- Katılım
- 14 Eylül 2014
- Mesajlar
- 22.276
- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 109.470
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
- #201
ben sana inanmiyorum. geri kalan herkes ama herkes inanabilir. bir insanin Saglikli mantikli bir insanin boyle davranislar icerisinde bulunmasi mumkun degil. tmy psikolojik ciddi cok ciddi sorunlarin var ya da sen tamamen eglencesine yazziyorsun burada.
hem sen calismiyor musun nasil cevap verebiliyorsun bukadar cok?
bence artik kendine baska bir mesgale bul. gercek oldugunu dusunmedigim.icin esin hakkinda yorum yapmayacaktim ama %1 ihtimali bile degerlendirerek soyluyorum. omrumd kufur etmedim sadec birkere trafikte uzerime yuruyen bir adama onun.agziyla konustum ama esinin yerinde olsam ben de ayni tepkiyi gosterirdim. cekilmez ve katlanilmazsin. Allah yakinlarin sabir versin. dogruysa yazdiklarin... yalansa yine sabir versin.zira bukadar uydurmasyon yasamak yazmak herkese nasip olmaz.
Ben de inanmıyorum.
Benzer yemekli bir konu vardı. Yine bir gün dışarda yemek yerlerken tadına bak dememiş diye aynı kavgayı da yaşamışlardı güya.
Bir insan aynı şeyi on bin kere yapıyorsa aynı kavgayı yüz kere yapıyorsa ya zekada bir sorunu vardır ya kavga etmek hoşuna gidiyordur. Yada burada eğleniyordur
Ben de burada dalga geçtiğini düşünüyorum herkesle