Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet baya ufak kiyamam hic sanirsam bende herseyi goze alip eger yavruma zarari olmucaksa emziririm diye dusunuyorum tabi once su hamilelik olayini netlestirmek lazim heycanliyim :)
Emzir ama takip et ishal var mı renginde solma iştahsızlık ve kusma. Bunlar yoksa sıkıntıda yok demek. Bide öyle beslenmen Laz'ım ki iki yavrunda nasibini alsın. Hamilesin bence 3 test tesadüf değil
Hamilesin bence canim silik olmasinin sebebi gebelik bence daha yeni. Benim adete 5 veya 4 kala tam hatirlamiyorum yaptigim test bu canim ayni markadan o gun 3 tane yapmistim ucude boyle cikti adet gunum gecene kadarda cok fazla koyulasmamisti.
Emzir ama takip et ishal var mı renginde solma iştahsızlık ve kusma. Bunlar yoksa sıkıntıda yok demek. Bide öyle beslenmen Laz'ım ki iki yavrunda nasibini alsın. Hamilesin bence 3 test tesadüf değil
hihihi utandimm :) zaten hamile kaldigimda 53 kiloyla kalip 80 kilo gitmistim doguma cok simartmistm kendimi bir senede hala 67 kaldim benim gidisat hic iyi gozukmuyor millet incecik tvlerde goruyoruz :))
hihihi utandimm :) zaten hamile kaldigimda 53 kiloyla kalip 80 kilo gitmistim doguma cok simartmistm kendimi bir senede hala 67 kaldim benim gidisat hic iyi gozukmuyor millet incecik tvlerde goruyoruz :))
aa simdi gordum sende hamilesin ins saglikli alirsin kucana bende 7 inci ayimdan sonra almaya basladim ins sende alirsin cnm korkma cok istahin acilicak zamanla
hafta sonu oldugu icin yasadigim bolgede sadece bunu bulabildim kapali heryer canim yoksa hepsinden ayri ayri alicakdim :) ama yarin kesin kan testi yaptiricam