- Konu Sahibi peaceful16
onu umursamayın ve ondan artık hiç bir beklentiniz olmadığı söyleyin evin içinde sessiz sedasız takılın sonra sizinki ne oluyor lan sana artık umursamıyorsun diye düşünüp kafası Dank edebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet her dediginde bir sey ariyorum artik cunku hep mesgul, hep yogun, hep musait degil, herseyi duyabiliyo herseye vakti var ama bana yok. artik ben onun kasitli yaptigini dusunuyorum, belkide dedigin gibi ben bu raddeye getirdigim icin artik icinden gelmiyo zoraki oldugunu hissediyo belki.
Dogru, her hareketinden veya sozunden bir anlam cikarabiliyorum kendimce. Bu da cok yorucu bisey, surekli tetikte olmak yani. bu davranislarimin altinda kaybetme korkusu, ozguven sorunu yatiyor dedi psikolog.
Deniyorum evet, ve degismek kolay degil, ozellikle yillardir davranis bicimim oldugu icin, psikolog bana tek tek gitmemiz gerektigini soyledi, ilk asamada bana disarda bir hobi bulmak, esim yanimda degilken (iste veya seyahatte) ust uste arayip mesaj atmamak bu usteleme hissim oldugunda da kendime yarim saatlik zaman dilimleri koyup bu sekilde sureyi arttirmami (bunu yaparken insan birseye dalip o usteleme hissinden cikarmis) ve evin icindede kitap okumak, dizi izlemek veya bir mesgale bulup kendime ozel alan yaratma odevlerini verdi :) bunu da paylasiyorum hem burda sorunu olan varsa okuyup faydalanabilir.
bunu konusali 1 hafta oldu kadinla, hangisini yaptin dersen hala yapamadim bocaliyorum. usteleme hissi uzaktayken astim diyebilirim bu kadar kavgaya eski peace olsa bugun 10 kere arar, mesajla tartismaya devam ederdi ama ben hic bisi yapmadim.
yani umuyorumki basarabilirim. burda herkes psikolog psikolog demis , evet psikologla gorusuyorum, 2 haftada 1 gorusucez zaten arkadasim..
Aslinda bakarsan baya bi cabaliyosun. Uzun uzun yazmandan belli.
Ama keske burda " evet degismek istiyorum" dedigin gibi esinede soylesen. " ben seni seviyorum ve yanlis yaptigimin farkindayim, senin icin duzelicem" diye bilsen. Cunku cokta gururlusun.
Belki soylersin.
Ama korkarimki sen bu cumleyi agzinla soyledikten snra " neden bana boyle demedinde soyle dedin" diye yine tetige gecmen olasi.
Oysaki bir tek sevdigini ve sevildigini dusnsen bi seferligine.
Ve hep kurdugun cumlelerden baska bi seyler soylesen o duzelmek isteyen yureginden koparip.
Adamin psikolojini bozuyorsun tabi bagirir adam napacakti ? Tamam küfür etmesi fazla olmus ama sonucda buda bir insan... bu kadar üzerine gitme olur olmaz seyede trip atma koca kadinsin. Yakismiyor !
Adamin psikolojini bozuyorsun tabi bagirir adam napacakti ? Tamam küfür etmesi fazla olmus ama sonucda buda bir insan... bu kadar üzerine gitme olur olmaz seyede trip atma koca kadinsin. Yakismiyor !
Ben 6 yaşındaki çocuğa her seferinde kapıdan girince üstünü değiştirtemiyorum koca Ada'ma karışma bu kadar
Çamaşırın o an yıkanma zorunluluğu mu var
Ne zaman sepete girerse sonra yıkanır her akşam çamaşır yıkanmaz ki zaten
Ada'm bu hafta sonu evde oturmak istiyor her hafta çıkıyorsunuz o hafta da sen ona uy ve evde kal
Neden hep o sana uysun diye bekliyorsun ki
bencede dogru olsn bu..
kendinle ilgilen ve ben olsam aksam yemek yapmam.
bilmiyorum biz 7 senelik evliyiz, kavga ettikten sonra esim 15 dk sonra siritarak yanima gelir ya da kosede bi yerde sıkıştırır, bn pek yuz vermem ama sadece tavsiyem bunaltma herseye alinma ve fiziki temasi canli tut..
Birden fazla konu acman mesele degil; hep ayni yorumlar yapildigi halde tek bi tanesini bile uygulamiyor olman mesele.. Madem verilen tavsiyeleri uygulamayacaksin, nicin buraya sorup duruyorsun?
Esini de bezdirmissin benim anladigim, dil dokmekten tukenmis, yaptigi dogru olmasa da gozu dönüyor sende o veya benzer hal ve tavırları gorunce..
Yapma arkadasim yapma ya..
Takıntı haline dönüşmüş artik, her seyi ustune aliniyosun, her seyde esin cildiriyor.. Bir de seytan cok durtuyor belli ki tutamiyosun dilini.. Eslerin arasi bozulunca seytan keyif alir.. Artik kendine gel lutfen; isler geri donulmez hale gelmeden..Uygulamaya calisiyorum, psikologlada gorusuyorum artik.
Esim bezdi , tahammulu cok az her ufak biseyde geriliyor . haklida. umarim kendimi tutabilirim, biraz rahat olabilirim...
Haklı olduğunu söylememizi umuyor biraz da arkadaşı yok konuşacak dertleşecek kimsesi yok diye düşünüyorum ben..bir arkadaşına yazsa bizim kadar çok cevap vermez belki..burada sürekli bir iletişim var ben biraz da buna bağlıyorum yani..
Bir de mesajlarda Sen haksızsın eşin haklı dendiğinde ama bana küfür etti ama bana şunu dedi diyor,aslında kendini hiç suçlu görmediğine inanıyorum ben. Laf olsun diye yazıyor. Sen şunu yaptın dendiğinde ama o bunu yaptı diye cevap vermesi bana bunu düşündürüyor yani.
Konuya çözüm getirici bir şey yazmak istemiyorum ya da konuyu yorumlamak,iki hafta sonra aynı konu geri gelecek eminim çok şey diyen olmuştur..
Ya madem öyle biraz da bırak kendi aklına gelsinEsim ustunu bazen yatana kadar degistirmez ve gomlegini bi yere katlar koyar- aslinda kirlidir, pantolonunu dolabin kapisina asar, bu sekilde durur bi iki gun. hic biseyi dolabina kaldirma huyu yok. bende pesinde dolasiyorum surekli. ondan dolayi eve geldigi anda basliyorum ustunu degistir kirlini sepete at. evet cok gicik biliyorum.
eger soylemezsem oyle kalir, etrafa koyar esyasini. o da surekli bana karisma istedigim zaman atarim, ustumu degistiririm diyo.
esim genellikle evde olmak istiyo haftasonlari, daha dogrusu 1 haftasonu evde oturalim, diger haftasonu bi gun disari cikalim diyo. seyahatleri cok yogun oldugu icin fazla zorlamiyorum artik.
biraz bencilim hep bana uysun diye bekliyorumaslinda o cikmak istemedigi zaman ben kendim cikip bi dolasip gelebilirim bisey demez buna.
peaceful16 biraz rahatlatmaya ihtiyacın var
Gitme eşinin üstüne
Hayatta daha büyük problemler var
Hastalık gibi
Suanda aileden uzakta yabancı bir ulkedesin ve eşinden daha yakin kimse yok sana
Neden hayatınızı güzelleştirmek yerine devamlı kavga ederek geciriyorsun
Bak yurtdisindasin geziler planla birlikte vakit geciremeseniz bile boyle geziler çiftleri daha çok yakınlaştırdıgina inaniyorum
Ayrıca hiç kimsenin hayati kolay değil boyle işinde gücünde adamı bulmussun opte başına koy
Birde türk ailesiyiz yazmissin bireysel takilmiyoruz diye türk ailelerinde genelde kahvaltıyı da (malesefki)kadın hazırlar bak esin hazırlamış sende evet bana da hazirlayiver birşeyler diyiver.
Esin senden çok çalışıyor diğer konularından biliyorum adam yoruluyor evinde rahatlamak istiyor sen onun biraz suyuna git bak o sana ne kapılar açacak eminim...
Inanmiyorum evliliginizi yokusa surmek icin her seyi yapiyorsunuz. Ufacık bebekler gibi surekli ilgi istiyorsunuz ama artık büyüyün. Adama yazık bu kadar ustune gidilmemeli bir insanin tabiki hakaret vs cok yanlis seyler ama sen cok abartiyorsun ve onunda sabri kalmadi belli ki.
Sana ne yapsa yaranamaz cok memnuniyetsizsiniz cunku.