Gebeliğe Hazırlık Yardımm 😭Ovulasyon testi ve ilişki sıklığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım teşekkür ederim. Eşim asker olduğu için bu sefer

Benim bunu deneyecek zamanım yok. Eşimle 4 5 ayda bir araya geliyoruz. Aslına bakarsan 2 kez denedik daha 8 aylık evliyiz.
Canım o zaman sende eşin geldiğinde gün aşırı ilişki ve kür yap

2 kez mi korunmasiz iliskiniz oldu daha?
Hmm anladım ama bazı pozisyonları da yap ben yastık koyuyorum ayaklarımı dikiyorum ve ilişkiden 15 dakika önce WC ye gidiyorum çünkü enfeksiyon olmasın diye daha önce 2 defa fitil verdi dr geçti

Evet evlendim kocam 7 gün sonra gitti onda denk gelmedi yumurtlama gününe zaten. Sonraki 2 izninde izinlerini o günlere denk getirdik onlarda da ovulasyon testi falan yapmadım. Takvim hesabı z
Zaten takvimle de ovulasyonla da anlık öğreniliyor. Ovulasyon pozitif hadi izin al denmez ki. Üzüldüm şansınıza. Ne zaman normale dönecek?

Zaten takvimle de ovulasyonla da anlık öğreniliyor. Ovulasyon pozitif hadi izin al denmez ki. Üzüldüm şansınıza. Ne zaman normale dönecek?
Beni takvim yanılttı dr demişti takvime güvenme diye haklıymış erken adet oldum fitil verdiği için ve enfeksiyon hapı kullandığım için ne yazık ki bu ay adet olursam bende ovülasyon testi alcam

Beni takvim yanılttı dr demişti takvime güvenme diye haklıymış erken adet oldum fitil verdiği için ve enfeksiyon hapı kullandığım için ne yazık ki bu ay adet olursam bende ovülasyon testi alcam
İnşallah bir an önce bebeğimiz olur. Bugün çok üzüldüm adet olunca ama sonra kardeşimin bebeğinin sıkıntısı olduğunu öğrendim. Allahım bana hayırlı zaman da sağlıklı hayırlı bir evlat ver dedim. Allah’a dua etmekten başka çaremiz yok

Aynen kesinlikle hayırlısı doğru zamanda bizimde inşaAllah hayırlı sağlıklı birer evladımız olsun canım

1)Canım iki güne bir ilişki 2)yumurtlama gününden bir gün önce si yumurtlama günü,yumurtlama gününün ertesi günü ilişki sonra yine gün aşırı iki güne bir ilişki
Benim dedigimde aynisina geliyor zaten canim, pik oldugu gun yumurtlamadan bi gun once oluyor. Catlama gunu ve sonra ki gun de iliski. Sonrasi zaten devam istedigin kadar

Kızlar merhaba ben ovulasyon deniyorum testlerime bakarmısın bugün yükselme var sanki.

Eklentiler

• IMG_20210204_175301.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…