• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
48
35
Merhaba arkadaşlar. Yardıminiza ihtiyacım var. Ben 9 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.Arkadaşım ile 3 ay görüşmüştük daha öncesindede birbirimizi taniyorduk ama duygusal bağ yoktu. Ailem izin vermedi evlenmemize ve ben ilişkiye başlarken duygularım varken sonradan duygularımı anlamlandıramadım. Ailemin karşı çıkma sebebi farklı memleketli biri olmasıydı tek çocuk oldugum için yanlarında istiyorlardı.size sacma gelebilir ama onlar öyle bakıyor hayata değiştiremedim. Çalistigim icin ailemden farkli sehirde yasiyordum ailemden zaten. Ama ikna edemedim. Duygularima gelincede ilk defa görüştüğüm biriydi anlayamadim.sonra ayrildim ama tam bitirmemistim kafamda karar vermem gerekiyordu ve o an icinde karari verdim.9 ayda çok sorguladim kendimi bazen seviyorum dedim aklimdaydi hep baskasini dusunemiyordum bazende sevmiyorsun takıntı yapmissin dedim cunku sevsem hemen vazgecmezdim. Ama bulamadim cevabini. Aileme darildim kirgindim iletisimi yok denilecek derecesindeydi. Ilk defa bu kadar kotu idim soguk geliyordu ailem. Ayrilmam da tek sebep ailem degildi duygularimi da bulamiyordum niye boyle yapip aileme yukleniyordum bilmiyordum. Kendimi taniyamiyordum.9 ay gecti ben bir yol kat edemedim duygumdan dolayi mi takintidan dolayi mi oldu bulamadim. Tanismak isteyenler oluyor onlari da kabul edemiyorum. Sanki tanissam yeni biri ile eski arkadasima haksizlik edecekmisim gibi geliyor. Onu uzup gittim ama ben hayatima devam ediyorum ona haksizlik olacakmis gibi geliyor. Bildigim kadariyla hayatinda biri yok. Eski erkek kaderimse onu beklemedigim icin ileride tekrar karsilasamayacakmisiz gibi geliyor eğer kaderimse. Ben yeni biri ile kafam tam nwt degilken tanisirsam yeni kisiye haksizlik olur mu ? Yeni kisi ile devam ettiremezsem suclu hissedecem kendimi. Zaten eski arkadasimi yari yolda biraktigim icin sucluluk hissediyorum halen. Sizce ne yapmaliyim? Yeni biri ile tanissam daha iyi olur mu ne kadar saglikli olur ? Eski arkadasim ile olanlari atlatamamamin sebebi ne olabilir? Sacma ama ben kendimi anlayamiyorum. Takinti mi ona karsi olanlar.Koca bir boşluktayim. Lutfen yargılamayın beni. Yardiminiza ihtiyacim var.

Amma arabeske bağlamışsın, kaderim nedir ya. 9 ay çok uzun zaman. Neler olur neler, hayatına bak ortalık insan kaynıyor ülkenin nüfüsü çok kalabalık

Yani hem aileniz sizi yanında istiyor diye evlenmeyi düşündüğünüz insandan ayrılıyorsunuz, memleketi farklı diye dediğinize göre evlenince onun memleketinde yaşacaksınız diye anladım ben .
Hem başka bir şehirde yine ailenizden uzakta çalışıyorsunuz ?
Yine ailenizden ayrı değil misiniz sonuçta?

İyi de adamı aldatmamışsın ki doğruca olmayacağını söylemişsin. neyin vicdanını yapıyorsun? her görüştüğünle evlenmek zorunda değilsin, bir şekilde kafana yatmazsa ayrılırsın. kafana yatmama sebebi ailen olabilir, duyguların olabilir, karşı tarafın karakteri olabilir... ne olursa olsun devam etmek için iki tarafın da her konuda emin olması gerekir. boşuna hırpalama kendini..

Yani hem aileniz sizi yanında istiyor diye evlenmeyi düşündüğünüz insandan ayrılıyorsunuz, memleketi farklı diye dediğinize göre evlenince onun memleketinde yaşacaksınız diye anladım ben .
Hem başka bir şehirde yine ailenizden uzakta çalışıyorsunuz ?
Yine ailenizden ayrı değil misiniz sonuçta?
Ailemden ayri yasiyorum.calistigim.icin . Ama ailemi ikna edemedim. Ailem gecici.olarak dusunuyor sonra ayni.memlekete yerlesir diye

İyi de adamı aldatmamışsın ki doğruca olmayacağını söylemişsin. neyin vicdanını yapıyorsun? her görüştüğünle evlenmek zorunda değilsin, bir şekilde kafana yatmazsa ayrılırsın. kafana yatmama sebebi ailen olabilir, duyguların olabilir, karşı tarafın karakteri olabilir... ne olursa olsun devam etmek için iki tarafın da her konuda emin olması gerekir. boşuna hırpalama kendini..
Duygularimin karismasin8 anlayamadim . 9.aydir.dusunmem takintidan mi yoksa duygusal bir.bag dan dolayi mi. Anlayamadim

9 ay boyunca ne istedigini nasil bilemezsin anlayamadim. kisa bir sure degil sonucta

Benim anlamadigim 3 ay görüştük diyorsun.
Bu 3 ay içinde hem evlenmeyi düşünüyon hem ailene bunu söylüyon hem onlar onay vermiyor hemde ayriliyon.
Birde ilişkiye baslarken duygun var oluyor sonra duygularini anlamlandıramıyorsun.
Bunlarin hepsi 3 ayda oluyorsa bravo.
Senden hızlısı mezarda.

Bu arada ailen Eskişehir'de yaşıyor galiba sen memur olunca Afyon'a mi gittin ?
Sadece bir sezgi :)

Merhaba arkadaşlar. Yardıminiza ihtiyacım var. Ben 9 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.Arkadaşım ile 3 ay görüşmüştük daha öncesindede birbirimizi taniyorduk ama duygusal bağ yoktu. Ailem izin vermedi evlenmemize ve ben ilişkiye başlarken duygularım varken sonradan duygularımı anlamlandıramadım. Ailemin karşı çıkma sebebi farklı memleketli biri olmasıydı tek çocuk oldugum için yanlarında istiyorlardı.size sacma gelebilir ama onlar öyle bakıyor hayata değiştiremedim. Çalistigim icin ailemden farkli sehirde yasiyordum ailemden zaten. Ama ikna edemedim. Duygularima gelincede ilk defa görüştüğüm biriydi anlayamadim.sonra ayrildim ama tam bitirmemistim kafamda karar vermem gerekiyordu ve o an icinde karari verdim.9 ayda çok sorguladim kendimi bazen seviyorum dedim aklimdaydi hep baskasini dusunemiyordum bazende sevmiyorsun takıntı yapmissin dedim cunku sevsem hemen vazgecmezdim. Ama bulamadim cevabini. Aileme darildim kirgindim iletisimi yok denilecek derecesindeydi. Ilk defa bu kadar kotu idim soguk geliyordu ailem. Ayrilmam da tek sebep ailem degildi duygularimi da bulamiyordum niye boyle yapip aileme yukleniyordum bilmiyordum. Kendimi taniyamiyordum.9 ay gecti ben bir yol kat edemedim duygumdan dolayi mi takintidan dolayi mi oldu bulamadim. Tanismak isteyenler oluyor onlari da kabul edemiyorum. Sanki tanissam yeni biri ile eski arkadasima haksizlik edecekmisim gibi geliyor. Onu uzup gittim ama ben hayatima devam ediyorum ona haksizlik olacakmis gibi geliyor. Bildigim kadariyla hayatinda biri yok. Eski erkek kaderimse onu beklemedigim icin ileride tekrar karsilasamayacakmisiz gibi geliyor eğer kaderimse. Ben yeni biri ile kafam tam nwt degilken tanisirsam yeni kisiye haksizlik olur mu ? Yeni kisi ile devam ettiremezsem suclu hissedecem kendimi. Zaten eski arkadasimi yari yolda biraktigim icin sucluluk hissediyorum halen. Sizce ne yapmaliyim? Yeni biri ile tanissam daha iyi olur mu ne kadar saglikli olur ? Eski arkadasim ile olanlari atlatamamamin sebebi ne olabilir? Sacma ama ben kendimi anlayamiyorum. Takinti mi ona karsi olanlar.Koca bir boşluktayim. Lutfen yargılamayın beni. Yardiminiza ihtiyacim var.
Oncelikle mrb arkadasim hayatlarimiz birazda olsa benziyoo bende ailenin tek cocugum,15 yasindayken karsima bi genc cikti 7 8 ay sevgili olmaya basladik.Sonra niyetimiz cidiye binince evlilik karari verince olaylar luks etmeye basladi ailem karsi geldi erkek arkadasim fakir bi aileden gelmeydi ne yaptiysam istemediler bende ayrildim ama senin gibi aklimdan cikaramiyordum.Artik dayamamayip kaderide arkamiza alip yolumuza tekrar donduk. O gun bugundur birbirimizi birakmadik. once Annemin rizasi olmasada simdi annemin sevgili damadi ,benimde kocam 5 yillik evliyiz ve cok mutluyuz sana onerim su eger seviyosan yolundan donme eger seviyosa tutugun elli birakma.....

Sadece memleket yüzündense ve aileni dinlediysen, görücü usulü memleketten birileriyle tanış, görüş.

Sonra da 'niye anlaşamadık, evde huzursuzluk, iletişimsizlik' diye yakınırsınız!

9 Aydır yalnız bir erkek. Senin düşündüğün şeyleri o çoktan yapmıştır bence. Ve içindeki şey sadece 'olsaydık nasıl olurdu' sorusu.

9 ay cok uzun bir süre ve ben bu derece düşünsem hayatım zindan olurdu heralde. Böyle yaşamak cok zordur, hayati kendine dar ediyorsun, yorulmuyor musun? At gitsin kafandan neyse neyse işte kaderinse karsina cikar illa ama kalkip birgun karsima cikar diye oturup beklenek saglikli bir durum degil. Herkesi bu kadar büyütmeyin ortada buyutulcek bir ask olsaydı yok duygumu anlamadim, yok ailem soyle boyle dedi diye bitmezdi zaten. Bitmis gitmis bosluktan dysunup kuruyorsun habire

Birini unutmadan digerine baslama sakin.
Yara bandi felsefesine cok pis karsiyim.
Zaten yeni birine baslasan ilk once " nerelsin" gibi bi soru yoneltmen gerekmiyormu?

Sevmiyorsun cunku eski erkek arkadasini sadece onu biraktigin icin üzüluyorsun. Hayatina yeni bir sayfa ac ve hayatina baska birini al o zaman anlayacaksin zaten eskisini sevmedigini. Uzulmene gerek yok ayrica yanlis birsey yapmamissin emin ol oda zaten kendi yoluna bakiyordur.

Back
X