Yardimmm

oezlem06

evli & mutlu
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.977
11
158
Selam kizlar

Ben hemen konuya gecmek istiyorum. Ben gecenlerde yeni bi telefon aldim ve yaninda bana yeni numara verdiler (sim karti). Bizim burda telefon alana kontörlü simkartida yanina hediye ediyorlar. Neyse dün tv izlerken aklima bisi geldi dedimki dur ben bu adami bi isletiyim - yani esimi (3yildir evliyiz). Yazdim iste ,merhaba benim adim sara' diye. Oda bana geri yazdi sen kimsin diye ve telefon acti daha sonra ben acmadim telefonu. Sonra aksam eve geldi ve bana undan hic bahsetmedi bende hic orali olmadim dedim bi bakiyim acaba bana söylicekmi bi bayan bana msj atti diye. O aksam bisi söylemedi. Ertesi gün oldu beni yine aramis. Ben acmadim sadece mesgul oldugumu ve bugn saat 14.00 da görüsmek istedigimi yazdim. Oda nerde oturdugumu sordu bende kafadan bi yer söyledim. Neyse yine ariyo tabii..ben acmiyorum. Sonra yazdimki senden hoslaniyorum bulusalim. Oda bana ,ben evliyim ve karimi cok seviyorum' yazdi. Bende ,nolcak sanki evliysen dunyanin sonumu' diye yazdim.
Sonra bana yazmiski 'sen manyakmisin defol git' bende geri yazdim noluyo niye sinirledin falan diye oda beni aradi yine sonra da bana tamam görüselim yazdi. Bende tamam yazdim. Aksama dogru bu sefer benim numarama yazdi 'piss isletecek baska adam bulamadinmi:)
Bende sinirlendim ve ona küfür ettim bosnacagimi söyledim. Yani gercekten biri yazsan bulusacaksin öylemi dedim..sonra bana diyoki senin oldugunu biliyordum. Bende dedimki yalan söyleme bildigin halde oturdugum yeri niye sordun ve neden görüsmmeyi kabul ettinn,!?
Ondan sonra baya ciddi ciddi tartistik küfür ettim simdi de konusmuyoruz hala gelmedi eve
Cokmu abarttim acaba?? Bi sakayla baslayan bisey neye vardi...

Offfff....

Son düzenleme:
Bu işletme olaylarında erkeklerin aklına ilk önce sevgilileri/ eşleri gelir. Deniyor mu acaba diye:) o yüzden eşinizin anlAma olasılığı yüksek gibi geldi bana. Sonrasında verdiğiniz tepki biraz fazla gibi sanki. Boşanmayı düşündürecek bir durum yok bence ortada..

Bende sonradan farkettim. Cok fazla abarttim galiba diye size sormak istedim. Aslnda bu konuda guveniorum ama yapimda var benim süpheci bi insanim her kim olursa olsn annem babam haric tabiki.
Ya birde birsürü küfür ettim oda sonra bana etti
Ben bide bu hafta yeni ise basladim biraz o konuda slklntlLiym sanirim buyzden fazla tepki gösterdim..

benim olayım geldi aklıma.

kv kp ile boşanmış şu anda başkasıyla evli evlendiği kişide kendisinden genç bu arada kv de genç eşimi 15 yaşında dünyaya getirmiş çünkü. ama eşine göre yaşlı. ve biliyoruzki eşinin kv yi aldatma girişimleride olmuş. başarılı olduğu varmı bilmem ama genç bir bayanla yakalanmışlığı var. neyse.

bigün pikniğe gittik bunların bide fırlama oğlu var orta ilk okula gidiyo benim teli istedi yenge ver diye bende verdim. herkes bir arad bu arada. baya bi süre çocuktaydı telim hatta gidene kadar almadım. ama kv eşi hop oturup hop kalkıyo baya neşelendmişti falan durduk yere. kv nezaman ayağa kalksa kaldırmıyo oturuyo. yemeğimizi yedik arabaya binicez minil kayına dedim ver telimi neyse verdi arabada sanırım bidaha aldı. eve geldik evdede bi süre ondaydı tel.

neyse biz evimize geldik akşam. ertesi gün öğlene doğru telefonum çalıyo bende uyku sersemi açtım. biri diyoki siz kimsiniz. bende diyorum siz kimsiniz. o yine bana soruyo. yahu dedim siz aradınız kimsiniz siz. dedi benim telefonumu aradınız dün baya merak ettim bende kim olduğunuzu. ama sesi bir umut doluki sormayın. ben tabi birden ayıktım uyku falan kalmadı seside hemen tanıdım x abi senmisin dedim. evet sen kimsin dedi. ben cikom dedim. oğlununn elindeydi dün telefon ya demekki seni işletmiş dedim. ama bir ses tonu değişti. ayyy allah iyiliğin versin bende kim bu diyorum falan diye yavaş yavaş tekrar resmileşti ses tonu

belliki adam kim bu arayan diye piknikte okadar mutluydu. evdede kv var çaktırmadı. tabi ben busefer eşime demelimiyim diye düşündüm. sonra dedim ne olur ne olmaz anlatıyım. eşimde baya güldü. ne sevinmiştir x abi kim bu bayan diye. belliki annemin haberide yok sende söyleme boşver sakın ağzından kaçırma dedi. tabi adamın ses tonu farklılıklarını anlatınca baya güdük duruma :)

hayır benim merak ettiğim bizim küçük kayın annesine söylemiştir hiç yoktan sonradan kv de öğrenmiş olabilir :) amaaan bende derim oğlun söyleme dedi. demekki neymiş kocadan bişey saklanmamalıymış.

Anladığı için öyle demiş. Hatta başlangıçta anlamamış bence buluşmak istememiş daha doğrusu sizin duymak isteyeceğiniz cevabı söylemiş. "Ben karımı çok seviyorum." bu bir klasiktir. Daha sonra siz ısrar edince tamam deyip size ders vermiş bence çünkü ne bileyim kendimden düşünüyorum beni işleten insana ben kocamı çok seviyorum deme gereği hissetmem, engellerim direkt işi gücü mü yok diye

İçiniz rahat olsun yani. Önce karımı çok seviyorum sonra tamam demez, işletmeye gidip işletilmişsiniz

Valla beni birazda olsun rahatlattin sagol cnm yaa..
Peki ben simdi napicam? Adamdan halaa ses seda yok. Bugn gececiydi ama bukadarda gec kalmasi tuhaf.. Acaba otelde falan mi kalcak bana galiba cok kizgin. Agza alinmicak küfrler ettim beddualara ettim

Ara konuş neden bekliyorsun ki. Hatalı olduğunu, fevri davrandığını söyle.
Bilmiyorum hep mi böylesin ama düzeltmeye çalıştığını söyle yani açıkyüreklilikle hislerini anlatmaktan çekinme
Her zaman en iyi yöntem bu bence
Ben hep böyle yaparım üzgünsem üzgünüm pişmansam pişmanım derim
O zaman karşındaki insanın seni anlaması kalbinin yumuşaması daha kolay oluyor
Bir düşüneyim ben olsam
"Aptalca davrandım aşkım, şakalaşayım dedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım. Kendimi üzgün, pişman ve yalnız hissediyorum. Beni aldatacağını düşündüğüm için canım yandı ve o hisle bu sözleri sarf ettim. Seni çok seviyorum, eve çabuk dön, içim içimi yiyor." derdim

Son düzenleme:

Acmiyor telefonumu

Acmiyor telefonumu

O zaman mesaj at illa ki okuyacaktır
Belki nazlanır biraz ama düzelir
Ne iş yapıyor eşin? Kaçta gelecek eve?

Bence eşin gerçekten suçsuz. Çünkü numarayı aramış ve açmamışsın. Bak bu detayı unutmuşum o da anlamıştır kesin.

dertsiz başınıza dert almışsınız. üstelik zeytinyağı gibi üste çıkmışsınız, erkekler bu şakayı hiç sevmezler ve sonu hoş olmayan yerlere kadar gidebilir. arayın, mesaj atın özür dileyin hatalı olduğunuzu söyleyin

Allah askina baska isiniz gucunuz mu yok!!!
Ben en cok esinizin " baska adam mi bulamadin? " sozune takildim...
Sirf bu cumle icin kavga ederdim yani...

al başına belayı durumları bunlar..
biraz abartışsın giğbi geldi bana...

Konuyu dine bağlamış olmak istemem ama dindede bu tarz gizli şeyleri araştırmayın derler...Ki çok çocukca ve saçma...Sizin olaydan sonra boşanıcam demenizde saçma.Ne olur kullanmayın şu pis kelimeyi her fırsatta...Yazık durduk yerde bozulmuş aranız.Bunlar tehlikeli sular ve bence hiç bir zaman olumlu sonuçlanmaz eşin suçsuzsa bile bak yine kavgaya dönmüş olay...Üstelik adam hayır karımı seviyorum diyo ( siz olduğunuzu tahmin etse bile başkasıda olabilir sonuçta ) ama siz hala ne olur ki diyorsunuz zorluyorsunuz...Çok gereksiz tavırlar gidin özür dileyin ve uzatmayın boşu boşuna bence tamamen suçlu sizsiniz...Artık çok acıyorum erkeklere :)

Nasıl gizli şeyleri araştırmayın derlermiş dinde çok merak ettim?Bırakalım da rahat rahat aldatsınlar mı yani alemsiniz

Kizlarr dün aradim aradim acmadi telefonu bende anasini aradim dedim sen bi ara deki hata yapmis oglum sen ara karini... Kadinin bana bi küfür etmedigi kalfiii domuzzz kari nolcakk
Bana gelmis diyoki ben olsamm kocam bana böyle bisi yapsa bosanirim ..bana yardim edecegine oglunu dolduracakk heralde bakarmisinizz su kaynananin yaptigina.. Elime gecmesin valla bi kasik suda bogarim suan cok sinirliyim o cadiya.
Neyse biz baristik sonuc olarak geriye tek kalan kaynananin bize olmuyosa bitirin demesii haa kayinp. De demis esime olmuyosa bitir...adama bakkk yaaa bunlar dünden razii.. Dedimki bizim hicbir problemimiz yok problem sizsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…