Merhaba arkadaşlar. Yardıminiza ihtiyacım var. Ben 9 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.Arkadaşım ile 3 ay görüşmüştük daha öncesindede birbirimizi taniyorduk ama duygusal bağ yoktu. Ailem izin vermedi evlenmemize ve ben ilişkiye başlarken duygularım varken sonradan duygularımı anlamlandıramadım. Ailemin karşı çıkma sebebi farklı memleketli biri olmasıydı tek çocuk oldugum için yanlarında istiyorlardı.size sacma gelebilir ama onlar öyle bakıyor hayata değiştiremedim. Çalistigim icin ailemden farkli sehirde yasiyordum ailemden zaten. Ama ikna edemedim. Duygularima gelincede ilk defa görüştüğüm biriydi anlayamadim.sonra ayrildim ama tam bitirmemistim kafamda karar vermem gerekiyordu ve o an icinde karari verdim.9 ayda çok sorguladim kendimi bazen seviyorum dedim aklimdaydi hep baskasini dusunemiyordum bazende sevmiyorsun takıntı yapmissin dedim cunku sevsem hemen vazgecmezdim. Ama bulamadim cevabini. Aileme darildim kirgindim iletisimi yok denilecek derecesindeydi. Ilk defa bu kadar kotu idim soguk geliyordu ailem. Ayrilmam da tek sebep ailem degildi duygularimi da bulamiyordum niye boyle yapip aileme yukleniyordum bilmiyordum. Kendimi taniyamiyordum.9 ay gecti ben bir yol kat edemedim duygumdan dolayi mi takintidan dolayi mi oldu bulamadim. Tanismak isteyenler oluyor onlari da kabul edemiyorum. Sanki tanissam yeni biri ile eski arkadasima haksizlik edecekmisim gibi geliyor. Onu uzup gittim ama ben hayatima devam ediyorum ona haksizlik olacakmis gibi geliyor. Bildigim kadariyla hayatinda biri yok. Eski erkek kaderimse onu beklemedigim icin ileride tekrar karsilasamayacakmisiz gibi geliyor eğer kaderimse. Ben yeni biri ile kafam tam nwt degilken tanisirsam yeni kisiye haksizlik olur mu ? Yeni kisi ile devam ettiremezsem suclu hissedecem kendimi. Zaten eski arkadasimi yari yolda biraktigim icin sucluluk hissediyorum halen. Sizce ne yapmaliyim? Yeni biri ile tanissam daha iyi olur mu ne kadar saglikli olur ? Eski arkadasim ile olanlari atlatamamamin sebebi ne olabilir? Sacma ama ben kendimi anlayamiyorum. Takinti mi ona karsi olanlar.Koca bir boşluktayim. Lutfen yargılamayın beni. Yardiminiza ihtiyacim var.