Şu adamları ayarlarını çok kurcalamayın arkadaşlar sonra elimizde patlıyor.
Bu işletme olaylarında erkeklerin aklına ilk önce sevgilileri/ eşleri gelir. Deniyor mu acaba diye:) o yüzden eşinizin anlAma olasılığı yüksek gibi geldi bana. Sonrasında verdiğiniz tepki biraz fazla gibi sanki. Boşanmayı düşündürecek bir durum yok bence ortada..
Şu adamları ayarlarını çok kurcalamayın arkadaşlar sonra elimizde patlıyor.
Anladığı için öyle demiş. Hatta başlangıçta anlamamış bence buluşmak istememiş daha doğrusu sizin duymak isteyeceğiniz cevabı söylemiş. "Ben karımı çok seviyorum." bu bir klasiktir. Daha sonra siz ısrar edince tamam deyip size ders vermiş bence çünkü ne bileyim kendimden düşünüyorum beni işleten insana ben kocamı çok seviyorum deme gereği hissetmem, engellerim direkt işi gücü mü yok diye
İçiniz rahat olsun yani. Önce karımı çok seviyorum sonra tamam demez, işletmeye gidip işletilmişsiniz
Valla beni birazda olsun rahatlattin sagol cnm yaa..
Peki ben simdi napicam? Adamdan halaa ses seda yok. Bugn gececiydi ama bukadarda gec kalmasi tuhaf.. Acaba otelde falan mi kalcak bana galiba cok kizgin. Agza alinmicak küfrler ettim beddualara ettim
Ara konuş neden bekliyorsun ki. Hatalı olduğunu, fevri davrandığını söyle.
Bilmiyorum hep mi böylesin ama düzeltmeye çalıştığını söyle yani açıkyüreklilikle hislerini anlatmaktan çekinme
Her zaman en iyi yöntem bu bence
Ben hep böyle yaparım üzgünsem üzgünüm pişmansam pişmanım derim
O zaman karşındaki insanın seni anlaması kalbinin yumuşaması daha kolay oluyor
Bir düşüneyim ben olsam
"Aptalca davrandım aşkım, şakalaşayım dedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım. Kendimi üzgün, pişman ve yalnız hissediyorum. Beni aldatacağını düşündüğüm için canım yandı ve o hisle bu sözleri sarf ettim. Seni çok seviyorum, eve çabuk dön, içim içimi yiyor." derdim
Acmiyor telefonumu
Konuyu dine bağlamış olmak istemem ama dindede bu tarz gizli şeyleri araştırmayın derler...Ki çok çocukca ve saçma...Sizin olaydan sonra boşanıcam demenizde saçma.Ne olur kullanmayın şu pis kelimeyi her fırsatta...Yazık durduk yerde bozulmuş aranız.Bunlar tehlikeli sular ve bence hiç bir zaman olumlu sonuçlanmaz eşin suçsuzsa bile bak yine kavgaya dönmüş olay...Üstelik adam hayır karımı seviyorum diyo ( siz olduğunuzu tahmin etse bile başkasıda olabilir sonuçta ) ama siz hala ne olur ki diyorsunuz zorluyorsunuz...Çok gereksiz tavırlar gidin özür dileyin ve uzatmayın boşu boşuna bence tamamen suçlu sizsiniz...Artık çok acıyorum erkeklere :)
Allah askina baska isiniz gucunuz mu yok!!!
Ben en cok esinizin " baska adam mi bulamadin? " sozune takildim...
Sirf bu cumle icin kavga ederdim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?