- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
Üzülerek söylüyorum yanılmak çok isterim ama bu işin sonu kötü göründü gözüme
Resmen eve girmeden aramalar kapatmalar. Zamanlamalar çok şüpheli.
Kesinlikle eğer sana hesap sorarsa üste çık. Sen ne sorguluyorsun be benim kulağıma
elalemden biri ile gezdiğin geliyor sen hesap ver bakalım asıl kim o kadın diye sıkıştır..
Mutlaka yaz buraya çok merak ettim
Online işlemlerden işlem yaptığınızda zaten telefona mesaj gidiyor, eşiniz çoktan anlamıştır sizin karıştırdığınızı...
Canım benim yaa üzülme dicem ama boşuna tabi.
kimmiş neymiş nerden bulmuş telefon numarasını yüzyüze görüşmeden? iş yerindeyse evli olduğunu bilirler yani.
her kelimende o kadar haklısın ki kocanın pişmanlığını soramıyorum bile.
herşey bitti dünyam başima yıkıldı resmennhayt durdu son ana kadar böle brşey duyacağıma inanmiştim . evet konuştum sana yemn ediyrm ne kendini ne cismini bilirim hhiç görüşmedm sadece öle telde konştuk dedi ağladım o kadar cok ağladım ki gerçekten bunu hak etmedim evli adamsın ne boşluğu ya asıl ben boşluktaydım gündüz işte gece kahvede boşlukta yalnız olan bendim . sadece telde konuşarak nasıl doldurrdun boşluğu ne konuştun? inanamıyorum onla konuşup gelip benm yatağıma girdi allahım nasıl dayanıcam anneme geldim gece konuştuktan sonra hemen cıktım o evden . annemlere bişiy diyemedim henüzz sadece kavga ettik dedim napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?