- Konu Sahibi arininannesi
-
Tabiki benim acimdan farkı yok ama en ufak bir şey olsa beni suçlayacak sen istedin dicek..azeriaçımdan post: 43289620 .!.:Su anki oglundan ne farki var bebeginin...
Sadece su an karninda olup olum kararinin sizin elinizde olmasi mi ?
Canim bence o karnindaki gunahsizin su an oglundan bir farki yok ...
Ikiside evladin sonucta ...
Cok cok iyi dusun derim ...
Yani kotu bi ortamimiz yok maddi durumumuz iyi ara sıra sorun da olsa düzeliordu beni paylaşmak zorunda kalacakmis toplumsal bir baskıymis benimki.soyluyo söylüyo sana bırakıyorum dioKürtajın günahından bahsetmicem, hepimiz yeteri kadar biliyoruz zaten, sizinse bir evladınız var sanırım Allah bağışlasın ..
İlerde Bebek dünyaya gelince eşinizin tepkisi artıp, sorunlarınız daha fazla artacaksa, siz bebeğinize keşke o Zaman'lar aldırsaydım seni hiç doğmasaydın diyecekseniz, o masum bebeğe yeteri kadar anne baba sevgisi veremeyecek kadar olucaksanız, kötü ortamda büyüyecekse, lütfen aldırmayı düşünün ilerde eziyet etmeyin o masuma ..
Aldırdıktan sonrada nolur çok güvenli olan korunma yöntemlerini araştırın ..
Bu kadar istemiyordunuz da neden doğru dürüst korunmadınız o vakit?Merhaba kafam çok karışık bir tane oğlum var ve ben ikinciye kaza eseri 5 haftalik hamileyim. Eşim ve ben bu duruma hazır olmadığımızı konuştuk ama o bana bıraktı senin kararın diye.ama görünen o ki istemiyor bende gurur mu korkumu bilemedim bi yanim istiyor , bi yanım istemiyor.esimle aramızda problemlerde oldu.bana sürekli onun bir canlı olmadığını bağ kurmanın gereksiz olduğunu , dünyada 10 milyon kadının kürtaj oldunu filan anlatıp durdu. Ama gelin görünki benim kafa karışık. O kadar ağladım ki bebeğe zarar vermekten korkuyorum.ne yapsam nasıl bir yol izlesem bilemedim
Farkli düşünmeme değil kafam karıştı sadece.haliyle karsinizdaki kişi çocuğun babası ise ve istemiyorsa oturup bir düşünürsünüz üzülürsuniz.[/QUOTE]="91ankaraa, post: 43289852, member: 701909"]5 haftalık ve o canlı bile değil mi diyor? Cahil diyebilirim sadece. Hücreye bile canlı diyoruz. Bedenimizde tutunan herşey canlı. Sperm canlı, yumurta canlı... Bu ne duygusuzluktur... Neyse bişey demeyeceğim. Zaten sizde pek farklı düşünmüyosunuz anlaşılan. Keşke bu fırsatınız çocuk sahibi olmak isteyen kadınlardan birinde olsaydi. Neyse neyse ben yine bişey demeyecektim. Hayırlısı olsun. Bebek için tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?