- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Canım o zaman sende eşin geldiğinde gün aşırı ilişki ve kür yapAnladım teşekkür ederim. Eşim asker olduğu için bu sefer
Benim bunu deneyecek zamanım yok. Eşimle 4 5 ayda bir araya geliyoruz. Aslına bakarsan 2 kez denedik daha 8 aylık evliyiz.
2 kez mi korunmasiz iliskiniz oldu daha?Anladım teşekkür ederim. Eşim asker olduğu için bu sefer
Benim bunu deneyecek zamanım yok. Eşimle 4 5 ayda bir araya geliyoruz. Aslına bakarsan 2 kez denedik daha 8 aylık evliyiz.
Kürden kastınız ?Canım o zaman sende eşin geldiğinde gün aşırı ilişki ve kür yap
Hmm anladım ama bazı pozisyonları da yap ben yastık koyuyorum ayaklarımı dikiyorum ve ilişkiden 15 dakika önce WC ye gidiyorum çünkü enfeksiyon olmasın diye daha önce 2 defa fitil verdi dr geçti2 kez mi korunmasiz iliskiniz oldu daha?
Yanlis kisiyi alintiladinizHmm anladım ama bazı pozisyonları da yap ben yastık koyuyorum ayaklarımı dikiyorum ve ilişkiden 15 dakika önce WC ye gidiyorum çünkü enfeksiyon olmasın diye daha önce 2 defa fitil verdi dr geçti
Evet2 kez mi korunmasiz iliskiniz oldu daha?
Pardon canımYanlis kisiyi alintiladiniz
Soğan kürü yapıyorlarya burada birçok arkadaş onu demek istedimKürden kastınız ?
Teşekkür ederim bir göz atayımSoğan kürü yapıyorlarya burada birçok arkadaş onu demek istedim
Zaten takvimle de ovulasyonla da anlık öğreniliyor. Ovulasyon pozitif hadi izin al denmez ki. Üzüldüm şansınıza. Ne zaman normale dönecek?Evetevlendim kocam 7 gün sonra gitti onda denk gelmedi yumurtlama gününe zaten. Sonraki 2 izninde izinlerini o günlere denk getirdik onlarda da ovulasyon testi falan yapmadım. Takvim hesabı z
KesinlikleCok tesekkur ederim. Bu siteyi cok seviyorum. Annemize soramadiklarimiz sorabiliyoruz tecrubeli herkese
8 ay oldu 16 ayımız kaldıZaten takvimle de ovulasyonla da anlık öğreniliyor. Ovulasyon pozitif hadi izin al denmez ki. Üzüldüm şansınıza. Ne zaman normale dönecek?
Beni takvim yanılttı dr demişti takvime güvenme diye haklıymış erken adet oldum fitil verdiği için ve enfeksiyon hapı kullandığım için ne yazık ki bu ay adet olursam bende ovülasyon testi alcamZaten takvimle de ovulasyonla da anlık öğreniliyor. Ovulasyon pozitif hadi izin al denmez ki. Üzüldüm şansınıza. Ne zaman normale dönecek?
İnşallah bir an önce bebeğimiz olur. Bugün çok üzüldüm adet olunca ama sonra kardeşimin bebeğinin sıkıntısı olduğunu öğrendim. Allahım bana hayırlı zaman da sağlıklı hayırlı bir evlat ver dedim. Allah’a dua etmekten başka çaremiz yokBeni takvim yanılttı dr demişti takvime güvenme diye haklıymış erken adet oldum fitil verdiği için ve enfeksiyon hapı kullandığım için ne yazık ki bu ay adet olursam bende ovülasyon testi alcam
Aynen kesinlikle hayırlısı doğru zamanda bizimde inşaAllah hayırlı sağlıklı birer evladımız olsun canımİnşallah bir an önce bebeğimiz olur. Bugün çok üzüldüm adet olunca ama sonra kardeşimin bebeğinin sıkıntısı olduğunu öğrendim. Allahım bana hayırlı zaman da sağlıklı hayırlı bir evlat ver dedim. Allah’a dua etmekten başka çaremiz yok
Insallah bebiş vardir da gerek kalmaz teste. :)Beni takvim yanılttı dr demişti takvime güvenme diye haklıymış erken adet oldum fitil verdiği için ve enfeksiyon hapı kullandığım için ne yazık ki bu ay adet olursam bende ovülasyon testi alcam
Ben 2.hamilelik ve simdi ki hamileligimde yumurta takibi yaptim testle. Ikisinde de perhiz vardi, gün aşırı iliski olmadi, bi kac gun bekledim biriksin diyebiz bir yerde hata yaPıyoruz ama nerde anlayamadım
Benim dedigimde aynisina geliyor zaten canim, pik oldugu gun yumurtlamadan bi gun once oluyor. Catlama gunu ve sonra ki gun de iliski. Sonrasi zaten devam istedigin kadar1)Canım iki güne bir ilişki 2)yumurtlama gününden bir gün önce si yumurtlama günü,yumurtlama gününün ertesi günü ilişki sonra yine gün aşırı iki güne bir ilişki
Amin canım benim inşaAllahInsallah bebiş vardir da gerek kalmaz teste. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?