• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınızı istiyorum

melekfatma

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
1.144
1.600
333
Akşam esimin telefonunu karistirirken Applock diye bir program gördüm girdigimde sifre istedi tabiki bilmedigimden giremedim ama ayarlarina girdigimde sifreyi unuttuysaniz ..... hotmail adresine sifre gonder secenegi vardi.yazan hotmailde bildigimin dışında bir mail adresiydi.sabah işyerine geldigimde hotmaile gireyim aklimdaki sifreleri deneyeyim dedim ama boyle bir adres yok dedi.kendi hotmailden ekleyeyim dedim o adresi ekledi ve ben sildim.oyle bir adres yoksa neden hotmailim ekledi ve esimin sifre seceneginde neden oyle bir adres yaziyordu? Internetten anlayan arkadaslar varsa yardimci olmasini istiyorum aklimdaki soru isaretlerinin gitmesi icin

Son düzenleme:
bunu eşinize sorsanız? güvenmiyorsunuz ki böyle çözmeye çalışıyorsunuz?

AppLock çeşitli uygulamaları şifre ile çalıştırmak için kurulmuş sanırım. Bunu çocuğu olmayan bir insanın telefonuna eşinden habersiz kurması ne kadar mantıklı? Nette biri uygulamayı silerken şifre soruyor mu diye sormuş. Eğer sormuyorsa gereksiz demiş. Soruyor mu sormuyor mu bilemedim ama akşam bir uygulamayı kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ama tabi ondan sonra eşinizle nedne kaldırdığınız neden telefonunu kurcaladığınız konusunda konuşmak zorunda kalabilirsiniz.

kafanızı bu tarz kuşkularla dolduracağınıza eşinize tüm olayı anlatın bencede en doğru bilgiyi ondan alırsınız... aksi takdirde dedktif gibi iz sürerek kendinizi yıpratırsınız .. üzülmeyin bence

Son düzenleme:
Konu oyle bir program yuklemesi degil.bir cocugumuz var ayrica program onceki gun yoktu beraber telefonuna bakmistik cunku.dun yuklemis.sorun baska bir hotmaili yazmasi.sorarsam o hotmaili neden kullaniyon diye baska biseyler varsa silmezmi ne bileyim baskalariyla mesajlasmak gb.

Konu oyle bir program yuklemesi degil.bir cocugumuz var ayrica program onceki gun yoktu beraber telefonuna bakmistik cunku.dun yuklemis.sorun baska bir hotmaili yazmasi.sorarsam o hotmaili neden kullaniyon diye baska biseyler varsa silmezmi ne bileyim baskalariyla mesajlasmak gb.

Arkadaşım desene. Eşimin insanlarla yazıştığı mail adresi farklı, oyun olsun, facebook olsun böyle telefon uygulaması olsun verdiği mail adresi farklıdır. Aslında hep keşke ben de böyle yapsaydım demişimdir. Fırsat sitesidir şudur budur buralara yazışma mail adresi vermek yerine sadece bu işler için bir mail adresi tutup onu vermek oldukça yaygın.

Eşi zaten bişeyler karıştırıyorsa doğru bilgiyi alması mümkün mü sizce?
eşinize, neden sormuyorsunuz demişsiniz de :18:

Benim de yazışmalarım, arkadaşlarımla kullandığım, "gerçek" emaillim farklıdır, yok alışverişti, internette bir forumdu kullandığım mail farklıdır. Çok normal bu.

Eşinizin şüphe uyandıran hareketleri mi var ki bu kadar kuşgucu davranıyorsunuz? Yapabiliyorsan doğal bir şekilde sor. Mesela o da yanında iken telini al, oyna, sonra da aa canım bu ne ki, yeni bir uygulama mı indirdin de?

Ortada bişey yokken biri benim bişeyler karıştırdığımı ima etse, ben çok bozulurum. Kendini eşinin yerine koyarak hareket et. O sana aldatma gibi bir ithamda bulunursa tepkin ne olur?

E postanın sonundaki .tr kısmını falan unutmuş olmayasınız.

Sonuna tr ekledim gene yok.boyle bir hesap yok diyor. Ama kisi listeme ekleniyor. Esimden korkmadim yanlış anlama olmasin kavga etmekten belkide duyacaklarimdan korktum.7yasinda dunya guzeli bir kizimiz var esim telefonunu saklamaz benden bende oyle.cuzdaninida.para lazim olsa istedigin kadar al kendin der herseyi orta yerdedir evde pc var ama donup bakmaz.telefonundanda pek oyun haber felan karistirmaz evde.ilk defa böyle bir şey basima gelince ani tepki vermek istemedim nedense

Sonuna tr ekledim gene yok.boyle bir hesap yok diyor. Ama kisi listeme ekleniyor. Esimden korkmadim yanlış anlama olmasin kavga etmekten belkide duyacaklarimdan korktum.7yasinda dunya guzeli bir kizimiz var esim telefonunu saklamaz benden bende oyle.cuzdaninida.para lazim olsa istedigin kadar al kendin der herseyi orta yerdedir evde pc var ama donup bakmaz.telefonundanda pek oyun haber felan karistirmaz evde.ilk defa böyle bir şey basima gelince ani tepki vermek istemedim nedense

Eşin telefonunu saklamaz,cüzdanı ortadadır,pc sine dönüp bakmaz,eeeee derdin ne?
Şimdi telefondaki bir uygulamada şifre sordu diye mi,adamdan şüphe ettin.Bir de insan eşinin telefonunu karıştırır mI?

Daha once kendi resminin oldugu bir facebook hesabi cikti karsima isim olarak bu hotmail adresindeki isim vardi resim esimindi ama.1-2yil onceydi sanirim.benim degil arkadaşin demisti enson 2008 giris yapilmisti inceledigimde.arkadasinsa senin resmin ne arıyor dedim izinsiz kullanmistir dedi kizlar filan eklenmis sohbet edilmis okuyamadim.yanimda kapatti o adresi facete iptal etti yani.arkadasininsa sifresini nasil biliyon yada aramiyon benim fotomu neden kullaniyon diye.simdi arattigimda facebook tan o isim yok evet ama o mail adresinide kapatmisti o zaman. tekrar karsima cikinca mideme agrilar girdi tesmen

Eşin telefonunu saklamaz,cüzdanı ortadadır,pc sine dönüp bakmaz,eeeee derdin ne?
Şimdi telefondaki bir uygulamada şifre sordu diye mi,adamdan şüphe ettin.Bir de insan eşinin telefonunu karıştırır mI?

Sadece bu nasil programmis bakayim biseye yararsa bende yukleyeyim demistim ikimizde ayni model telefon kullaniyoruz.birbirimizin uygulamalarini begenirsek indiriyoruz.kendimi yemekten kahvalti edemedim daha.

Ayrica konu uygulamadaki sifre degil.sifrenin gidecegi hotmail adresi.

Herşey bu merakımızdan oluyor ya ben de eşimin bir kere haksız yere günahını aldım, şimdi pek kurcalamamaya çalışıyorum herşeyini. Ama sevgiliyken de bu şüpheciliğimden ötürü ufak bir yalanını yakalamıştım, bilmiyorum sana kalmış iç güdülerini dinle kendini çok dolduruşa getirme.

Ayrica konu uygulamadaki sifre degil.sifrenin gidecegi hotmail adresi.

Bir programı indirirken veya bir linke girdiğinde senden mail adresi isteyebilir.Alışveriş siteleri bile istiyor.Ve insan bazen uyduruk adres oluşturup onu verebiliyor.Ya da telefonu ilk kullanmaya başladığı zamanlardaki mail adresini değiştirip başka mail adresi kullanmıştır.Ama bazı uygulamalar eski mail adresini tanıyordur.Yani sonuçta ne olursa olsun,kocanın herşeyi ortadaysa,şüphe edecek birşey yoksa,çok rahatlıkla eşine bu adres neden çıkıyor diye sorabilirsin.

Bir programı indirirken veya bir linke girdiğinde senden mail adresi isteyebilir.Alışveriş siteleri bile istiyor.Ve insan bazen uyduruk adres oluşturup onu verebiliyor.Ya da telefonu ilk kullanmaya başladığı zamanlardaki mail adresini değiştirip başka mail adresi kullanmıştır.Ama bazı uygulamalar eski mail adresini tanıyordur.Yani sonuçta ne olursa olsun,kocanın herşeyi ortadaysa,şüphe edecek birşey yoksa,çok rahatlıkla eşine bu adres neden çıkıyor diye sorabilirsin.

Belkide haklisin.ama telefonu daha2-3aylik.sifre gonder secenegi neden benim bildiğim degilde cok cok eskilerde vakaya karismis bir mail adresine gonderilmek istensin? Helede gorunce kiyameti kopartabilecegim bi adresse.Yanimda kapatmisti o adresi arkadaşımın deyip simdi kapanan adres nasil hotmailime kişilere eklenebiliyor? Demekki halen acik o adres yada benmi cok düşünüyorum

Son düzenleme:
Back
X