi erken bir yaş evet, ama yazışma demişsiniz, cinsel içerikli mi? Sevgilisi kaç yaşında?
Sizce ne gibi bir sakınca var, yani sizi rahatsız eden nokta nedir?

Endişelerinizde haklısınız. Ama babası ve onun yeni eşi kızınızın bir süre onlarda kalmasını nasıl karşıladılar? Kızınız orada rahat edecek mi? Sizden duygusal olarak uzaklaşacak mı? "Sevgilisi"yle görüşemiyor diye size düşman olacak mı? Babasının yanındayken çocukla iletişim halinde olup olmadığı sağlıklı bir şekilde denetlenebilecek mi? Ben anne olsaydım ilk tercihim kızımı yanımda tutup onunla iletişim kurmaya çalışmak olurdu. Yaşına rağmen dizilerin ve filmlerin de etkisiyle aşka özeniyor demek ki. Siz yazıştığı çocuğu ve ailesini tanıyor musunuz? Belki onlarla görüşmeniz yararlı olur.
Babasıyla bu durumu konuştum eşiyle konuşupta böyle bir karar aldık zaten asla kimsenin huzurunu bozmak niyetinde değilim.iletişim konusuna gelince her akşam konuşucaz.Bir hafta işten izin aldım konuşmayı denedim olmuyor pişkin pişkin sırıtaraktan beni sinir ediyor.görüştüğü çocukla aynı mahallede oturuyoruz.Çocuğun ailesi herkes biliyormuş sadece ben hariç konuşmayı denedim ama aile benim çocuğum erkektir yapar tavrını takılıyor en çokta bu geriyor beni.

gorusmek ıstedıkden sonra herturlu gorusur
sızın gozunuzun onunde olsa sankı daha ıyı olurdu
konusma ıcerıgınde cok rahatsız edıcı seyler varsa o cocugun annesıne konusma metınlerını gosterebılırsınız karsısındakıde kucuk cocuk sonucta kızınızın
kızınıza artık genc kız olmaya dogru gıttıgını dogrunun yanlısın ne oldugunu herseyın bı zamanı oldugu guzelce anlatın derım
yazıstıklarını gordugunuzu bılmesın kızınız gızlı yolunu bulur daha kotu olur
allah evlatlarımızı korusun kotuluklerden yanlıslardan

haklısınız ama öyle olmuyor işte bu olay geçen yıldan beri var ben engel olmaya çok çalıştım güzelce oturdum konuştum olmadı DR bile gittim nasıl yaklaşabilirim çocuğa falan diye son çarem bu kalmıştı ve yaptım ama aklımda hep kızım da kaldı.

12 yaş sevgili içi erken bir yaş evet, ama yazışma demişsiniz, cinsel içerikli mi? Sevgilisi kaç yaşında?
Sizce ne gibi bir sakınca var, yani sizi rahatsız eden nokta nedir?

buluşma yerleri mezarlık desem.Birbirlerine karıcım kocacım diye hitap ediyorlar beynimden vurulmuşa döndüm resmen.
Çocuk 13-14 yaş falan

inş. daha fazla yanlış yapmadan döner bu yoldan
bazen çocuklara karşı inatlaşıp bir şekilde kaçarak
tekrar bulaşabilirim ne kadar ceza inat olursa
o kadar diretebilirler
yazışma içeriği beni rahatsız etti
inş. tez vakitte istediğiniz şekilde yola gelir

Babasıyla bu durumu konuştum eşiyle konuşupta böyle bir karar aldık zaten asla kimsenin huzurunu bozmak niyetinde değilim.iletişim konusuna gelince her akşam konuşucaz.Bir hafta işten izin aldım konuşmayı denedim olmuyor pişkin pişkin sırıtaraktan beni sinir ediyor.görüştüğü çocukla aynı mahallede oturuyoruz.Çocuğun ailesi herkes biliyormuş sadece ben hariç konuşmayı denedim ama aile benim çocuğum erkektir yapar tavrını takılıyor en çokta bu geriyor beni.
Çok ama çok haklısınız. Yahu, 12 yaşında kız çocuğuyla sevgili olmanın övünülecek nesi var? Çocuk kaç yaşında? Bu "sevgililik" tam olarak ne içeriyor?

bence yanınızda kalmalıydı...her aşamadıgınız sorunda babaya gönderemezsınız....yanlış anlamayın kırmak ıcın demıyorum ama evladınızın gözunde boyle gozukeceksınız...olmadımı hadı babaya hoopp...çok yanlış gbı geldı bana....
12 yas daha cocuk...ergen bıle degıl..dıkkat etmenız gerekır..ama arkadasca...fazla sıkmayarak...ustune gıtmeyerek.....zamanla kendı hatasını anlayacak zaten....gecmıste kalacak..ama cınsel ıcerık varsa o farklı...o çok cıddı bır durum....

Back
X