Yardımmm

Mrvenr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
18
0
36
Trabzon
Sabah düzenlenecek mezuniyet töreni için elbise almam lazım.Bacaklarım kalın kilolu değilim ama balık etliyim.Boyum 1,60.Abiye tarzı birşey giyemem sizce nasıl bir kıyafet ayakkabı saç vs. seçmeliyim? Çok acil yardım ederseniz sevinirim 1,5 haftam kaldı hiçbirşey bulamadım fikirlerinize çoooooook ihtiyacım var.

merhaba canım benimde mezuniyet törenim akşamüstü olcak bende abiye tarzı bişi giymicam bende balık etliyim üstüme oturan 2 renk şeklinde belde kemerli altı siyah etek üstü mercan bluz gibi duran bi elbise aldım hafif şifon gibi ama çok uçuş uçuş bişi değil fikir olsun kafanda

Vücudun orantılıysa kalem etek, şifon bir gömlek giyebilirsin, armut tipindeyse vücudun aşağıya doğru bollaşan elbiseler giyebilirsin.
Renk olarak da beyaz, nar çiçeği ve yeşil bence.

Önerileriniz için çok teşekkürler Acaba saç, makyaj ve ayakkabı konusunda da fikir verebilir misiniz? Bir çok arkadaşım platform düşünüyor ama ben çok yüksek topukların bizim yaşımıza fazla olabileceğini düşünüyorum.Lise mezuniyeti çünkü.Sizce nasıl durur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…