• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Anlamadım canım ya..Yani ben mutfağa girip "Napıyorsun?" Diye sormazdım."Günaydın,kahvaltımı yapıyoruz?Eline sağlık "derdim.Böylece güne mutlu başlardık.Ama tabi konu sahibi akşamdan tartışarak uyuduğu için,kızgın uyanmış olabilir.
Yani bende senin gibi yapardım ama ven yemicem dersem yada derse ikimizde yemeyiz.

Cok dogru soyluyosun.
Suanda hic oyle bi ruh halinde degilim ama, icimden onunla konusup ozur dileyecek birsey gelmiyo, ve biliyorum ayni konuyu acarsam yine tartisicaz..

Bu ara biraz sessiz olsak ayri takilsak nasi olur.. yani yemek yeriz birlikte bisi acar izleriz belki ama oyle vicik vicik yerine ikimizdede bazi seyler sogusa ?

aslinda kedi almayi dusunuyodum.... bu cok iyi fikir olabilir. onunla oyalanirim baya oynarim falan..
aklına hala sessizlik mi gelior?
ve konuştugunda da
vıcık vıcıklık
yeniden kavga cıkar
içimden gelmiordan basks hiç birsey gelmior

Kahvaltı malzelerini ortaya koyup kendinize birer servis tabağı alıp o şekilde yemiyormusunuz kahvaltınızı?Tabldot usulümü besleniyorsunuz?Herkes kendisinemi hazırlıyor çözemedim yani.Erkeklerden bizim kadar ince düşünmesini beklemek hata bence.Ben olsam " oo kahvaltımı yapıyoruz,eline sağlık" derdim.Eşiniz bıkmış artık yanlız haberiniz olsun.

kendine yumurta yapicakti napiyosun dedigim esnada, sanada yapayim mi askim dedi o zaman.
bende evet bende giyineyim bu arada desem, kahvaltimi etmis, mutlu mesut kocamla sohbet etmis boyle bir gun baslamis olurdum.

ve dedigin dogru onceki aksamdan zaten gergindim.

aklına hala sessizlik mi gelior?
ve konuştugunda da
vıcık vıcıklık
yeniden kavga cıkar
içimden gelmiordan basks hiç birsey gelmior

ondan bi adim bekliyorum , o desin naber nasil gecti gunun, veya havadan sudan bi konu acsin...
anladim ne demek istedigini yani yemek esnasinda bisiler konusabiliriz gibi abartmadan, ama ondan gelse daha iyi degil mi..

napayim, eve gidip yemek yapicam. gelince yemek yiyelim mi diye sorarim.. hani icimden cok fazla konusmak gelmiyorki...

ne yapabilirim baska?
düşün düşün. üret...
fikrin yok mu? beyin fırtınası yapalım,??

Evet eşinizin hakaret etmesi hiç hoş değil ama bence adamın tüm sabrını ve toleransını bitirmişsin, artık tavırlarına tahammülü kalmamış. Hiç kusura bakma ama senin geçinmeye gözün yok. Ya da kusura bak önemli değil de adam artık haklı yani. Sabır taşı olsa çatlar, adam iyi tahammül ediyor. Ben olsam çoktan boşamıştım seni. Kadın olarak biz bile böyle söylüyorsak bir erkeğin düşüncelerini düşünemiyorum yani.

ondan bi adim bekliyorum , o desin naber nasil gecti gunun, veya havadan sudan bi konu acsin...
anladim ne demek istedigini yani yemek esnasinda bisiler konusabiliriz gibi abartmadan, ama ondan gelse daha iyi degil mi..
hatalı sensin?? degil mi? neden adam sana laf atsin??
asiri önemsenmeyi istemek de sorundur??

kendine yumurta yapicakti napiyosun dedigim esnada, sanada yapayim mi askim dedi o zaman.
bende evet bende giyineyim bu arada desem, kahvaltimi etmis, mutlu mesut kocamla sohbet etmis boyle bir gun baslamis olurdum.

ve dedigin dogru onceki aksamdan zaten gergindim.
Konu sahibi 16 yıldır evliyim eşimle hiç sizin gibi küfürlü bir tartışmamız olmadı.Sizin tartışmanızın çeyreği bizim evde olsa, ne o bana " sana kahvaltı hazırlayım mı aşkım?" der nede ben ona derim.Yani eşiniz unutabilen kinci olmayan bir adam bu iyi bence.Eşiniz agresif biri bukadar sorguç olmazsanız sıkıntı bitecek yani.

Bana sıkıntı bitecek gibi gelmedi. Küfürler, hakaretler havada uçuşuyor. Saygı tükenmiş ve yerine gelmesi çok zor. Şimdi düzelseniz bile en küçük kavgada aynk şeyleri duymaya hazır olun. Siz de hatalısınız tamam ama o şekil konuşan bir adamın akşam yüzüne bakmak da zor. Ne demek s. Git. Aşağılık falan

Bana da biraz haksızsınız gibi geldi. Benim eşim uzakta mesela bazen mesaj atıyorum atıyorum cevap vermediği oluyor içimden diyorum ki zaten benim kocam mesajımı görseydi ya da müsait olsaydı cevap verirdi. Yani eşinize güvenin mesaj attığınızda cevap vermediyse bi sebebi vardır elbet. Hemen kötü şeyler aklınıza getirmeye gerek yok. Ayrıca erkekler bizim gibi ince düşünemezler onlar düz mantıktır. Sana kahvaltı hazırlayayım mı diye soruyorsa eğer evet demen gerekirdi. Sen hayır diyipte o da ince düşünüp hazırlayayım hep o bana hazırlıyor demez yani. Bence biraz sessiz kalın bir süre sinirlerinizin dinmesini bekleyin. Eğer içinizde hala sevgi varsa bişeyler düzelir. Oluruna bırak yani.

Konu sahibi 16 yıldır evliyim eşimle hiç sizin gibi küfürlü bir tartışmamız olmadı.Sizin tartışmanızın çeyreği bizim evde olsa, ne o bana " sana kahvaltı hazırlayım mı aşkım?" der nede ben ona derim.Yani eşiniz unutabilen kinci olmayan bir adam bu iyi bence.Eşiniz agresif biri bukadar sorguç olmazsanız sıkıntı bitecek yani.

Agresif ve cok tartismaktan dolu sabri yok ondan cok kirici , saygisiz davraniyor .

Ya cok büyütüyorsun olaylar bu noktaya geliyor...
Iyi geceler dedin duymadi mi boşver yat ya da tekrar söyle tabiki normal ardindan laf sokmadan,
Kahvaltıyıda sormuş sana o zaman eger istiyorsanız söyleseydiniz iste ustunden geçince degil aninda diyeceksiniz, sonradan neden hazırlamadin demek sacma kavga sebibi olabiliyor sizde, bu konu için demiyorum ama hakli oldugun bir meselede olsa eşinin gözünde haksız olacaksın parlayacak, kizacak vs ama bu hakaret hic güzel degil yahu

Hatali olabilirim yaptigimda ama bi suru laf etti suanda ona askim canim yaparsam rol yapmis olurum...
sen hala aynı yerde seyir halindesin...az geliştir ufkunu...
ben derim ama işe yaramaz. senin çözüm bulman lazım.
belki de sen bu çözümsüzlük ve aşırı gerginlikten hoşlanıyorsundur ?
yaşam ve evlilik şeklinin böyle olması hoşuna gidiyordur ve bundan kurtulmak için gercek bir çaba sarf etmiyorsundur ??
acaba bu olabilir mi ?
yapmacıklık ne demek ya... siz evlisiniz. aranızda bu his olamaz. geç, bu bahane degil..

yok valla dalga gecmiyorum, inan artik ikna ol, her seferinde ayni yorum geliyor senden
ben sana inanmiyorum. geri kalan herkes ama herkes inanabilir. bir insanin Saglikli mantikli bir insanin boyle davranislar icerisinde bulunmasi mumkun degil. tmy psikolojik ciddi cok ciddi sorunlarin var ya da sen tamamen eglencesine yazziyorsun burada.
hem sen calismiyor musun nasil cevap verebiliyorsun bukadar cok?
bence artik kendine baska bir mesgale bul. gercek oldugunu dusunmedigim.icin esin hakkinda yorum yapmayacaktim ama %1 ihtimali bile degerlendirerek soyluyorum. omrumd kufur etmedim sadec birkere trafikte uzerime yuruyen bir adama onun.agziyla konustum ama esinin yerinde olsam ben de ayni tepkiyi gosterirdim. cekilmez ve katlanilmazsin. Allah yakinlarin sabir versin. dogruysa yazdiklarin... yalansa yine sabir versin.zira bukadar uydurmasyon yasamak yazmak herkese nasip olmaz.

Kendine kedi köpek al diyenlere ithafen yazıyorum. Eşinizle 3 gün sonra iyi olup hayvanı bir kenara atacaksanız sakın kedinin köpeğin günahına girmeyin. Ayrıca almayın "sahiplenin". Sokakta bir sürü sahipsiz kedi köpek var. Konularınızı hep görüyorum. Eşiniz dışında bir dünya var farkına varın. Bir eşinize kendinizi endekslemişsiniz ağzından çıkacak lafa bakıyorsunuz. Biraz özgüvenli olun lütfen.

Back
X