yardımınıza ihtiyacım var..

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Merhabalar hanımlar tecrübesizliğin verdiği durumla size danışmak istedim

Yakın bir arkadaşım sağ olsun iyi niyetiyle bana çöp çatanlık yapmış. Bahsetti kendisinden fotosunu gösterdi tabi ilk adımda önemli değil önce bir konuşmak lazm tip olabilir benim için yaş uygun. Babasıyla çalıştığı iş yeri varmış .Puuff gene ummadık zamanda hazır olmadığım zamanda geldi bu mesele. Sınavlara hazırlanırken.. İş bulmaya çalışırken... Ne kendim kırılmak istiyorum bu sınav sürecinde nede karşı tarafı. Bir yandan yaş geldi belki doğru kişidir kısmeti engelemeyim bir sorü sorular. Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. Şimdiden teşekkür ederim:))

Son düzenleme:

Yakın bir arkadaşım sağ olsun iyi niyetiyle bana çöp çatanlık yapmış. Bahsetti kendisinden fotosunu gösterdi tabi ilk adımda önemli değil önce bir konuşmak lazm tip olabilir benim için yaş uygun. Babasıyla çalıştığı iş yeri varmış . Ama sormaya çekindiğim bir sorum var soramıyorum. Belki bir çoğunuz kızacak bana olabilir . Ben malesef tahsil denkligine takılıyorum. Daha önce olumsuzluğunu yaşadım çünkü. Tabi tanımadan etmeden yargılayamam. Çoğu ünv mezununa taş çıkartabilir. Benimde çok içim takılcak ilerde belki sorun olacak şimdi herşey güzel gitse de çevrem kınayacak. Ben çok takıldım . Arkadaşıma nasıl sorabilirim? ya da facebook arkadaşlığın kabul edip bunu nasıl öğrenebilirm?? Puuff gene ummadık zamanda hazır olmadığım zamanda geldi bu mesele. Sınavlara hazırlanırken.. İş bulmaya çalışırken... Ne kendim kırılmak istiyorum bu sınav sürecinde nede karşı tarafı. Bir yandan yaş geldi belki doğru kişidir kısmeti engelemeyim bir sorü sorular. Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. Şimdiden teşekkür ederim:))

sizin tahsil ne ?

Arkadaşınıza sorun ne var ki çok normal
İşini gücünü sorun, ne yapıyor ne ediyor falan..sonra tahsili araya sıkıştırın

Yakın bir arkadaşım sağ olsun iyi niyetiyle bana çöp çatanlık yapmış. Bahsetti kendisinden fotosunu gösterdi tabi ilk adımda önemli değil önce bir konuşmak lazm tip olabilir benim için yaş uygun. Babasıyla çalıştığı iş yeri varmış . Ama sormaya çekindiğim bir sorum var soramıyorum. Belki bir çoğunuz kızacak bana olabilir . Ben malesef tahsil denkligine takılıyorum. Daha önce olumsuzluğunu yaşadım çünkü. Tabi tanımadan etmeden yargılayamam. Çoğu ünv mezununa taş çıkartabilir. Benimde çok içim takılcak ilerde belki sorun olacak şimdi herşey güzel gitse de çevrem kınayacak. Ben çok takıldım . Arkadaşıma nasıl sorabilirim? ya da facebook arkadaşlığın kabul edip bunu nasıl öğrenebilirm?? Puuff gene ummadık zamanda hazır olmadığım zamanda geldi bu mesele. Sınavlara hazırlanırken.. İş bulmaya çalışırken... Ne kendim kırılmak istiyorum bu sınav sürecinde nede karşı tarafı. Bir yandan yaş geldi belki doğru kişidir kısmeti engelemeyim bir sorü sorular. Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. Şimdiden teşekkür ederim:))

denklik bence de önemli istisnalar olabilir ama nadirdir.. "hazır olmadığım zamanda geldi bu mesele. Sınavlara hazırlanırken.. İş bulmaya çalışırken... " bence önemli olan bu..bir süre arkadaş olun..işinizi yoluna koyun..

Tahsil durumunu sormak, adını soyadını sormak kadar gayet normal bence..
Çekinmeyin lütfen..
Ben tahsil eşitliğine katılmıyorum fakat sormakta bir abeslik yok.

Tahsil hayatı neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadım sizde demişsiniz Çoğu ünv mezununa taş çıkartabilir diye çevrenizdeki insanlarda çok garip direk ne mezunusun diye mi soracak onlara ne ki anlamadım siz severseniz isterse ilköğretim mezunu olsun ne olacakmış ki garip valla :)

Eğer bu konu sizin için önemliyse (ki önemli olduğunu zaten belirtmişsiniz) arkadaşınıza sorabilirsiniz. O eğitim farklılığını sorun etmemiş demek ki. Böyle bir durumda ayıp olacak bir şey de yok bence. Üstelik geçmişte bu konu nedeniyle olumsuz bir durum yaşadığınızı söylemişsiniz, dolayısıyla sizi anlayacaktır herhalde. Fakat yazınızın devamından çok da istekli olmadığınızı hissettim. Eğer böyle bir durum varsa bence kendinizi zorlamayın.

Hep kaçıyorum kaçıyorum korkuyorum yanlış bir karar vermekten .. şans ver diyorlar ama bu kez içim rahat etmiyor yanlış karardan korkuyorum... çevrem öyle ya da böyle birileri ile evlendiler.. çok mu sık eleyip dokuyorum bilemedim .. zaman ne gösteririm ... ??? hep çevir çevir arkadaşlar evde kalacan baskısı ... şu iş olayını halletseydim daha sağlıklı düşünebilirdim ama ama

Back
X