yardımınıza ihtiyacım var

addicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
115
3
96
39
İstanbul
ya yanma var fılan yazmıssın bencede mantar var.... ay ben cok korkuyorum ya heralde ben ewlenınce fılan bırlesme yapamıcam :( off içime sıkıntı düştü yine

Kendini bole sartlandırma sonucta zevk alacgn bırsey neden yapamayasın :).. benımde endıselerım vardı sonunda bugune kdr hıc kımseden duymadgm kadar acı cektım bu olaydan.. gozumden yas geldı acıdan ama bunu tamamen kendımı kastıgım ıcın yasadım.. kendını kasma ve rahat ol..sarap ıc bol bol :)

Sanırım ne olduğunu buldum...Benim anlattıklarımı anlatan özellikler burda "kandida(candida) adı altında geçiyor Doğada bulunan mantarlarla pek ilgisi olmasa da halk arasında "mantar" olarak adlandırılan bu mikrop kadınlarda en sık vajinit yapan etkenlerden biridir.yazıyor ve aşağıdaki belirtiler görülüyormuş...
Cinsel ilişki sonrasında yanma, süt kesiği gibi parçalı beyaz akıntı, idrarda yanma ve vajinada kızarıklık kandida vajinitinde sık görülür. Muayeneler sırasında doktorlar tarafından vajinada beyaz ve yassı tabakalar bulunabilir. Kesin tanı için vajinanin asitlik derecesine bakmak, akıntıdan yayma veya kültür yapmak gerekebilir. Kandida vajiniti cinsel ilişki ile bulaşan hastalıklar sınıfındadır. Tedavi için kandida için özel ağızdan ve vajinal tabletler yeterli olacaktır. Bazen yanma yakınmasını azaltmak için kremler kullanılabilir. Bu hastalıkta her iki eşin tedavisi de gerekli olabilir, erkeklerin tedavisi için tek dozlu ilaçlar kullanılabilir.

canım benimde senin gibi olmuştu
mantar dediler 1 fitil 1 tek kullanımlık hap birde krem verdi 1 haftada geçti.
genelde bakireyken mantar varsa böle gelmio ama bekaret bozulunca kendini gösterio hihoyyyt
tavsiyem bi kadın doğumcuya gözük :delphin:

Yakınımdakilere soramıcağım için öncelikle size sormak istedim... Bi konuda sorunum var doktora çıkıcam ama bi kaç gün geçsin bekliyorum...
Benim sorunum şu 3gün önce ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım sözlümünde anlayışı ile gayet rahat bi birleşmeydi ağrı sızı acı yoktu ve kanama da olmadı....O gün bi sorun yoktu...Fakat dün birşey farkettim tuvalete gittiğimde elime beyaz pelte pelte süngerimsi birşeyler geliyor... daha da içine baktığımda bu sürekli geliyor... Bugünde öylee sürekli bu şeylerden geliyor.VE bugün ilişkiye girerken canım çok yandı içime bi yanmada var ve biraz da kan geldi..Açıkçası merak ediyorum neden bu şekilde oluyor diye.Böyle birşeyle karşılaşan oldumu...Bana yardımcı olursanız sevinirim...Biz yardımcı olamayız doktora git demeyin zaten bikaç gün sonra gidicem ama sizede böyle birşey oldumu ne yaptınız sonuç ne oldu şimdiden öğrenmek istiyorum.. Doktora gittiğimde hazırlıklı olmak için öncelikle size soruyorum.. Açık yazdığım için kusura bakmayın...

Son düzenleme:
canım benim, benim başıma öyle gelmedi, keşke yardımcı olabilsem ama duymadım da hiç..

acaba 3 gün önce tam bir birleşme olmadı mı? bugün olanda ağrı ve kan olduğuna göre belki tam birleşmeyi bu sefer yaşadınız..ya da prezarvatif, sperm kalıntıları mı geliyor.. walla canım kusura bakma pek bir fikrim yok, tahmin yürüttüm sadece.. geçmiş olsun..

tatlım bence ilk birleşmede zara bir şey olmamış ikincisinde hafifte kan geldiği için tam anlamıyla birleşme gerçekleşmiştir biraz yandı diyorsun.. o beyaz peltek gbi olan şeyde akıntın olabilir diye düşündüm bazen akıntı akmadan önce kan gibi katılaşabiliyor..bunu kendimden biliyorum her kadının olmazmış ama bazı kadınlarda çok akıntı gelir mesela ben her gün ince ped kullanmam gerekir benmde bazen peltekleşiyor ordan biliyorum..iyi şanslar canım sözlünle hayatıında mutluluklar..:nazar: a.s.

acaba 3 gün önce tam bir birleşme olmadı mı? bugün olanda ağrı ve kan olduğuna göre belki tam birleşmeyi bu sefer yaşadınız..ya da prezarvatif, sperm kalıntıları mı geliyor.. walla canım kusura bakma pek bir fikrim yok, tahmin yürüttüm sadece.. geçmiş olsun..

Teşekkür ederim sağol.Tam bi birleşme olmuştu ama neden böyle anlamış değilim..

Doktora git diyecem çünkü ilk cinsel ilişkimde öyle bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum inan.. Amma yaşlanmışım he..:icecream:
Aklıma gelen mantar şüphesi..
Onun da tedavisi kolay zaten..:teselli:

sperm kalıntıları falan olamaz degılmı? gercı o gunden sonra demıssın..ben vajınısmus sorunu yasadım 1 hafta kadar kızlık zarı 10 gun sora bozulmustu ılıskı denemesinden.. o sure ıcınde ara ara kan gelıyordu fakat bu tarz bısey yasamadım.. acıkcaıs bende duymadım

canım kızlık zarın muhtemelen bugün bozulmuş tam anlamıyla. sözlün eğer hafifçe sert davrandıysa bozulma gerçekleşmiştir. ilk ilişkinde çok yavaş olduysa o an bozulmamış olabilir. akıntın ise normal çünkü vajina hiç karşılaşmadığı birşeyler karşılaşıyor. yine de doktora git için rahatlar.

tatlım bence ilk birleşmede zara bir şey olmamış ikincisinde hafifte kan geldiği için tam anlamıyla birleşme gerçekleşmiştir biraz yandı diyorsun.. o beyaz peltek gbi olan şeyde akıntın olabilir diye düşündüm bazen akıntı akmadan önce kan gibi katılaşabiliyor..bunu kendimden biliyorum her kadının olmazmış ama bazı kadınlarda çok akıntı gelir mesela ben her gün ince ped kullanmam gerekir benmde bazen peltekleşiyor ordan biliyorum..iyi şanslar canım sözlünle hayatıında mutluluklar..:nazar: a.s.

Teşekkür ederim öncelikle.
Akıntı bende de çok olur ama hep sıvıdır.
bun ondan çok farklı birşey hemde ilişkiden bir gün sonra olunca biraz garibime gitti ne olduğuna anlam veremedim.yanma konusunda da acaba tahriş mi olmuştur diye geçti aklımdan :S

sperm kalıntıları falan olamaz degılmı? gercı o gunden sonra demıssın..ben vajınısmus sorunu yasadım 1 hafta kadar kızlık zarı 10 gun sora bozulmustu ılıskı denemesinden.. o sure ıcınde ara ara kan gelıyordu fakat bu tarz bısey yasamadım.. acıkcaıs bende duymadım

yok hayır sperm kalıntısı olamaz.

canım kızlık zarın muhtemelen bugün bozulmuş tam anlamıyla. sözlün eğer hafifçe sert davrandıysa bozulma gerçekleşmiştir. ilk ilişkinde çok yavaş olduysa o an bozulmamış olabilir. akıntın ise normal çünkü vajina hiç karşılaşmadığı birşeyler karşılaşıyor. yine de doktora git için rahatlar.

Yine çok yavaştı.Ve bugün birşey olmadan öncede çok yanma vardı acaba ilişkiye girince tahrişmi olduda kanadı benneyaptımki Ve bu gelen akıntı gibi şeyide ilk defa görüyorum çünkü bu çok farklı.Bi kaç gün daha sürerse doktora gidicem..

Yine çok yavaştı.Ve bugün birşey olmadan öncede çok yanma vardı acaba ilişkiye girince tahrişmi olduda kanadı benneyaptımki Ve bu gelen akıntı gibi şeyide ilk defa görüyorum çünkü bu çok farklı.Bi kaç gün daha sürerse doktora gidicem..

benimde öyle olmuştu ilkinde hafif bir kanama ikincide asıl kanamam olmuştu da yanma olması normal. ben bir kaç gün çekmiştim o yanmayı sonra geçti. çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut stres yapma.:1hug:

benimde öyle olmuştu ilkinde hafif bir kanama ikincide asıl kanamam olmuştu da yanma olması normal. ben bir kaç gün çekmiştim o yanmayı sonra geçti. çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut stres yapma.:1hug:

teşekkür ederim canım bi an ikimizde korkmuştuk içimi rahatlattın şuana.s.

Hala mantar diyorum ben...
Sistik rahatsızlığına benzemiyor..:uhm:
Ayrıca yanma varken ilişkiye girme bence,gerçekten tahriş olmuşsa,daha çok enfeksiyon kapma..:teselli:

ya yanma var fılan yazmıssın bencede mantar var.... ay ben cok korkuyorum ya heralde ben ewlenınce fılan bırlesme yapamıcam :( off içime sıkıntı düştü yine

Hala mantar diyorum ben...
Sistik rahatsızlığına benzemiyor..:uhm:
Ayrıca yanma varken ilişkiye girme bence,gerçekten tahriş olmuşsa,daha çok enfeksiyon kapma..:teselli:
Bencede bi süre girmezsek daha ii olucak..

Back
X