• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Bugunden itibaren yazmaya başla
Rahatlatacağından ve güzel bir anı olacağından eminim. Çünkü uyuyamıyorum sürekli üzgünüm dünyam aklım kalbim eşimle dolu hayatıma devam edemiyorum bu 3 hafta hemen geçsin diye dualar ediyorum dayanamıyorum. Keşke hiç aramasaydım ama bir daha aramazsam da etkili
Olur yine de diyorum. Tüm bunlarla basa çıkmak içimi dökmem gerek haklısın

Rahatlatacağından ve güzel bir anı olacağından eminim. Çünkü uyuyamıyorum sürekli üzgünüm dünyam aklım kalbim eşimle dolu hayatıma devam edemiyorum bu 3 hafta hemen geçsin diye dualar ediyorum dayanamıyorum. Keşke hiç aramasaydım ama bir daha aramazsam da etkili
Olur yine de diyorum. Tüm bunlarla basa çıkmak içimi dökmem gerek haklısın
Üzmeyin tatlı canınızı.Daha önce uzun süre ayrı kalmamışsanız 1 hafta zor dayanır diye tahmin ediyorum.Ama kesinlikle aramayın.

Sevdiğim için böyle davrandım, sunmak değil güven vermek istedim ama yanlış yaptığımın farkındayım. Annemle aradı çok iyi dertleşir böyle hep ona da söyledi. Ona boşanmak istemiyorum da demiş. Ama anlaşamıyoruz da demiş. Sanırım iki ihtimaldeyiz bu yüzden süre verdik. Çünkü ben boşanalım demiştim onun ayrılalım tehditlerine karsı. O zaman hemen boşanırdı
Arada bebek var şimdi belki bu sebeple erteliyordur. İyi gözlemle sonrasında üzülen taraf olma . Hiçbir şekilde arama ,sorma ..onun taktiğiyle vur onu ..muhakkak gelecektir ..

Üzmeyin tatlı canınızı.Daha önce uzun süre ayrı kalmamışsanız 1 hafta zor dayanır diye tahmin ediyorum.Ama kesinlikle aramayın.
1 hafta geçti bile :( aramadı ben 1 kere arafım ama geri dön fln demedim hamileliğin duygusallığıyla kırgınım ama bir tandan da bu içinde olduğumuz durum kötü dedim o da bi karar verdik 1 ay içinde konuşmayalım diye saygı gösterelim bu karara ben kafamı dinleyeyim hatalarımızı bulalım bu sürenin sonunda olmadı boşanırız ya da bakarız defi :( bir daha hiç aramicam bu 3 hafta içinde söz verdim kendime umarım etkili olur :( çok tesekkür ederim size

Arada bebek var şimdi belki bu sebeple erteliyordur. İyi gözlemle sonrasında üzülen taraf olma . Hiçbir şekilde arama ,sorma ..onun taktiğiyle vur onu ..muhakkak gelecektir ..
Aynen aramicam sormicam özlesin ve kaybetme korkusu yasasın. Umarım dediğiniz gibi gelir sağolun

Canim oncelikle Rabbim yardimcin olsun bende hamileyim anlarim halinden bizde 9 aylik ewliyiz kimse qulluk qulistanlik qecinmiyo ewlilikte illaki tartismalar barismalar olacak ama ben burda esine cok kizdim yani artik sevqililik donemi bitmis ne demek 1 ay konusmayalim konusmayarak bisey duzelmezki otrursun sen skntini solersin o soler cozulurse cozulur cozulmezse zamana birakilir ama.konusmamak sacma qeldi bana sanirim ewliliqin henuz bilincinde deil....ayrica bir ewlilik 5 senede anca oturur rayina bence sen ona bakma qit ewine yoksa dahada soqursunuz daha simdiden ole bosanma qibi olumsuz cumleleri kurmayin...

Canim oncelikle Rabbim yardimcin olsun bende hamileyim anlarim halinden bizde 9 aylik ewliyiz kimse qulluk qulistanlik qecinmiyo ewlilikte illaki tartismalar barismalar olacak ama ben burda esine cok kizdim yani artik sevqililik donemi bitmis ne demek 1 ay konusmayalim konusmayarak bisey duzelmezki otrursun sen skntini solersin o soler cozulurse cozulur cozulmezse zamana birakilir ama.konusmamak sacma qeldi bana sanirim ewliliqin henuz bilincinde deil....ayrica bir ewlilik 5 senede anca oturur rayina bence sen ona bakma qit ewine yoksa dahada soqursunuz daha simdiden ole bosanma qibi olumsuz cumleleri kurmayin...
Zaten yeteri kadar mahvettim kendimi bir de görüşmeyelim diyen adama zırla mı gideyim beklemek tek Şey şu an :( olacağına varacak hersey. O da kafasını dinlemek istiyor sevgililikye de beraber yasadık ayrı kalmadık hiç. Belki ihtiyaç vardır hep halı altına ittik birlikteyken sağlıklı düşünemedik. Bu risk ana hersey düzelerek de dönebiliriz belki umudum bu :(

Zaten yeteri kadar mahvettim kendimi bir de görüşmeyelim diyen adama zırla mı gideyim beklemek tek Şey şu an :KK43: olacağına varacak hersey. O da kafasını dinlemek istiyor sevgililikye de beraber yasadık ayrı kalmadık hiç. Belki ihtiyaç vardır hep halı altına ittik birlikteyken sağlıklı düşünemedik. Bu risk ana hersey düzelerek de dönebiliriz belki umudum bu :KK43:
Hmmm anladim ozaman arkadasim tabi senin kararin insaAllah Rabbim hakkinizda en hayirlisini yasamanizi nasip etsin....Bebeqini uzme ama tamami onun sana ihtiyaci var unutma :)

Hmmm anladim ozaman arkadasim tabi senin kararin insaAllah Rabbim hakkinizda en hayirlisini yasamanizi nasip etsin....Bebeqini uzme ama tamami onun sana ihtiyaci var unutma :)
Tesekkğr ederimmm, sen de sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah Hep mutlu ol hayırlı evlat olsun huzurun bep daim olsun

Gece olunca ne zor hersey .. Neden hep iyi anlarla gözümün önüne geliyorsun be adam, neden bu kadar acıyor kalbim. Bu kalbi ben sana verdim, neden sahip çıkmıyorsun bize en çok ihtiyaç duyduğum anda neden yoksun? Gelir misin birgün çıkıp, beklemekteyim. Umutla bazen umutsuzluğa kapılıp ölümlerdeyim, elim karnımda bebeğimizleyim nerdesin biz sendeyken nerdesin sen be adam :( yutkunmak zor, hayal kurmak zor, yaşamak zor koruduğum bebeğim olmasa hersey zor. Dönsen affedebilir miyim bıraktığın bu günlerimi? Gene affederim be adam.. sen bunu çok iyi biliyorsun da neden çıkıp gelmiyorsun bizi 3 haftaya mahkum ediyorsun? Belki de bildiğinden dönmüyorsun :(

Gece olunca ne zor hersey .. Neden hep iyi anlarla gözümün önüne geliyorsun be adam, neden bu kadar acıyor kalbim. Bu kalbi ben sana verdim, neden sahip çıkmıyorsun bize en çok ihtiyaç duyduğum anda neden yoksun? Gelir misin birgün çıkıp, beklemekteyim. Umutla bazen umutsuzluğa kapılıp ölümlerdeyim, elim karnımda bebeğimizleyim nerdesin biz sendeyken nerdesin sen be adam :KK43: yutkunmak zor, hayal kurmak zor, yaşamak zor koruduğum bebeğim olmasa hersey zor. Dönsen affedebilir miyim bıraktığın bu günlerimi? Gene affederim be adam.. sen bunu çok iyi biliyorsun da neden çıkıp gelmiyorsun bizi 3 haftaya mahkum ediyorsun? Belki de bildiğinden dönmüyorsun :KK43:
Geciyor canim inan

lutfen gururrlu ol alttan alması gereken biri varsa oda kocann ... Sen boyle davranırsan evine donsen bıle hayatı sana zehır eder cunku ters piskolojıdir bu ne kadar katlanırsa karsısında ki otekı taraf daha hırslanır bebek dussun dıyen adama cocuk bile gösterilmez dunyanın kac bucak oldugunu görsün bakalım o zaman yanı uzulerek soylemek gerekırse yerlere göklere sıgdıramazken hamıle eşlerini adamlar senın ki görüşmeyelım demesı bana cok itici geldi. sende ona deger verme lutfen cocuguna odaklan aılen destek oluyor mu?

lutfen gururrlu ol alttan alması gereken biri varsa oda kocann ... Sen boyle davranırsan evine donsen bıle hayatı sana zehır eder cunku ters piskolojıdir bu ne kadar katlanırsa karsısında ki otekı taraf daha hırslanır bebek dussun dıyen adama cocuk bile gösterilmez dunyanın kac bucak oldugunu görsün bakalım o zaman yanı uzulerek soylemek gerekırse yerlere göklere sıgdıramazken hamıle eşlerini adamlar senın ki görüşmeyelım demesı bana cok itici geldi. sende ona deger verme lutfen cocuguna odaklan aılen destek oluyor mu?
Çok baklısınız şu zor günlerimi bir atlatabilsem ben de umursamaz olabilsem :( evet ailem çok destek oluyor o konuda çok şanslıyım. İnsan bu durumda eşini yanında istiyor ama şu yaşadıklarım :(

Mrb hamilesin yanında eline ihtiyacın var daha çok ilgiye sevgiye ama sabret ve bekle onun aramasını zor bir süreç üzücüde ama sakince beklemek en hayırlısı Allah yardımcın olsun Allah akıl fikir versin erkeklere

Bu Nasıl erkek Allah aşkına? KÜSMEK ne ya! Bir ay konuşmayalım ne? Lise arkadaşları kavga etmiş gibi ergen tavırları! Hakkında hayırlısı... Allah yardımcın olsun.

Evliliğin ilk yılı cok sikintili geçer. Sevgili olmak demek herşey mükemmel olcak demek değil. Aynı evde eşinin hiç bilmediğin özelliklerini huylarını görüyorsun. Keşke biraz anlayışlı olsaydınız birbirinize. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Biraz sen biraz o alttan alsın. Ve keşke ilk geceden hamile kalmasaydin. Şimdi bosansan o çocuğa da yazık ama bosanmasan bu şartlar altında huzursuz bir ortam çocuğa daha çok yazık.

Aimemle aradı çok iyi ailemin yanındayım diye içi de rahat. Bana süre ber birbirimize süre verelim dedi. Çok kötü bir durumda ilişkimiz biliyorum hamilesin ama kafamızı toparlayalım 3 hafta sonra boşanacaksak ya da devam edeceksek oturup konuşalım dedi :KK43:
Merak etme hiç bişeycik olmaz. Kendini rahat bırak öncelikle sanki tatile gitmişsin gibi düşünmeye çalış. Boşanmak öyle kolay değil canım düzeltilebilir şeyler sizin sorunlarınız. Bazen uzaklaşmak iyi gelir insana ki bu kadar uzun sürmez merak etme. En fazla bi hafta sonra felan herşey rayına girer. Sende oda hatalarını gözden geçirin. İnsanız bazen göremez oluyoruz yaptığımız şeyleri. Bu zaman ikiniz içinde iyi olucak umarım herşey yoluna girer. Eğer hatanın büyüğü sendeyse kendini törpüle Yok ayni orandaysa karşı karşıya geldiğiniz zaman herşeyi konuşun.. umarım herşey yoluna girer

eşinize evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş ama evi terk edip gitmekle hata yapmışınız bir iki gun neyse de bir ay ayr kalmanız demek zate ayrılmanız demek, ki sizden bunu isyeten adam için zaten birşeyler bitmiştir..
ben eşimle 5 yıllık ilişki sonrası evlendim, o süreçte birliktede yaşadık, ayrı evlerde ikamet edip gece gündüz beraber de takıldık yeri geldi ayrıldık 3-5 gün görüşmedik ama en uzun ayrılığımız bir haftayı geçmedi ve hiç kopmadık birbirimizden bizde nikahı kıydığımız gün çocuk çalışmalarına başladık ve 1 ay sonra hamile kaldım ama biizm yaşlarda belli bir seviyede idi ve herşey yerine oturmuştu artık, yinede ufak tefek sorunlar zaman zaman yasanıyor ama buyutuleek seyler değil.....
bence siz artık birşey yapmayın , ben yerınızde olsam ayrılırsak ne yaparım cocuga kım bakar masraflarını nasuıl karsılarım vs vs dusunurdum zaten o eve donsenız ne olacak sızı ıstemeyen bır adamla aynı catı altında olmak ne kadar mutlu edecek sızı...

aramayın bence az sabredin egosu biraz düşsün onsuz da yapabildiğinizi anlasın, o ne öyle ergen gibi 1 ay görüşmeyelim

Back
X