yardımınıza ihtiyacım var

eylemcb

kızım yeter gerisi hikaye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
865
0
46
İstanbul
arkadaşlar eşimle annem 2 gun önce kavga etti. karakolluk oldular. 2 yasında kızım var .ben muğladayım eşim istanbula gitti.ne yapmam lazım lütfen fikirlerinizi yazın

Biraz daha detayli anlatmalisin ki yorum yapalim.kim hakli kim haksiz nebilelim simdi.

Karakolluk olduklarına göre durum ciddi.
neden kavga ettilerki sebep ne?

Karakolluk olduklarına göre durum ciddi.
neden kavga ettilerki sebep ne?

Biraz daha detayli anlatmalisin ki yorum yapalim.kim hakli kim haksiz nebilelim simdi.

Çok ciddi bir durum..
Kavanın sebebi nedir?

ben kızımı sallıyordum eşimde pres makinası eline dusmustu parmagı sarılıydı rapor almıstı 7 gun bende raporlusun biraz kızla ilgilen falan dedim oda bak işin ne falan dedi sonra beyinsiz salak gibi seyler soyledi bende kızımı beşiğine goturdum annemde sana neden boyle hakeret ediyor diye serzenişlendi bende bişey demedim asağı indim eşimi cağırdım mutfakta masaya oturduk beraber dedim ben sana ne dedimki bana boyle diyorsun durduk yere oda idrak etmiyorsun gibi bişey dedi bende sinirlendim kalktım boyle olmaz dedim oda soylenerek yukarı cıktı annemde yukarıdaydı sonra annem ne oldu niye boyle konusuyorsunuz surekli kavga edecekseniz ayrılın dedi birbirinize zarar veriyorsunuz bende evet haklısın biz anlasamıyoruz dedim annemde bana sende sus sende cok saygısızlık yapıyorsun dedi sonra eşime eyleme neden oyle diyorsun diye soru sordu eşimde anneme elini uzatıp karısmayın artık karızma diyorum gibi bağırdı annemde git burdan diye bağırdı eşimde annemin onu kovdoğunu sanmıs kızımı almadan gitmem diye beşige doğru gidiyor annemde cocuk uyuyor onu nereye goturuyorsun diye eşimi engellemeye kaltı bende asagıdayım bir yukarıya cıktımki birbirlerine kendilerini cekiyorlar sonra annem eşime birsuru kufur eşim annemi ittirip efsayı alma derdinde itiş kalkıs derken eşim hısımla mutfağa koştu bende peşine bıcağı aldı yukarı cıkacak engelledim sonra bıcağı masaya vurdu kırdı bende parcalarını aldım annemde eşime merdane ile vurmaya çalıstı sonra kzımı benden kacıramazsınız diye bağırmaya basladı halbuki oylee bişey yok sonra efsayı evden cıkardılar eşim yine kendini çekiyor yani yatıstıramadı sinirini sonra ablam efsayı getirdi eşime babam bak senin cocuğunu kimse almadı 1 yıldır zaten bu evde kim gasbedecek cocugunu sakin ol diye yatıstırmaya calısıyor ama uyok eşim skinleşmiyor efsa korktu cocuk bana ablama kendini atıyor neyse eşim polisi aradı üç kişi beni darp etti kızımı alıkoyuyorlar diye polis geldi bu seferde polisleere siz faşistsiniz bilmem nesiniz diye bağırıp cağırmaya basladı polisler sakinleştirmeye calıstıkça bu hakaret edip duruyor sonra ben o kadınla aynı arabada karakola gitmerm diye tutturdu neyse bir sekilde karakola gittik eşim ben seni seviyorum annenden şikayetçi olmadım dedi ama annem oldu eşimden şikayetçi ve eşime eve yakalsma cezası koydurdu boyle bu arada biz 2 aylığına annemlerde kalacaktık

Esin ve sen bir birikimin patlamasini yasamissiniz.cocuk bakma meselesi degil yani.arada olan annene olmus.adam az ya da cok elinden rahatsiz raporlu ve sen ona cocuga bak diyor ve usteliyorsun.yaninda annen ablan var.cok bunaldiysan onlara birakabilirdin.erkek milleti kadinlar gibi dayanikli degildir.
Ha bu yaklasimin esinin davranisini hakaretlerini hakli cikarmaz.ofke kontrolu yok belliki.bicak alip annenin ustune yurumeler vs Allah korusun.
Bu kadar yuz goz olunduktan sonra nasil normale donecek ilskileriniz bilemiyorum.
Adam bicakla annene saldiracakti.var mi otesi.ben asla affetmezdim.

Ben eşine üzüldüm yaa annen siz kavga etseniz bile size karışmamalıydı,saygı duyulmalı diye düşünüyorum. Eli sargılıymış eşinizin, çocuğa bakamaması normal ve belli ki içinde baya bişe biriktirmiş o an patlamış size. Farklı durumlar yoksa eşinizin kalbini kazanın özür dileyin bence. Ne kadar zor olursa olsun

Bu bıçak olayı beni korkuttu açıkçası.
Bıçağı alıp yukarı çıksaydı ne olacaktı ? Allah korusun,böyle cinnet anlarında neler oluyor.
Annen küfür etmekte hatalı ama annen ne derse desin,bıçakla peşine gitmesini mazur göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…