peaceful16
Yine gercekten pes pese sorularla sıkmıssın. Aslinda sen boyle detayci olup herseye takilmasan onunda eline boyle kufur etmek icin koz vermezsin. Birak bu senede yapmiyo mu yapmasin kufur yemekten biseyleri bozmaktan iyidir, ki zaten tatilde kutlarizda demis yani hic bir sey yapmayacak degilsiniz.
Sen bunlari yavas yavas idrak edeceksin bence. Eger gercekten duzelmek istiyorsan tabi, burdaki insanlarin aksine ben iki gun sonra duzelmeni beklemiyorum zaten bir yardim bir sey almadan.
Seni burdan ancak motive edebilirim hos 1 yildir ediliyorsun ama, yinede son demlerin oldugunu bildigin halde o yuzden extra caba gosterecegini dusunuyorum.
Bence o yazana,arayana kadar yazip arama sende. Baska seylerle mesgul ol. Gercekten yap ama bunu. Sonra sen yazdiginda adam nasilsa kufur ediyorum susuyor anca boyle onunu alirim bunun diyor hakli olarak bir nebze.
Ona bunu dedirtme. Arayincada alttan alttan soguk ol ama trip atar gibi degil. Eve gelincede sirnasma,birak napiyosa kendi yapsin. Yemekte o soru sormadikca konusma ama bunlari surat asmadan yap tamamen dogal.Sen git aksam fsrkli bir borek corek yap.Cok ustune dusmedigini ilgilenmedigini farketsin.
İlk amac bu zaten. Hersey bir anda gulluk gulistanlik olamaz sende iyi biliyorsun. Buralara nasil getirdiysen o sekilde toparlayacaksin.
İlk amacin sakinligini,surat yapmadigini,biseylere eskisi kadar takilmadigini belli etmek.
Eger bunlari GERCEKTEN yapiyor oldugun gun sana yine kufur ederse o zaman sende ona edersin. Simdilik bunlarin dusunmeyelim..