- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi arininannesi
-
Allah korkun var mı kardesim bir cana kıymayın rabbim vermis esin ne derse desin belki de ondan hayir goreceksiniz siz önlem alirken rabbim verdiyse vardır bir bildigi aldirmayinMerhaba kafam çok karışık bir tane oğlum var ve ben ikinciye kaza eseri 5 haftalik hamileyim. Eşim ve ben bu duruma hazır olmadığımızı konuştuk ama o bana bıraktı senin kararın diye.ama görünen o ki istemiyor bende gurur mu korkumu bilemedim bi yanim istiyor , bi yanım istemiyor.esimle aramızda problemlerde oldu.bana sürekli onun bir canlı olmadığını bağ kurmanın gereksiz olduğunu , dünyada 10 milyon kadının kürtaj oldunu filan anlatıp durdu. Ama gelin görünki benim kafa karışık. O kadar ağladım ki bebeğe zarar vermekten korkuyorum.ne yapsam nasıl bir yol izlesem bilemedim
Burada okadar cok evlat hasretiyle yanip tutusan insan var ki rabbim vermis size hayırlı evlat olur insallahMerhaba kafam çok karışık bir tane oğlum var ve ben ikinciye kaza eseri 5 haftalik hamileyim. Eşim ve ben bu duruma hazır olmadığımızı konuştuk ama o bana bıraktı senin kararın diye.ama görünen o ki istemiyor bende gurur mu korkumu bilemedim bi yanim istiyor , bi yanım istemiyor.esimle aramızda problemlerde oldu.bana sürekli onun bir canlı olmadığını bağ kurmanın gereksiz olduğunu , dünyada 10 milyon kadının kürtaj oldunu filan anlatıp durdu. Ama gelin görünki benim kafa karışık. O kadar ağladım ki bebeğe zarar vermekten korkuyorum.ne yapsam nasıl bir yol izlesem bilemedim
ben olsam aldırmamMerhaba kafam çok karışık bir tane oğlum var ve ben ikinciye kaza eseri 5 haftalik hamileyim. Eşim ve ben bu duruma hazır olmadığımızı konuştuk ama o bana bıraktı senin kararın diye.ama görünen o ki istemiyor bende gurur mu korkumu bilemedim bi yanim istiyor , bi yanım istemiyor.esimle aramızda problemlerde oldu.bana sürekli onun bir canlı olmadığını bağ kurmanın gereksiz olduğunu , dünyada 10 milyon kadının kürtaj oldunu filan anlatıp durdu. Ama gelin görünki benim kafa karışık. O kadar ağladım ki bebeğe zarar vermekten korkuyorum.ne yapsam nasıl bir yol izlesem bilemedim
Bencede aldirmayin sizinki en azindan 4 yasinda benim cocuklarim sezeryanla 15 ay arayla dogdular aldirmayi aklimin ucundan bile gecirmedim ikiz gibi buyuduler simdi biri 2.5 digeri 1.5 yasinda Allah im hayirli uzun omur versin. Esinle aranda herzaman sorun olabilir o dogsada dogmasada bence aldirmayin esinizi bastirin aldiramam kiyamam falan deyin
Korunduğunuz halde Rabbim nasip ettiyse kıyma o cana.İnsan evladına nasıl kıyar. Aranızda ki o sevgi bağı çoktan oluşmuştur[Qyaşında evaran3425, post: 43289567, member: 684040"]Oğlun kac yaşında
Düşünmüyorsanız niye korunmadınız kocan akıl vereceğine korunsaydı.
4 yaşında.bu arada RIA ile korunuyorduk. 5 yıldır bi sorun olmamıştı.
Aslında esiniz karari size bırakmıyor. Fikrini açık bir şekilde belli ediyor ama sorumluluk almamak için karar senin diyor. Aldır diye kesin bir şekilde derse tüm sorumlulugu alacağı için böyle söylüyor. Ama siz karar verdim aldiracam derseniz sizin kararınız olacak aldirmayacam doguracam derseniz de olumsuz tüm durumlarda, kavgalarda sen istedin doğurdun olacaksiniz. Kolay gelsin evet. Karar sizin...
Dogur kiz dogur cocugunu saglikla buyutun evlatlarini insallah o kocanda aldirmayi dusunecegine bastan korunmayi ogrenseymisKızlar benim bedenim benim kararım.isim gücüm yerinde o istemese de bu bebis doğacak inşallah. Ben inanan bi insanım.hersey güzel olacak güzel aklı selim yorum yapan herkese sevgiler..2 çocuk çok ta zor olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?