• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımlar için teşekkürler

gevese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
9
3
3
Açık sözlü dobra biriyim eğlenceli ama evini mabedi gibi kullanan ve huzurun en doruk zamanını evimde yaşadığımı iddia ederim. Ama evlendiğim günden beri evimde huzur bulamıyor hatta evimden nefret ediyorum. Her gelen pozitif bir enerjiyle evime bayıldığını söylüyor ama ben burayı bir cehennem havasında gördüğüm için 'Teşekkürler' deyip susuyorum. Bundan tam 1 yıl öncesine kadar bekardım. Evet yanlış okumadınız tam 1 yıl. Ama eşim ne kadar harika bir insan olursa olsun (ki çok efendi dürüst ve çalışkandır. Romantik ve süpriz yapmayı seven bir adamdır.) ben artık evli olmaktan sıkıldım. Bir kaç kez bunu konuşmaya çalıştık ama bi türlü geçmiyor bu sıkılma hissi. Evden eşyalardan ondan içinde bulunduğum herşeyden. Bilmiyorum ama bekar hayatım evliykenden 100.000 kat daha rahat ve daha keyifliydi. İlk zamanlar çocuk yapsam mı diye düşündüm ama çocuk istemiyordum bunu sırf erken anne olayım diye yapamayacaktım. Çalışmamı istemiyor ''herşeyimiz var araban kapıda istediğin yere git'' diyor ve bunları çok içten söylemesine rağmen bana batıyor. Sürekli beraberiz ev işi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum kadın çağırıyor ama kadın haftada 1 geliyor yine işler 6 gün bana kalıyor. Bi kaç kez boşanmak istediğimi söyledim sevgim bitti dedim ailemle konuştum ama ailem içinde olduğum buhran depresyon ne dersiniz bilmiyorum ama duruma saçmalama flan diye yaklaştı. Bana bitecek gibi geliyor. Ama kafam karışık lütfen bi çözüm sunun.

cnm sadece eski hayatını ozluorsundur. sorumluluk az hayat bekarlara guzel genelde :) erkeklerdede oluyor bu. ama artık bazı seylerin degıstıgını kabul etmelisin. evlendın ve evın var kocan var.. once bunları kabul et.. kocana alıstıgın ıcın böle davranıor olabilirsn.. belkide arkadaslarınla sehır dsıında yapacagın tatıl iyi gelebilir

cnm sadece eski hayatını ozluorsundur. sorumluluk az hayat bekarlara guzel genelde :) erkeklerdede oluyor bu. ama artık bazı seylerin degıstıgını kabul etmelisin. evlendın ve evın var kocan var.. once bunları kabul et.. kocana alıstıgın ıcın böle davranıor olabilirsn.. belkide arkadaslarınla sehır dsıında yapacagın tatıl iyi gelebilir
Aynn katılıyorum Size.Belki eşine aşık değilse o yüzdende soğumuş olabilir

'24' yaşındayım.
evlilik depresyonunu hiç duydun mu biraz araştır..sen kendini kaptırıp telkin yoluna gitmediğinden benliğinde olayı daha da büyütmüşsün hani yaşın küçükte değilmiş..ayrılmayı düşünene kadar öncelikle bir uzman yardımı alman gerektiğini söylesem ,bu önerimi kabul eder misin gerçekten etkisini göreceksin..çünkü evli olduğuna inanamıyorsun bilinçaltında artık büyüdüğünü zamanının geçtiğini gençliğini kaybettiğini düşünüyorsun bu sebeple bekarlık yoluna gitmeyi tercih ediyorsun..bir uzman kısa sürede çözer senin işi..

canim ben de 28 yasindayim, daha evleneli 4 ay oldu ve seni cok iyi anliyorum. ben evlenmeden once cok bagimsiz bir hayat yasiyordum. annem babam cok rahat insanlar. universiteyi yurt disinda okudum, geldim annemlerden ayri baska bir sehire gittim orada kuzenimle kaldim, calistim, orada esimle tanistim. ikimizin de memleketi ayni, ailelerimizin oldugu sehire geri donduk ailelerimizin evinde yasadik orada calismaya basladik, birlikteligimiz devam etti. 5. yilin sonunda da evlendik bu yil. ama ben de ilk baslarda cok garipsiyordum. evimi tam istedigim gibi dekore ettim, esim her karari bana birakti, esyalarin hepsini ben sectim, ama ilk baslarda kendimi baska birinin evinde misafirmisim gibi hissediyordum. hep sanki o ruya biticek ve ben annemlerin evine geri donucekmisim gibi hissediyordum. ve bunu icten ice gercekten dileyip keske olsa diyordum. ara sira agliyordum annemi babami ozleyip, halbuki ayni sehirde ve cok yakin oturuyoruz onlara, ama yine de ben de bi turlu isinamamistim evlilige. daha yeni yeni alismaya basladim. suan cok daha iyiyim, evimi seviyorum, artik annemlere gidince bi sure sonra artik evime gitsem de soyle rahat rahat uzansam diyorum =)

sana tavsiyem, evliligini daha renkli hale getirmen. cunku ben emin degilim acaba evlilikten mi hoslanmiyorsun, yoksa esine mi cok baglanamadin? belki de onunla rahat hissetmiyorsun kendini? ne kadar zamandir taniyorsunuz birbirinizi? birlikte keyifli aktiviteler yapabilirsiniz, begendigin aksesuarlari tablolari alip evine yerlestirip daha renkli ve sevimli hale getirebilirsin.. ama bence once sorunun kaynagini bulmaya calis, ki onu da belki bir psikolog yardimiyla bulabilirsin..

evlilik depresyonunu hiç duydun mu biraz araştır..sen kendini kaptırıp telkin yoluna gitmediğinden benliğinde olayı daha da büyütmüşsün hani yaşın küçükte değilmiş..ayrılmayı düşünene kadar öncelikle bir uzman yardımı alman gerektiğini söylesem ,bu önerimi kabul eder misin gerçekten etkisini göreceksin..çünkü evli olduğuna inanamıyorsun bilinçaltında artık büyüdüğünü zamanının geçtiğini gençliğini kaybettiğini düşünüyorsun bu sebeple bekarlık yoluna gitmeyi tercih ediyorsun..bir uzman kısa sürede çözer senin işi..

Aslında denedim. Zaten narsist bir kişiliğim bu beni daha çok zorluyor. Biraz araştırdım ama tatmin edici pek yanıt yok. Hep ayrılıklar hep bu kadar beklemeseydim yazılı forumlar. Yani vakit geçtikçe üstüme geliyor herşey. Eşimin iyi niyetini bile kötü yorumluyorum.

Aslında denedim. Zaten narsist bir kişiliğim bu beni daha çok zorluyor. Biraz araştırdım ama tatmin edici pek yanıt yok. Hep ayrılıklar hep bu kadar beklemeseydim yazılı forumlar. Yani vakit geçtikçe üstüme geliyor herşey. Eşimin iyi niyetini bile kötü yorumluyorum.
cevabı kendin veriyorsun narsist kişiliğim derken..ama o kibirli ruh halin çevrende kimse olmadığında da patlak verecektir emin ol..o narsist özellikler bendede var biraz terapistim söylemişti..denedim deme vazgeçme birdaha dene..iyi bir terapist bul ve git..hatta aynı anda eşinle evlilik terapistine git ..senin lehine olur bunlar ilerde hiçlikten yuvanı yıktığın için vicdanın peşini bırakmaz arkadaşım..bir sene sonra dönüp geriye baktığında Allahallah nasıl biriydim neden böyle yapmışım az daha hayatımı karartacakmışım dersin..düzeleceğine emin olarak söylüyorum:KK66:

Bilmiyorum içimde ki hissi tarif edemiyorum işte. Bir çok kişinin keşke dediği şeyler bana batıyor. Resmen bunaldım. Bu monotonluk bana batıyor. Bu konu da şaka değil. Buraya da dalga geçilmesi adına değil belki benim gibi bu durumu yaşayıp tecrübeli bir dayanışma kurarız diye yazdım. Çünkü bu his 5. yıl itibariyle başlaması gerekiyor ama ben 1. yılda bunu yaşıyorum. Sorunun tamamına önemle cvp verirseniz ben bundan faydalanicam. Komik bulanlar için ise buraya dayak yiyorum yazmakla ruhsal boşluk içindeyim yazmak neredeyse eşit. Rica edicem hafife almayın.

Bilmiyorum içimde ki hissi tarif edemiyorum işte. Bir çok kişinin keşke dediği şeyler bana batıyor. Resmen bunaldım. Bu monotonluk bana batıyor. Bu konu da şaka değil. Buraya da dalga geçilmesi adına değil belki benim gibi bu durumu yaşayıp tecrübeli bir dayanışma kurarız diye yazdım. Çünkü bu his 5. yıl itibariyle başlaması gerekiyor ama ben 1. yılda bunu yaşıyorum. Sorunun tamamına önemle cvp verirseniz ben bundan faydalanicam. Komik bulanlar için ise buraya dayak yiyorum yazmakla ruhsal boşluk içindeyim yazmak neredeyse eşit. Rica edicem hafife almayın.

size benzer bir arkadaşım var evliliğinin 6.ayında boşanma kararı aldı sebep:evlilik ona göre değilmiş,hayata birinin gönüllü hizmetçisi olarak gelmemiş ağır geliyomuş ütüsünü yemeğini yapmak

eski eşide her kızın hayal ettiği parmakla gösterilecek bir tip

iyilerin hiçbir zaman kıymeti bilinmiyo işte

size benzer bir arkadaşım var evliliğinin 6.ayında boşanma kararı aldı sebep:evlilik ona göre değilmiş,hayata birinin gönüllü hizmetçisi olarak gelmemiş ağır geliyomuş ütüsünü yemeğini yapmak

Tam olarak bu işte. Gönüllü hizmetcilik. Bu çok ağır geliyor. Annemin evinde pek bişey yapmamışım. Alışkın değil bünye yok sabah kalk süpür sil yemek yap. Ben kalkıp duşumu alır işime gider is çıkışı keyfim ne isterse onu yapardım. Bi hayatım vardı ve su an bi karanlık başka bişey yok.

aynen ya iyilerin kiymeti bilinmiyo

Back
X