Yardımmm!!!!

evet minicik olduğu için :))) ama sağlıklı olduğunu sanmıyorum canim ya.. doktorlar yoksa hep bu şekilde çalışırdı.. bende kücük seviyorum ama biliyorum ki doktorum yapmicak.. :)

minicik burunlar evet güzel görünüyo ama işlevi tartışılır :) bende minik seviyorum cnm ama doktor eminim ki yapmicak öyle.. itiraz edicektir.. ama ben yinede direticem ''azcik minik olsun bari azcik fazla bisey istemiyorum'' :) leyna35 tsk ederim cnm arkadaslara fikir versin diye takiliyoruz oyle iste :)

kelebeketkisi ben puff un yaptığı o küçük burnu çok beğendim ben küçük burunları seviyom opuyorumnanaktan
tabi senin isteğinde önemli ama sen emre beye güven
ne zaman düşünüyorsun ameliyatını

evet bende cok begendim beli puffun dedigi gibi kücük olmus olabilir..ben emre beye model olsun göstercem cok kücük derse ozaman birazcik daha büyügü olsun ama o model olsun istiom ben cok begendim ve yüzüme yakisti...canim ben yazin düsüniorum aanca ozaman gelebiliorum

evet bende cok begendim beli puffun dedigi gibi kücük olmus olabilir..ben emre beye model olsun göstercem cok kücük derse ozaman birazcik daha büyügü olsun ama o model olsun istiom ben cok begendim ve yüzüme yakisti...canim ben yazin düsüniorum aanca ozaman gelebiliorum

evet canım haklısın
model olarak çok güzel yüzüne yakışmış
puffun yaptığı 2 tasarımıda götür o zaman emre beyle seçersiniz

hadi bakalım hayırlısı kızlarr... ins istedigimiz gibi olur... ben bu ay sonu muhakkak bitiriyorum bu isi .. 25 ocak ilk görusmem.. ve hemen ameliyat ins.. beklemek yok.. sabir kalmadi :)

hadi bakalım hayırlısı kızlarr... ins istedigimiz gibi olur... ben bu ay sonu muhakkak bitiriyorum bu isi .. 25 ocak ilk görusmem.. ve hemen ameliyat ins.. beklemek yok.. sabir kalmadi :)

canım sen kimi düşünüyordun ameliyat için

olma mııııı :))))

2474.jpg

heee bide neşteri törpüyü aliyim elime :))) yok canim ya oyle fikir oluşsun diye çalıştım.. doktorun yanına gidip şurası şöle olsun burası böle olsun demekten iyidir diye düşündüm.. ben işte böyle istiyorum diyebiliyim diye.. tam olarak istedigim bu .. tabi önemli olan doktorun bunu uygulayabilmesi..

sölerim canim tabiki.. :) son 11 gün.. heycan bastı.. görüşmeye giderken böleysem ameliyata giderken nasıl olurum Allah bilir :))

bence puffun minik tasarimi gibi iste digeri yine biraz büyük olmus cnm

Back
X