- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi marsmelow_x
-
Durumunuz çok garip ama şundan kesinlikle eminim ki karşınızdaki kişi yalan söylüyor. 2 yıldır birlikte olmamaları imkansız bence evli iki insanın. Artı eşine yalan söyleyip sizin yanınıza gelen biri size neden doğruyu söylesin ki.
Ben o acidan demwdim nefis konusunda kadin kendine gakim olabiliyor ana erkek olamıyor habi derler ya kadin 10 nefdine hakim olurken Erkek 1 nefsine hakim olamaz diye.Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:
kadın evet ama erkek sanmıyorum ..
aldatıyor olabilir mi ?
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar
Ölmezsin ölmezsin sizin gibilere hiçbir şey olmaz bulursun bir tane daha onun da yuvasını yıkarsın yaşar gidersinPeki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir
Ben o acidan demwdim nefis konusunda kadin kendine gakim olabiliyor ana erkek olamıyor habi derler ya kadin 10 nefdine hakim olurken Erkek 1 nefsine hakim olamaz diye.
ben artık adamlarda suç bulmuyorum.. 100 yıllık yalanı hop diye yutan/ hatta yutmak isteyen binlerce kadın var nasılsa..
he canım 2 senedir karısıyla kanka olarak yaşıyorlar, kesin sana bunları anlatırken ağlıyordur da.. nereye baksa seni görüyor, öyle ki uyurken senin kokunu duyuyor değil mi?evet karısı da hasta o yüzden boşanamıyor, yoksa seninle oynuyorsa 2 olsun..
Ben kılıf uydurmuyorum hanimefendi herkes bir olnayabilir istisnalarda olabilir ama genelde erkekler daha düşkün çevremde gördüğüm duyduğum buKadın nasıl hakim oluyorsa erkek de hakim olabilir. Erkekler bu kadar beceriksiz değil merak etmeyinBazı şeylere kılıf uydurmak ne kadar da kolay. Ooooh at suçu nefse geç kenara Sizin kadının nefsi ve erkeğin nefsi diye ayırdığınız şey toplum kurallarından ibaret hanımefendi. Yani o derler ya diye başladığınız söz aslında erkek hakim olmasa da olur ne de olsa elinde değil ama kadınsan nefsine hakim olacaksın, başka yolu yokun kılıfına uydurulmuş versiyonu
yeme bunları.. olmuyorsa bende oky değilim. şimendiferim. klişe oldu bu yalanlar. ona söyle,daha yaratıcı olsun.Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
ayy yoksa sen acunun sevgilisi misin :)))))))
adam 1 hafta karısıyla 1 hafta sevgilisiyle tatile gidiyormuş.2 kadında durumdan haberdar.ee 4 e kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?