- 10 Nisan 2013
- 1.144
- 1.600
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
Herseyi ortada oldugu icin ikilemde kaldim sucsuzsa aramizi bozmak istemem guven tartışması yapmak istemiyorum ama icimide kemiriyor bu .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide haklisin.ama telefonu daha2-3aylik.sifre gonder secenegi neden benim bildiğim degilde cok cok eskilerde vakaya karismis bir mail adresine gonderilmek istensin? Helede gorunce kiyameti kopartabilecegim bi adresse.Yanimda kapatmisti o adresi arkadaşımın deyip simdi kapanan adres nasil hotmailime kişilere eklenebiliyor? Demekki halen acik o adres yada benmi cok düşünüyorum
Ben telefonumu aldığımda uygulamaları yüklerken mail adresi,şifre,kredi kartı adresi istedi.Bilirsin.Ben de herşeyde mail adresimi kullanmam.Çünkü reklamlar,gereksiz şeyler olabiliyor.O yüzden bunun için oluşturduğum bir mail adresim vardı,telefona da o zamanlar ne nedir bilmediğim için o mail adresini girdim.Ama kısa bir süre sonra kendi mail adresimi ekledim.Aradan 2 yıl geçti.Hala appsstore dan bir uygulama yüklediğimde eski mail adresi ekleniyor.Ama her uygulamada değil.
Eşinin ki de öyle bir durumdur.
O hotmail adresi yanlis yada kapaliysa ikaz vermesi gerekmezmi kizlar?
demek ki eşinizden şüpheleriniz var o yüzden bu konu sizi rahatsız etmiş, daha önce başka şeyler yakaladınız mı?
Yazmıştım okumamisiniz sanırım bundan 1-2sene once o isimle ilgili bi facebook profili gordum resim esimindi ama.sordum arkadasin facei.resmi benden izinsiz kullanmis kendini pek begenmiyor ondandir ben ona sonra sorarim dedi.kapatirken gördüm kizlar vardi konusulmus sohbet edilmiş yanimda kapatti okuyamadim madem arkadasin ona sormadan nasıl profilini kapatirsin hem sifresini nasil biliyon benim arkadaslarimda facebook sifremin ne isi var.simdi o ismi arattigimda çıkmıyor birsey
Sonuna tr ekledim gene yok.boyle bir hesap yok diyor. Ama kisi listeme ekleniyor. Esimden korkmadim yanlış anlama olmasin kavga etmekten belkide duyacaklarimdan korktum.7yasinda dunya guzeli bir kizimiz var esim telefonunu saklamaz benden bende oyle.cuzdaninida.para lazim olsa istedigin kadar al kendin der herseyi orta yerdedir evde pc var ama donup bakmaz.telefonundanda pek oyun haber felan karistirmaz evde.ilk defa böyle bir şey basima gelince ani tepki vermek istemedim nedense
ÇÖZÜM : İLGİLİ PROGRAM BİR ŞİFRELEME programıdır yani önemli olan o program ile hangi uygulamaları şifrelediğidir.(galeri,facebook,whatshap,sms,mail.... vs ) öncelikle yapılacak şey ayarlar bölümünden bu programı telefondan kaldırmak böylece şifreleme yaptığı tüm diğer programlarda şifresiz hale gelicektir. ama arkadaşım pek hayraalamet görmedim.![]()
Akşam esimin telefonunu karistirirken Applock diye bir program gördüm girdigimde sifre istedi tabiki bilmedigimden giremedim ama ayarlarina girdigimde sifreyi unuttuysaniz ..... hotmail adresine sifre gonder secenegi vardi.yazan hotmailde bildigimin dışında bir mail adresiydi.sabah işyerine geldigimde hotmaile gireyim aklimdaki sifreleri deneyeyim dedim ama boyle bir adres yok dedi.kendi hotmailden ekleyeyim dedim o adresi ekledi ve ben sildim.oyle bir adres yoksa neden hotmailim ekledi ve esimin sifre seceneginde neden oyle bir adres yaziyordu? Internetten anlayan arkadaslar varsa yardimci olmasini istiyorum aklimdaki soru isaretlerinin gitmesi icin
arkadaşım önce sakin ol facebookta arama yerine isim değil bahsettiğin mail adresini yazıp arat bakalım facebookta gerçekten hesabını kapatmış mı.. İsimle bulamıyorsun ama kaydı duruyorsa maille kesinlikle çıkar. Arkadaşım kullanmış da kesinlikle yalan kusura bakma
Applock androit telefonlar için uygulama kısıtlaması sağlar, yani telefonun menüsüne kullanıcının izin verdiği kadarıyla ulaşabilirsin. Telefonu eşinden önce kullanan biri oldu mu? yani sıfır mı 2. el mi