- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok baklısınız şu zor günlerimi bir atlatabilsem ben de umursamaz olabilsemevet ailem çok destek oluyor o konuda çok şanslıyım. İnsan bu durumda eşini yanında istiyor ama şu yaşadıklarım
![]()
1 hafta geçti bilearamadı ben 1 kere arafım ama geri dön fln demedim hamileliğin duygusallığıyla kırgınım ama bir tandan da bu içinde olduğumuz durum kötü dedim o da bi karar verdik 1 ay içinde konuşmayalım diye saygı gösterelim bu karara ben kafamı dinleyeyim hatalarımızı bulalım bu sürenin sonunda olmadı boşanırız ya da bakarız defi
bir daha hiç aramicam bu 3 hafta içinde söz verdim kendime umarım etkili olur
çok tesekkür ederim size
İlk adımı tabi ki ondan bekleyeceğim. 1 kere arayıp hata yaptım umarım 3 hafta aramamam bir işe yararCanım aramışsın sesini duymuş.Bu adım senden gelince ve ailenin yanında olduğunu bildiğinden içi rahat. Bu rahatlık nedeniyle böyle düşünüyor olabilirsin.Bu bir haftadan bahsediyorum.Evden çekip gitmek yerine konuşmamayı tercih etmiş olsaydın olaylar bu kadar tırmanmazdı diye tahmin ediyorum. Ama hamilelik nedeniyle aşırı duygusal oluyoruz. Küçücük bir şeye bile ağlayabiliyoruz. Ilk adımı ondan bekle.Başka türlüsü sana büyük sıkıntı yaratır.
Sorma arkadaşım şu an neler çektiğimi bir ben biliyorum. Sizin yorumlarınız güç veriyorErken hamile kaldigina dair yorumlar yapmak istemiyorum cunku olan olmus.
Birak arama sende. Dusunsun bakalim ne dusuncekse. Hayirlisi neyse o olsun.
Cok asiri sinir oluyorum esi hamileyken esini uzen erkeklere. Yaziklar olsun sizin esliginize. Es denirse tabi sizin gibi erkek musveddelerine.
Sabredicem artık başka şansım yokhormonların getirmıs oldugu bir duygusallıkta varr tabıkı sen hıc arama sorma kıymettını anlasın tatlım zor gelecek sana ılla ki tahmın edebılıyorum ama bıraz sabırlı ol.
O çok istedi çocuğu.. ama şimdi bütün bu kavgalar bunalttı demek ki bilmiyorum1 ay konuşmayalım diyor.cocugunu da mı merak etmiyor?
Allah razı olsun. Eşimin kalbine merhamet versin allahım. Çok zor 1 haftada tükendimMrb hamilesin yanında eline ihtiyacın var daha çok ilgiye sevgiye ama sabret ve bekle onun aramasını zor bir süreç üzücüde ama sakince beklemek en hayırlısı Allah yardımcın olsun Allah akıl fikir versin erkeklere
Sormayın aynen dediğiniz gibi ikimiz de 32 yasındayız şu dönemde alttan alsaydı biraz ilgi gösterseydi o kadar ihtiyacım vardı kiBu Nasıl erkek Allah aşkına? KÜSMEK ne ya! Bir ay konuşmayalım ne? Lise arkadaşları kavga etmiş gibi ergen tavırları! Hakkında hayırlısı... Allah yardımcın olsun.
Komik ve üzücü bir durum değil miaramayın bence az sabredin egosu biraz düşsün onsuz da yapabildiğinizi anlasın, o ne öyle ergen gibi 1 ay görüşmeyelim
Ah ne iyi geldi mesajınızzzz İçimi rahatlattınız çok çok ama çooook tesekkür ederim umarım hersey yoluna girer. Büyük problemler yok çünkü küçükler birikti hepMerak etme hiç bişeycik olmaz. Kendini rahat bırak öncelikle sanki tatile gitmişsin gibi düşünmeye çalış. Boşanmak öyle kolay değil canım düzeltilebilir şeyler sizin sorunlarınız. Bazen uzaklaşmak iyi gelir insana ki bu kadar uzun sürmez merak etme. En fazla bi hafta sonra felan herşey rayına girer. Sende oda hatalarını gözden geçirin. İnsanız bazen göremez oluyoruz yaptığımız şeyleri. Bu zaman ikiniz içinde iyi olucak umarım herşey yoluna girer. Eğer hatanın büyüğü sendeyse kendini törpüle Yok ayni orandaysa karşı karşıya geldiğiniz zaman herşeyi konuşun.. umarım herşey yoluna girer
Keşke...Evliliğin ilk yılı cok sikintili geçer. Sevgili olmak demek herşey mükemmel olcak demek değil. Aynı evde eşinin hiç bilmediğin özelliklerini huylarını görüyorsun. Keşke biraz anlayışlı olsaydınız birbirinize. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Biraz sen biraz o alttan alsın. Ve keşke ilk geceden hamile kalmasaydin. Şimdi bosansan o çocuğa da yazık ama bosanmasan bu şartlar altında huzursuz bir ortam çocuğa daha çok yazık.
Bu süre son çareydi bizim için ...eşinize evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş ama evi terk edip gitmekle hata yapmışınız bir iki gun neyse de bir ay ayr kalmanız demek zate ayrılmanız demek, ki sizden bunu isyeten adam için zaten birşeyler bitmiştir..
ben eşimle 5 yıllık ilişki sonrası evlendim, o süreçte birliktede yaşadık, ayrı evlerde ikamet edip gece gündüz beraber de takıldık yeri geldi ayrıldık 3-5 gün görüşmedik ama en uzun ayrılığımız bir haftayı geçmedi ve hiç kopmadık birbirimizden bizde nikahı kıydığımız gün çocuk çalışmalarına başladık ve 1 ay sonra hamile kaldım ama biizm yaşlarda belli bir seviyede idi ve herşey yerine oturmuştu artık, yinede ufak tefek sorunlar zaman zaman yasanıyor ama buyutuleek seyler değil.....
bence siz artık birşey yapmayın , ben yerınızde olsam ayrılırsak ne yaparım cocuga kım bakar masraflarını nasuıl karsılarım vs vs dusunurdum zaten o eve donsenız ne olacak sızı ıstemeyen bır adamla aynı catı altında olmak ne kadar mutlu edecek sızı...
Yoksa boşanalım dedim neden boşanmadı?Bu süre son çareydi bizim için ...
hiç o moda girme sen hamileliliğin tadını çıkarmaya çalış gez toz boşver ama lütfen arayıpta kendini muhtaç duruma düşürmeKomik ve üzücü bir durum değil mibu yasadığım öldürecek beni
Aramıcam zaten bir daha asla. Ama o bir kere aradım ya keske aramasaydım sanki son şansımı da ( beni merak etmesi, özlemesi, kaybetmekten korkmadı, bana olan saygısu) arayarak kaybettimhiç o moda girme sen hamileliliğin tadını çıkarmaya çalış gez toz boşver ama lütfen arayıpta kendini muhtaç duruma düşürme
Can'ım dirayetli ol sakın arama. Evet dediğin gibi o seni çantada keklik olarak görüyor. Hatta o seni aradığında sen bilirsin ayrılsak ta olur falan de. Gerçekten ayrılmak seni kaybetmek istemiyorsa çaba harcar yuvanız yıkılmaz ama ayrılmak istiyorsa da sen ne yaparsan yap fayda etmez hatta sana zararı dokunur. Ben de yaşadım ay en senin dediğin gibi oldu hamileydim yarın gidiyorsun kürtaj oluyorsun ve boşanıyoruz dedi. Ne oldu biliyo musun kontrole gittik doktor dedi ki bebeğin kalbi durmuş. Bebeği aldırdık. İki ay sonra ben evi terk ettim. Ettim ama sonrasında çok çaba harcadım yok tatile gidelim yok terapiste gidelim birbirimize Zaman verelim vs önerilerde bulundum. Ben bunu yaptıkça egosu şişti. En sonunda anlaşmalı boşandık. Her seferinde o mahkemeye dimdik gittim o ise ağlamaklıydı. Ayrılırken helallik istedim o kadar ağlıyordu ki konuşamadan arabaya binip gitti. Çok pişman oldu ama iş işten geçti içim soğudu bi kere. Uzattım ama hikayemiz benziyor ondan yani. Sıkma Canını. Allah büyükMerhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayımbiz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben deevlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu haladevam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim kiyolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelimkonuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve onaihtiyacım vardı ona boşanalım ya dabarışalım demedim sadece çok kırgınolduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı
böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
(((
Ah canımCan'ım dirayetli ol sakın arama. Evet dediğin gibi o seni çantada keklik olarak görüyor. Hatta o seni aradığında sen bilirsin ayrılsak ta olur falan de. Gerçekten ayrılmak seni kaybetmek istemiyorsa çaba harcar yuvanız yıkılmaz ama ayrılmak istiyorsa da sen ne yaparsan yap fayda etmez hatta sana zararı dokunur. Ben de yaşadım ay en senin dediğin gibi oldu hamileydim yarın gidiyorsun kürtaj oluyorsun ve boşanıyoruz dedi. Ne oldu biliyo musun kontrole gittik doktor dedi ki bebeğin kalbi durmuş. Bebeği aldırdık. İki ay sonra ben evi terk ettim. Ettim ama sonrasında çok çaba harcadım yok tatile gidelim yok terapiste gidelim birbirimize Zaman verelim vs önerilerde bulundum. Ben bunu yaptıkça egosu şişti. En sonunda anlaşmalı boşandık. Her seferinde o mahkemeye dimdik gittim o ise ağlamaklıydı. Ayrılırken helallik istedim o kadar ağlıyordu ki konuşamadan arabaya binip gitti. Çok pişman oldu ama iş işten geçti içim soğudu bi kere. Uzattım ama hikayemiz benziyor ondan yani. Sıkma Canını. Allah büyük