Yardiminiza ihtiyacim var

Tahmin etmiştim ama yorum yapmak istememiştim.

Ben ailesine zarar vermeyi hic istemedim. Hatta gecen ben ayrildim 15 gün sürdü o arada onun amcasinin oğlunu tanıyorum o bana haber verdi. Cok kötü durumda dedi sana ihtiyacı var sensiz yapamıyor. Sonra onunla konuştum. Bana benim evliligimin iyi olmasi bile senin elinde dedi. Onu o kadar seviyorum ki onun için yapamayacagim sey yok. O yüzden ben hep yaninda olacağım dedim. Bide bayagi hastaliklari oluştu hep stresten ilaclar kullanıyo falan

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siz birlikte oluyormusunuz bu erkekle yoksa sadece duygusal anlamda mı yakınlığınız var ?birde sizle 2 yıldır ilişkisi var eşiylede iki yıldır birlikte olamıyor.sebebi birazda sizin onun hayatına girmeniz olmuş gibi zaman aralığını göz önünde bulundurarak söylüyorum.

ayy yoksa sen acunun sevgilisi misin :)))))))

adam 1 hafta karısıyla 1 hafta sevgilisiyle tatile gidiyormuş.2 kadında durumdan haberdar.ee 4 e kadar yolu var

Kadın aseksüelse ya da cinsel tercihlerini değiştirecekse neden olmasın?

bu nasıl bir sevgi anlayışı ben sevdiğim adamı kimseyle paylaşamam sen nasıl dayanıyorsun buna birde adamı sıkıştırmışsın. Peki buraya yazmanın amacı ne ayrılmalarını mı umuyorsun?

Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar

Ben paylasmak zorundayim ama ne kadar zor olduğunu siz düşünün artik.

Ben de oyle dusundum. Ben erkek miyim acaba???

Olabilir tabii baksanıza yorumlara

Ben öyle olduğunu pek zannetmiyorum. En azından her erkek ya da her kadın için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Yani toplumda bazı şeyler öğretiliyor biz de sorgulamadan evet diyoruz, "bu böyle". Ama bir de şu açıdan düşünün, diyorsunuz ya kadınlar cinselliği aşık oldukları erkekle yaşamak isterler diye. Bunu kime sorsanız evet doğru der. Peki hayat kadınları dediğimiz grup ne oluyor? Onlar kadın değil mi? Zorla yaptırılanlar var bunu kabul ediyorum ama isteyerek bu işi yapan da var, yok mu? Benim bu örneğim size uç nokta olarak gelebilir ama ben şunu demeye çalışıyorum ki her kadın ya da her erkek bir değildir. Sevdiği adamla yapsın diye ölen de var sırf cinsellik için yaşayan kadın da var. Öyle de erkekler var ki sadece sevdiği kadınla yaşamak ister cinselliği, yapamaz başkasıyla. Bazı erkekler için durum böyle değil diyebiliriz evet ama erkekler için böyle kadınlar için böyle dememeliyiz bence.

aslında bunları başkalarına da hissedebilirsin neden bu kadar kapıları kapattın ki

Kusura bakmayın ama burada insanlardan destek bulamazsınız. Iki yıl boyunca ilişkileri olmadığını da hiç sanmam.

Peki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir

herkes yönünden kötü bir durum bu bence. olay içindeki her taraf hayatı daha doğru düzgün yaşamayı hak ediyordur sanırım.
öncelikle kendimi konuyu yazdığınız için sizin yerinize koysam; kaç yaşındasınız bilemiyorum ama evli bir adamla daha ne kadar süre mutlu olabileceksiniz? sevgi ve aşk insana pekçok şeye tahammül gücü veriyor ama bir noktadan sonra sevgi azaldıkça tahammül ettiğiniz tüm o şeyler birer yük olarak omuzlarınızda kalacak. yalansız, sevdiğinizle her şeyi her zaman paylaşabileceğiniz ve sevdiğinizi paylaşmak zorunda kalmayacağınız bir hayatı hakettiğinizi düşünüyorum.
ikinci olarak kendimi aldatılan eş yerine koysam; hasta bir çocuk yeterince zor zaten, böyle bir haberi duysam gerçek anlamda yıkılırdım. zor bir hayatı geçirdiği, destek beklediği bir adamdan bu şekilde bir karşılık görmek ciddi anlamda travma nedeni. belki biliyordur, belki hasta olan çocuk ile ilgilenmekten başka şeye tepki gösteremiyordur ama bir kadının böyle bir şeyi kabul etmesi veya tahammül etmesi çok zor. bilse ve kabul etmiş görünse dahi içinde bunun acısını hep taşıyacak. yalansız, sevdiği ile her şeyi paylaşabileceği ve sevgisini, yatağını paylaşmak zorunda olmadığı bir hayatı hakettiğini düşünüyorum.
sevgilinizin çocuğu yerine kendimi koysam; hepimiz az çok gördük, aile içinde sevgisizlik, ileri giden tartışmalar, mutsuzluk bir çocuğa hiçbir iyilik getirmiyor. hastalığı nedir bilemiyorum ancak her iki ebeveyninin sevgisine ihtiyacı olduğu gibi ebeveynlerinin birbirlerini sevdiklerini de görmeye ihtiyacı var. eğer taraflar yollarını ayırmaya karar verirse bu durum çocuğa bir şekilde izah edilebiliyor, ancak aynı evi paylaşan, buna karşın birbirine sevgi göstermeyen bir çift ebeveyn çocuğun kafasının karışmasına neden olabilir bence. yalansız bir hayatı bu çocuğun da hakettiğini düşünüyorum.
son olarak sevgilinizin yerine koyoyorum kendimi.. maalesef bu ilişkinin en rahat tarafı kendisi. kendisini yanında mutlu hissettiği bir kadına sahip olabiliyor ve aynı zamanda evinden, eşinden ve hasta çocuğundan ayrılmayarak suçluluk duygusunu da bertaraf edebiliyor. aslında ne size sevgili, ne de ailesine yaren olabiliyor. kendini arada kalmış hissettiğini düşünüyorum, ama kimsenin kimseyi kandırmaya, aldatmaya ve bunu bir yaşam şekli haline getirmeye hakkı yok.
ne yapacağınız, nasıl yapacağınız elbette tamamen size kalmış bir şey. ama bence dikkate almanız gereken şey, bu olaya sevgilinizin dışından bakmalısınız.

Umarım o kadının yaşadıklarını bundan yıllar sonra sen de yaşarsın.
Yazık günah. hem hasta, hem kocası arkasından iş çeviriyo hatta kocasının kuzeni bile sizden haberdar örgütlenmişsiniz resmen!!! Hem de 6 yaşında masum bi evlat yetiştirmeye çalışıyo. Siz ne kadar masum insanların nasıl büyük veballerine girdiğinizi umarım layığınca anlarsınız!
Banlanmak istemiyorum, daha fazla düşüncemi yazmaktansa içimden söylenmeyi tercih ediyorum!

Sizin gibi kadınlar,hayatı boyunca diğer kadının yerine geçmeye çalışır.geçse de geçmese de kaybeden hep sizin gibiler.azıcık Allah'tan utanın ve misliyle yaşayın,belki o zaman nelere sebep olduğunuzu anlarsınız...

Neyi anlamaya çalışıyorsunuz ki. Bu adam 2 yıldır sizinle birlite ,karımla birlikte olmyorum diyor. İki yıldır eşiyle birlikte olmayan bir kadın evliliğini daha ne kadar devam ettirir.Ne zaman boşanırda biz rahat rahat evlenebiliriz diye mi merak ediyorsun.Adam karımdan ayrılamam dedine göre kadının yeter artık deyip kocasını kapının önüne koymasını bekliyorsunuz anladığım kadarı ile. Kadın hasta ise(Hastalığı nedir acaba ) ,bir taraftan da çocuk da var belirli bir geçim kaynağı yok ise cinsellik olmasada bu evlilige devam eder üzgünüm..

kadın evet ama erkek sanmıyorum ..

aldatıyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…