yardımmm ben bu kayınvalide ile nasıl başa çıkacağım :(

o hevesini alayım derken ben hem sağlığımdan hem hayallerimden olacağım canım ya :(
ilk başta nüfusuma geçireceğim diyordu. uzun yılları kapsayan hevesleri var o her hevesini tatmin edecek derken benim meleğim deneme tahtasına dönecek
o hevesini alacak derken ben içimden geçen ismi bile koyamıyorum. çünkü hanımefendi onun adını koymuş yeğeni ile birlikte boşuna ona isim arama ben onun adını koydum dedi .ama tabi o isim bana 1 aydır söylenmiyor. doğumda öğreneceğim galiba sırf o hevesini tatmin etsin diye

Gerçekten çok değişik kvden varmışş doğmadan haber vermeden adını koydum da ne demek nüfusuna aldırması falan Allah yardımcın olsunn... En iyisi ne kadar uzak durursan o kadar iyii gelip gitmeleri şimdiden kes yoksa bebeğin doğunca ya evinden çıkmaz ya da evine gelin ister yine sinirlerin bozarr

Üstelik ben ona hiçbir zaman bebeğimi bakmasını teklif etmedim. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum Allah nasip ederse. Illa çalışmamı istiyorlar. Buna sadece ben ve eşim karar veririz. Çalışmam da çocuğuma da bakarım. Vermem bebeğimi dedim alırım diyor. Ben kendi terbiyemle büyütmek isterim. Daha susam tanesi kadar bebek şimdiden sahipleniyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım zor bi durum . bi kurtuluş diyorum ben hayırlısı artık . ama beni çok bunalttı . sanırım senin ki de üzerine çk geliyor ve gelmeye devam edecek. bende kendi terbiyeme göre yetiştirmek isterdim ama malesefff :( şunu yaparsa döverim bunu yaparsa şöyle yaparım deyip duruyor benim ki bakalım nasıl değişecek şekillenecek ilerisi ama benim açımdan çok zor bi dönem olacak

Gerçekten çok değişik kvden varmışş doğmadan haber vermeden adını koydum da ne demek nüfusuna aldırması falan Allah yardımcın olsunn... En iyisi ne kadar uzak durursan o kadar iyii gelip gitmeleri şimdiden kes yoksa bebeğin doğunca ya evinden çıkmaz ya da evine gelin ister yine sinirlerin bozarr

ben uzak durmaya çalışıyorum canım da sadece ben olunca olmuyor işte. evlatlık evet bi ara epey canımı sıktı en sonunda dedim anne sen torununu torunun gibi sevemeyecek misin bu düşünce normal değil normal insan böyle düşünmez diye söylendi surat astım demez oldu yani nufüsa geçirmeyi demez oldu da onu tamamlıyor kadın 2 aylık olsun mamaya başlatırım siz haftasonları görürsünüz zaten sizi sevmez sizin evinize gitmek istemez size hep eziyet edecek burayı isteyecek (burayı dediği kendi evi) vs ben onu kendime göre kendim gibi yetiştireceğim falan diyor. geçende yemek konusu geçti kayınbabam 4 kişiyiz artık 5 kişi olacağız herşeyi kendine göre yapma bu evde başkalarıda yaşıyor dedi yemeği çok acı yapar da . benim kızım acı yiyecek dedi babam ya yemezse dedi yiyecek yemezse patlatırım anlının ortasına kaşığı mecbur yiyecek dedi ben tabi öyle baktım kaldım .
bıktım gercekten çok bıktım elimde imkanım olsa şehir değiştirmeyi bile düşünüyorum ciddi ciddi

canım zor bi durum . bi kurtuluş diyorum ben hayırlısı artık . ama beni çok bunalttı . sanırım senin ki de üzerine çk geliyor ve gelmeye devam edecek. bende kendi terbiyeme göre yetiştirmek isterdim ama malesefff :( şunu yaparsa döverim bunu yaparsa şöyle yaparım deyip duruyor benim ki bakalım nasıl değişecek şekillenecek ilerisi ama benim açımdan çok zor bi dönem olacak

Benimki ne kadar sinir olduğum muhabbet varsa ki bu konulardan hoşlanmadığımı defalarca söylememe rağmen her görüşmemizde aynı lafları ediyor. Bi ev alamadınız bilmem ne. Bize yakın taşınacağını da her fırsatta söylüyor. Ben de ev almıyorum ki o bize yakın taşınırsa ben uzağa kaçabileyim. Seninki de senin çocuğunu dövemez. Daha neler...

Benimki ne kadar sinir olduğum muhabbet varsa ki bu konulardan hoşlanmadığımı defalarca söylememe rağmen her görüşmemizde aynı lafları ediyor. Bi ev alamadınız bilmem ne. Bize yakın taşınacağını da her fırsatta söylüyor. Ben de ev almıyorum ki o bize yakın taşınırsa ben uzağa kaçabileyim. Seninki de senin çocuğunu dövemez. Daha neler...

ah kaçma imkanım olsa .. en büyük hatayı ben ev alarak yaptım malesef . hemde onun sözüne aldanıp ona yakın ev almakla yaptım.

eşine söyledinmi kayıbvalidene cevap verdinmi böyle kendi kendini yiyeceğine kaynanaı ye eşine söyledin çare olmadı ise kaynanana cevap verdin umursamadı ise uzak dur kapını açma ama öyle bi yapki o haksız olsun pusuya düşür ne demek nüfusuma geçirecem ya oldu doğursun bi tane daha o zaman doğmamış çocuğun ebatını ne biliyormuş arkadaş ben diyorum kaynanaların kapatılması kararı çıkarılsın bu ne böyle ya her geçen gün dahada kayışı koparıyor bu kaynanalar tahammül etmek imkansız baş etmek mümkün deil

ah kaçma imkanım olsa .. en büyük hatayı ben ev alarak yaptım malesef . hemde onun sözüne aldanıp ona yakın ev almakla yaptım.

Eşini ikna ederek yine de taşınabilirsin. Hamilesin bu durumu kullanıp çok yıprandığını üzüldüğünü vs anlatarak uzağa taşınmayı teklif edebilirsin. Eşin seni dinlemez mi? Ben eşime annesinin söylediği laflardan ne kadar hoşlanmadığımı hep söylüyorum.

arkadaşım imkansız gibi görme herşeyi eşin ne diyor bu duruma ya senin karnındaki çocuk o eşinle birlikde yaptın nasıl bu kadar dengesiz olabiliyor eşin buna nasıl izin veriyor ev aldıysan noldu yani kiraya ver orayı başka yere taşın benimde oturduğum ev bizimdi aile apartmanı karşı dairemde kaynanam altta eltilerim vs vs oturuyordu 20 yıldır öyleymiş yani ben başka bi şehire taşındım ta bu kez geldi yanıma yerleşti en sonunda kovuldu hemde oğlu tarafından benimkide bundan beter bişey işte o çocuk doğunca sen iyice huniyle dolaşırsın valla

eşine söyledinmi kayıbvalidene cevap verdinmi böyle kendi kendini yiyeceğine kaynanaı ye eşine söyledin çare olmadı ise kaynanana cevap verdin umursamadı ise uzak dur kapını açma ama öyle bi yapki o haksız olsun pusuya düşür ne demek nüfusuma geçirecem ya oldu doğursun bi tane daha o zaman doğmamış çocuğun ebatını ne biliyormuş arkadaş ben diyorum kaynanaların kapatılması kararı çıkarılsın bu ne böyle ya her geçen gün dahada kayışı koparıyor bu kaynanalar tahammül etmek imkansız baş etmek mümkün deil

canım biliyor. ve sen bişey deme ben konuşurum sen kalp kırma diyor ama değişen bişey yok malesef :( kendi de ameliyat geçirdi kv aman morali bozulmasın aman stres olmasın derken olan bana oluyor :( 7 ayda sancılarım başladı şeker desen damarıma bastıklarında fırlaıp gidiyor. içime ata ata midem patlayacak gibi. ve tek söylenen aman annemin morali bozulmasın onun morale ihtiyacı var .

Eşini ikna ederek yine de taşınabilirsin. Hamilesin bu durumu kullanıp çok yıprandığını üzüldüğünü vs anlatarak uzağa taşınmayı teklif edebilirsin. Eşin seni dinlemez mi? Ben eşime annesinin söylediği laflardan ne kadar hoşlanmadığımı hep söylüyorum.

canım söylüyorum hep dile getiriyorum evin borcu var ben bi yere kıpırdayamam hem çocuğa onlar bakacak vs değiştirmek imkanım yok başka şehre gidelim dedim yapamayız diyor.

arkadaşım imkansız gibi görme herşeyi eşin ne diyor bu duruma ya senin karnındaki çocuk o eşinle birlikde yaptın nasıl bu kadar dengesiz olabiliyor eşin buna nasıl izin veriyor ev aldıysan noldu yani kiraya ver orayı başka yere taşın benimde oturduğum ev bizimdi aile apartmanı karşı dairemde kaynanam altta eltilerim vs vs oturuyordu 20 yıldır öyleymiş yani ben başka bi şehire taşındım ta bu kez geldi yanıma yerleşti en sonunda kovuldu hemde oğlu tarafından benimkide bundan beter bişey işte o çocuk doğunca sen iyice huniyle dolaşırsın valla

eşim bişey demiyor diyemiyor. çünkü sessiz sakin biri ve atlıyorlar üstüne hemen ya en basitinden arabanın benzini için bile söyleniyorlar sesi çıkmaz . haliyle bana da sen karşılık verme ben konuşurum diyor konuşuyor mu bilmiyorum ama bişeyler değişmiyor.
bu arada huni konusu evet galiba öyle olacak.

Back
X