Yardimmm

Nasıl gizli şeyleri araştırmayın derlermiş dinde çok merak ettim?Bırakalım da rahat rahat aldatsınlar mı yani alemsiniz

Hayır hanfendi hemen değişik yönlere çekmeyin.Ama insanları denemek,herşeyi kurcalamak iyi değildir.Allah aşkına çok mu iyi sanki? Sürekli eşleri denemek,acaba aldatıyormu diyip paranoya yapmak ne işe yarıyor? Elimize bir şey geçiyor mu? Gizli şeyleri araştırmayın diyor din,bazı şeyleri bizim aklımız almıyor maalesef,nbir sınıra kadar anlıyoruz.Ama bu olayda da görüldüğü gibi yapılan çok gereksiz bir şey.Yani sonuç itibariyle iki taraf içinde hayırlı olmuyor...Ayrıca gizli şeyleri araştırmayın denilmiş ama bir yandan da haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır da denilmiş...Yani dediğim gibi bizim aklımızın sınırı bir yere kadar....

Acaba aldatıyor mu diye paranoyayı bence hiçbir kadın durup dururken yapmaz arkadaşım.Hem de eşinin aldattığını yakalayıp boşanan bir sürü kadınımız var neden elinize bişey geçiyor mu diyorsunuz?Bir yuvayı yalan üzerine sürdürmek ya da sizi sevmeyen biriyle bir ömür geçirmek daha mı iyidir sizce?Ayrıca eşini aldatıp da ondan sonra ondan boşanıp aldattığı kişiyle evlenmiş bir sürü erkek var öyle olması daha mı uygundur dinen?

canım sana tavsiyem bidaha sorunlarını kesinlikle hiç kimseye belli etme. sadece kendi annene söyle o kötülüğünü istemez çünkü. başkalarına asla yansıtmada söylemede ne olursa olsun yarın hepsi başına kalkar ona göre. Allah bi daha sorun vermesin mutluluklarr

Sen telwfonu acmayinca suphelenmis. Bacim bence o yelegon acilsaydi sen olmadigindan emin olsaydi. Sanki bi horusecekmis gibi geldi. Bilmesigi numarayi kimsin diye niyw bikac defa arasinki. Bakyiki acmiyo ozaman anladi. Bence boyle

Sen telefonu acmayinca suphelenmis. Bacim bence o telefon acilsaydi sen olmadigindan emin olsaydi. Sanki bi gorusecekmis gibi geldi. Bilmedigi numarayi kimsin diye niye bikac defa arasinki. Baktiki tel acilmiyo ozaman anladi. Bence boyle

Şu adamları denemekten vazgeçin artık kızlar,sonunda üzülen yine siz oluyorsunuz

hadı kızdın da o anın sınırıyle belkı tartıstın da ama nıye küfür ettın nıye boşanıcam dedın ha boşanıcakmısın hayır nıye huzurunu bozdun şekerım kocan daha ne yapsın ben karımı sevıyorum defol gıt yazmıs armasına takıldıysan muhtemelen kocan aptal değilse birinin onu işlettını anlamıstır adres ver derken de tuyo almaya çalışmıstır kım olabılır dıye sen kaşınmıssın canım amaaaaa
KÜFÜR hiç yakısmamıs hangı durum olursa olsun bır bayanın kıbar ağzına küfür yakısmazzz ben erkek olasam karım bana küfür etse gözumde yerlere düşerdı heralde ......

ben hiç bir sıkıntı göremedim, siz neresinde gördünüz acaba? çok hassas bir zamanınıza gelmiş olmalı. büyütmüşsünüz çok, böyle bir şeyi büyütmeye devam ederseniz o sizin bahane bulduğunuzu falan sanabilir ki haklı olur bu düşüncesinde. zaten sonrasında size mesaj atmış, tahmin etmiş demek ki. şakayı başlatıp karşılıklı şakaya dönüşünce kriz çıkarmışsınız. sakin olun ve abartmayın. yok daha neler.

Son düzenleme:
yahu adam anlamış senin oldunu sonradan bilerek buluşalım demiş aklında öyle birşey olsa balıklama atlardı heralde.sende bide adama küfür etmişsin ne istiyosunuz bu adamlardan yaa

buna hiç katılmıyorum biz kadınlar kaşınıyoruz (kendimi katamicam hiç işim olmaz yapıyosa bi şekilde çıkar öküzün aklına karpuz kabuğu düşürmenin manası yok) illa napıyor acaba işletsem yermi falan filan bi dünya şey mağlesef

sen ne yapıyosun canım yaa. bu gibi durumlarda yardım istenecek son kişi bile değildir. kp kv görümce elti kayın. keşke bunuda yapmadan sorsaydın burda bi fikir alsaydın. şimdi kocanla kavgan bitti kv kp e gıcık olacaksın.

Siz benim konuşmalarımdan ne anladınız bilmiyorum...Ben aldatılan kadın sussun diye bir şey söyledim mi? Hayır unutkanım ama Allah tan geçmişe dönüp yazdıklarımı okuyabiliyorum...Bu şekilde bir şey ima etmedim...Ama durup dururken bir eşi denemek ve evlilikte güvensizlik oluşturmak size mantıklı geliyorsa bir şey diyemem...Ayrıca dini bir örnek verdim diye bu kadar agresif olmanıza gerek yok.Ben olayı komple dini açıdan ele almadım sadece dinen de uygun değildir deyip devam ettim yazıma...Siz istediğinizi düşünmekte özgürsünüz,LAFI İSTEDİĞİNİZ YERE ÇEKMEKTE DE özgürsünüz...Buyrun devam edin.Ama ben daha bir şey yazmıycam çünkü benim yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar kel alaka bir mantıktan ibaret.Siz aklınızda ki başka bir yazıya cevap veriyor gibisiniz...İyi günler...

kendi kendine aranmışsın.
burada suçlu varsa o da sensin. adamdan özür dile bence.

bence senin yaptığını anlamış da konuşmuş seninle.

derler ya eşşegin aklına karpuz sokma diye
siz eşinize aynen onu yapmışsınız
adamın aklında yokken bazı şeyleri sokmaya ugraşmışsınız
arayıp gönlünü alın

Dertsiz basinizi derdebsokmussunuz... Olay ortayacikincada siz hatali oldugunuz halde ( hani durup dururken nengerek var böyle bi olaya,ki bu saka kavramina girmiyor bence) bide biton küfür ve bosanma lafi...onuda gectim böyle bisey yaptiginizi nasil kv ye anlatirsiniz, annenize bile anlatsaniz eminim kizardi size... Neyseki barismissiniz, ama simdide belki zaten iyi olmayan aranizi daha cok ozmussunuz kv le... Ne diyeyim... Bidaha canimiz SIkILinca daha masum biseylerle ugrasin bence...

sonuna kadar haklısın
bi keresinde eşimi erkek arkadaşları işlermiş, ses kaydıyla direkt beni arıyo senmi işletmeye çalışuyosun beni die
yürü git ya manyakmısın nesin dedim
yok yok sensin diyo sen yaptın
bi bırak yaa dedim

Son düzenleme:

muayyen gününde miydin canım bu kadar gereksiz bi işe girişip bi de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…