Yardımmm!!!!

tskler canim sanada gecmis olsun...benimde burun etim ince oldugu icin hersey gözükio benim burnumda düz baktiginda iki tarafida cukur var ve yapisida hosuma gitmio bide nefes zorlugu cekiorm artk eskiden öle bi sorunum yoktu...canim peki emre ilhana österdinmi hic burnunu belki sana yardimci olur ben oda ameliyat olmayi düsünorum cok basarilimiss

ŞUNLARA BAKINN..ıFADE ıNANILAMAZ DEĞıŞıYOR..ARKADAŞLAR ÇOK DıKKATLı OLUNMALI BEN
cE..ÇOK FAZLA ESTETıK TE ıNSANIN YÜZÜNÜ MAHVEDıYOR ÇÜNKı..2.DEN SONRA TEKRARLANMAMALI KESıNLıKLE..michael jackson ın yüzünü hatırlasanıza..biyerden sonra doktorlarda çaresiz..o yüzden çok net bi kararlılıkla ve isteediğinizi size verebilen bi doktora yaptırmalısınız bence..

canim ilk ve ikinci resimde burun ucu fazla kücük kalmış.. karşıdan cimdiklenmiş gibi bi burnun olur.. bence hoş olmaz.. estetik olduğuda cok belli olur.. benimde şöyle bi önerim var..
5311.jpg

bişi sorabilir miyimmm hangi programla bu düzeltmeyı yaptınız resimdee

özelden msj atarsanız cok sevınırımmmm

arkadaşlar dr.umu soranlar olmuş ama henüz 50msj yazmadığım için özel msj atamadığıma dair uyarı alıyorum üzgünüm

Puff senın tasarımında sÜper yanıı...Çok yakıŞmıŞŞ kelebeĞede..kelebek petekın burnunu ıstıyormuŞ .. O burnu yerleŞtırebılırmıyız kı onun suratına .. Her kese aynı olmas sonuÇta kıı..

bende isterim aslında hatta cesaretim olsa her yıl değiştiririm kendimi..ama işte sonuçlar her zaman beklenildiği gibi çıkmayabiliyo.. ben tırsıyorum baya =)=) burnum öyle aman aman bozuk diil zaten .. fena sayılmaz =)=) ama yinede insan böle hokka gibi derler ya öle bişi istiyo ..

ben peteğin ve tuğçenin burnuu hiç beğenmiyorum deniz akkaya iyi dr simons diye bir amerikalı doktor var onun yaptığı burunlar inanılmazzzzzz bu arada puff çok yeteneklisin bence gözlerimide pek güzel yapmıştın opuyorumnanaktanburnumu koysam benimkinide yaparmısın-tatlicadiarzu-

Back
X